Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Rennesøy

PÅMELDINGSVISNING - Romslig selveierleilighet med 2 soverom og høy standard. Egen parkeringsplass under tak.

Sørbøveien 659

4150 Rennesøy

Prisantydning: 1 950 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 57 492,-
Totalkostnad: 2 007 492,-
P-Rom: 78 kvm.
Bruksareal: 81 kvm.
Bruttoareal: 86 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 3411 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 1 330,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

Verdi Eiendomsmegling har gleden av å invitere deg til en lekker og gjennomført leilighet med naturskjønn beliggenhet på Rennesøy.

Det første man ser når man kommer inn i leiligheten er de lyse fargene og de store vinduene som gjør leiligheten meget lys og luftig. Dernest legger man merke til eikeparketten som går igjen i boligen. Stuen har utgang til en solrik og deilig terrasse med vakker utsikt.  Et perfekt sted å nyte noe godt i glasset i idylliske omgivelser slik som Rennesøy kan by på.

Man beveger seg bort til leilighetens kjøkken og blir møtt av hvite  fronter, integrert komfyr og induksjonsplatetopp, vask samt en benkeplate i lys grå utførelse. Kjøkkenet fremstår som moderne og er levert av Sigdal.

Leilighetens bad har vegghengt toalett, fliser på vegg og gulv, dusjnisje, varmekabler i gulv samt tidløst baderomsinteriør. Det er også opplegg til vaskemaskin og tørketrommel her.

Ellers har boligen to  soverom som har den samme eikeparketten man finner i resten av leiligheten. Det er også en egen bod i kjelleren for lagring samt en egen p-plass under tak på sameiets tomt.

Kort oppsummert en delikat leilighet i stille og rolige omgivelser hvor man virkelig kan finne roen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Med regionens kanskje mest naturskjønne nærområde er Rennesøy et vakkert sted å bo. Kombinasjonen av grønne enger og brusende sjø er særdeles nydelig og kan tilfredstille den mest kresne. Samtidig er området i stor vekst slik at de fleste fasiliteter finnes innenfor kort avstand.

Vikevåg sentrum kan skilte med spisetilbud, butikker og flere servicemuligheter. Samtidig er området meget barnevennlig. Skoler, barnehager og svømmehall er alt sammen å finne på øyen - og aldri langt unna.

Bussholdeplass like ved som går til og fra Rennesøy.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

1. etasje.: Entré/gang, bad/vaskerom/wc, to soverom, stue, kjøkken, bod og teknisk rom.
I tillegg kommer bod i underetasje som er oppmålt til 5 m2.

Areal

P-rom: 78 kvm
P-rom inneholder: Entré/gang, bad/vaskerom/wc, to soverom, stue og kjøkken.

Bruksareal: 81 kvm
Bruttoareal: 86 kvm

BRA pr. 1. etasje: 81 kvm

Arealene er oppmålt av Arnt Michaelsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Våtromsrapport datert 30.04.18 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Betong og tre.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Egen oppmerket parkeringsplass under tak.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet. Styret må underrettes innen 14 dager etter avtale om leieforhold.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2012/594637-1/200 SEKSJONERING TINGLYST
20.07.2012
SNR: 4
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning og grunn
SAMEIEBRØK: 80/1676
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

2014/188641-1/200 LEIEAVTALE TINGLYST
06.03.2014
LEIETID: 18 År
FRA DATO: 06.03.2014
LEIE: NOK 0 Pr. År
RETTIGHETSHAVER:Lyse Fiber As
Org.nr: 993933988
Bestemmelse om rett til å etablere et noderom merket T1162 med tilhørende fiberkabel og rørfordelingsnett
Gjelder denne registerenheten med flere

1955/1734-1/45 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
20.10.1955
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 1142-5/5
Gjelder denne registerenheten med flere

1966/3092-2/45 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST
18.11.1966
OVERFØRT FRA: 1142-5/5
Gjelder denne registerenheten med flere

1993/1325-1/45 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
09.03.1993
RETTIGHETSHAVER: STAVANGER ENERGI
Best. om nettstasjon
OVERFØRT FRA: 1142-5/5
Gjelder denne registerenheten med flere


Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar og revisjonshonorar.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.