Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Moderne endeleilighet med 2 soverom og avskjermet sørvest-vendt terrasse. Lukket parkering. Gåavstand til sentrum.

Kaptein Mejlænders gate 25

4026 Stavanger

Prisantydning: 3 490 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 95 992,-
Totalkostnad: 3 585 992,-
P-Rom: 66 kvm.
Bruksareal: 69 kvm.
Bruttoareal: 75 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 2375 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 2 066,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
Morgan.Thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

Lyst å leve det enkle liv? Parker bilen din trygt i en lukket garasje, ta heisen opp og gå tørrskodd inn i leiligheten. Lekker leilighet for deg som ønsker en selveierleilighet med sentral beliggenhet som du kan flytte rett inn i.
Du får: 

-               Nyere leilighet, ferdigstilt i 2015
-               Ligger på enden, som gir ekstra lys
-               Stor stue med kjøkken i åpen løsning
-               Sørvest-vendt terrasse ut mot fellesområde
-               Kjøkken fra HTH
-               Vannbåren varme
-               Fellesutgifter inkluderer bl.a utvendig vedlikehold, forsikring og tv-pakke
-               Mulighet for å installere el-bil lader
-               Parkeringsplass i garasje
-               Heis
-               Sportsbord i 1.etg
-               Hvitevarer på kjøkken fra Siemens
-               Porttelefon
-               Balansert ventilasjon
-               Fine fellesområder og lekeplasser
-               EVO Treningssenter i underetasjen

Leiligheten har en sentral beliggenhet med gode bussforbindelser samt gåavstand til sentrum. Velkommen til Lütcherath Park.

Beliggenhet

Leiligheten ligger flott til enten du ønsker nærhet til sentrum eller om du ønsker å bo tilbaketrukket i fred og ro. Men denne beliggenheten har du blant annet følgende korte avstander till:

- Rema 1000 kun 200 meter unna.

- Evo Treningssenter i underetasjen.

- Stran kjøpesenter 1,5 km unna.

- Nærmeste bussholdeplass kun 100 meter unna.

For den som liker å shoppe er det et hav av muligheter både i klassiske Stavanger-butikker, samt i mer moderne handlesenter. Å ha sentrum i gangavstand innebærer dessuten at man spaserer til både kino og teater.

Beliggenheten burde tilfredsstille de fleste behov.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

2. etasje: Entré, bod, bad, kjøkken/stue og 2 soverom. Utgang til balkong fra minste soverom.

1.etasje: Egen sportsbod samt felles sykkelparkering

Underetasje: Parkeringsplass i felles garasjeanlegg

Areal

P-rom: 66 kvm
P-rom inneholder:
2. etasje: Entré, bad, kjøkken/stue og 2 soverom

Bruksareal: 69 kvm
Bruttoareal: 75 kvm

BRA 2. etasje:
69 kvm

Arealene er oppmålt av Arnt Michaelsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Våtromsrapport datert 21.12.20 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Blokkbebyggelse.

Oppvarming

Fjernvarme/vannbåren varme via radiator. Varme i gulv på bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Egen p-plass i lukket anlegg.

Mulighet for å installere privat ladestasjon til ca. 20 000,-.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Ved salg og utleie av boliger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften. Selger har på tross av meglers oppfordring, ikke fremskaffet dette.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1968/276-1/102  Erklæring/avtale  
13.01.1968 
PLIKT TIL Å RIVE HALVTAK NÅR BYGNINGSRÅDET FORLANGER DET
Overført fra: 1103-59/1543

Gjelder denne registerenheten med flere
2015/586223-1/200  Seksjonering  
29.06.2015 
opprettet seksjoner:
snr: 9
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 69/3227
 
2015/1126640-3/200   ** Reseksjonering  
02.12.2015 
Overføring av tilleggsareal fra snr. 36 til snr. 9
2015/1126640-4/200   ** Reseksjonering  
02.12.2015 
Overføring av tilleggsareal fra snr. 9 til snr. 36
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Styret har konkludert med at det er vedlikeholdsoppgaver som bør gjennomføres over de neste 2-3 årene. Se vedlegg "styrets arbeid" i salgsoppgaven for mer informasjon.

Dersom en ønsker å innglasset veranda, må tilbud innhentes fra Farstad profilsystem, og være identisk med forslag vedtatt på Ekstraordinært sameie møte 25.05.16; «Lakkerte aluminiums rammer med laminerte sikkerhetsglass i skyvefelt. Systemet er 4 skyvedører som festes i dekke gulv og tak på innsiden av rekkverk. Dørfelt inndeles ihht. rekkverk stolper.» Sameier blir da selv ansvarlig for kostnad og vedlikehold.

Det gjøres oppmerksom på at eier ikke har bebodd eiendommen, og at eier derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Så lenge eiers kunnskap om boligen er begrenset, oppfordres kjøper til å foreta særskilte undersøkelser før budgivning

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, garasje,  tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar og revisjonshonorar.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.