Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

STAVANGER

Sentral topp- og endeleilighet med 3 soverom, oppusset kjøkken og bad. Attraktiv planløsning.

Helmer Hanssens Gate 2B H0302

4019 STAVANGER

Prisantydning: 2 750 000,-
Andel fellesgjeld: 214 788,-
Omkostninger: 12 320,-
Totalkostnad: 2 977 108,-
P-Rom: 92 kvm.
Bruksareal: 92 kvm.
Bruttoareal: 101 kvm.
Eierform: Borettslag
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 2734 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 6 789,- i Mnd.

Visninger

tir. 12.11 | 16.30 - 17.15

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

Er du på jakt etter en leilighet med attraktiv planløsning, god standard, kort avstand til turområder, dagligvare og kun få minutter fra Stavanger sentrum? Da er dette leiligheten for deg! Den ligger luftig og fint plassert i både toppetasjen og enden av blokken med solrik balkong som vender mot  vest.

Kvaliteter:

- Utvidet og pusset opp badet i 2015.

- Kjøkken ble fornyet i 2015

- Gulv skiftet på gang, stue, kjøkken og soverom i 2015/2016.

- 3 romslige soverom, alle m/ plass til dobbeltseng.

- Vinduer fra 2013. Terrassevindu og kjøkkenvindu fra 2019.

- Balansert ventilasjon, 2013.

- Oppgradert el-anlegg, 2013.

- Den største leiligheten i borrettslaget.

- Lagring i bod i kjeller og på loft.

- Bussholdeplass like ved blokken.

 - Topp- og endeleilighet

- Sykkelstamvei mellom Stavanger og Sandnes skal lages like ved blokkene. Perfekt for deg som vil spare miljø og penger og samtidig komme seg til jobb eller byen.

- Den nye Gamlingen svømmebasseng og mosvannet ligger i kort gåavstand.

Velkommen!

Beliggenhet

Beliggenheten på Saxemarka er først og fremst meget sentral. Det er kort avstand til nærbutikk, Brustadbua, Kilden kjøpesenter m.m. Skole og barnehage finner du også i nærheten. 

I fin avstand finner du både universitetet og sykehuset, så området er perfekt om du studerer eller jobber på SUS. Gode bussforbindelser kan også raskt ta deg til både Stavanger, Madla og Sandnes. 

Med en beliggenhet som denne er det kort avstand til flotte turområder.  Sørmarka dekker et areal på ca. 1 500 dekar fra Ullandhaug og sørover. Det er et godt utbygd nett av turveier på ca. 8 km, herav lysløype på ca. 3,7 km. Området innbyr til flotte naturopplevelser. Mosvatnet er det tredje største vannet i Stavanger. Kun Hålandsvannet og Store Stokkavann er større. Mosvatnet er blandt de desidert meste brukte friluftsområdene i området. Stien rundt vannet er ca. 3 km.  Mosvatnet og Vålandsskogen er knyttet sammen med to gangbruer.

Øverst i terrenget i Vålandskogen finner du Vålandstårnet. Her kan du nyte den flotte utsikten mot Stavanger og Gandsfjorden.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

3.etasje.: Entré, bad/vaskerom, tre soverom, kjøkken og stue.

Bod i kjeller og på loft.

Areal

P-rom: 92 kvm
P-rom inneholder: Entré, bad/vaskerom, tre soverom, kjøkken og stue.

Bruksareal: 92 kvm
Bruttoareal: 101 kvm

BRA pr. etasje:
3.etg.: 92 kvm


Arealene er oppmålt av Arnt Michaelsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 13.09.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Oppført i mur.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Borettslaget har felles parkeringsplasser til disposisjon for eierene.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Bystyret vedtok kommunedelplanen for sykkelstamveien i 2012, og deler av strekningen er vedtatt i ulike reguleringsplaner. Sykkelstamveien skal sørge for en sykkelvei av høy standard langs E39 mellom Stavanger og Sandnes, via tusenvis av arbeidsplasser på Forus. Se vedlagt illustrasjon i annonsen samt vedlagt reguleringsplankart i salgsoppgaven.  Byggestart planlagt  2020.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Heftelser/servitutter

Det er lovbestemt panterett til borettslaget.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Varmtvannbereder som står på fellesareal , skal ved neste oppgradering av bad flyttes inn i leiligheten. Kostnaden ved ny bereder og
vanlig installasjon betales av andelseier, men ekstrakostnadene som påløper på grunn av endret plassering fra loft til bad betales av
borettslaget.

Eier har ikke bebodd eiendommen på 3 år. Eier kan derfor noe begrenset kunnskap om feil og magler utover det som fremkommer i salgsmaterialet. Så lenge denne kunnskapen er begrenset, oppfordres kjøper til å foreta særskilte undersøkelser før budgiving.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. betjening av andel fellesgjeld, utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar og kommunale avgifter.

Andel fellesgjeld

Kr. 214 788,-
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 96867184845, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.09.2019: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 120
Saldo per 04.09.2019: 5 730 000
Andel av saldo: 214 789
Neste termin/avdrag: 30.09.2019 ( siste termin 30.06.2049 )

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.