Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Hafrsfjord

Velholdt enebolig med barnevennlig beliggenhet -garasje m/strøm, portåpner og god lagringsplass

Fjeldehagen 41

4046 Hafrsfjord

Prisantydning: 4 190 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 117 072,-
Totalkostnad: 4 307 072,-
P-Rom: 149 kvm.
Bruksareal: 156 kvm.
Bruttoareal: 176 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 180 kvm.
Antall soverom: 4
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Velkommen til Fjeldehagen 41 - et pent hus med god atmosfære og barnevennlig beliggenhet.
 
Huset er romslig og innholdsrikt. Oppført i 1982, velholdt siden den gang, og med flere oppgraderinger underveis, bl.a. ny kledning og nye vinduer over grunnmur (2009 og 2013).
 
Huset er innredet over 3 etasjer m/4 soverom og kjeller m/bl.a. TV-stue, bad, vaskerom  og hobbyrom.  Taket er jevnlig inspisert av fagfolk. Planløsningen åpner for mange forskjellige bruksmåter.  Boligen er gjennomgått av takstmann og rapporten danner et bilde av et hus i god stand. Huset har hatt kun en eier.
 
Vi ber interessenter gå gjennom bildepresentasjonen for å få en god forståelse av eiendommen, og vil raskt oppsummere her:
 
- 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og gjestetoalett
- Sentralstøvsuger
- Lunt, vestvendt uteområde
- Lite trafikkert gate, etablert og rolig nabolag
- Flotte turområder i nærheten med enkel adgang til turstiene langs Hafrsfjord,  Stokkavann, Hålandsvann osv.
- Båthavner i nærheten
 
Velkommen til visning!

Beliggenhet

Fjeldehagen ligger i et område som kjennetegnes som vakkert, barnevennlig, etterspurt og rolig. Nærområdet er fullt av fine turområder, skog, grøntområder, lekeplasser og fin natur. Flotte friområder finner man på to sider av boligen, beveger man seg mot sørvest møter man på sjøen etter bare 5 minutter. Her finner du småbåthavn, badeplass, og flotte turstier.

Dine daglige innkjøp kan du gjøre på nærmeste dagligvareforretning som er ca 10 min gange unna. Fersk fisk/reker/ krabbe selges ved Hafsfjordbrua 5-6 minutter unna på sykkel. Grønnsaker direkte fra gårder finner man også i nærheten.

Offentlig kommunikasjon er det også god tilgang på i området hele døgnet. Kombinert med flere barnehager, barneskole og ungdomsskole like i nærheten er dette virkelig et område som har det aller meste.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Kjeller: Stue, vaskerom, bad, hobbyrom, gang, bod
1. Etg: Stue, kjøkken, soverom, toalettrom, gang, vindfang
2. Etg: 3 soverom, bad, gang

Areal

P-rom: 149 kvm
P-rom inneholder:

Kjeller: Stue, vaskerom, bad, hobbyrom, gang
1. Etg: Stue, kjøkken, soverom, toalettrom, gang, vindfang
2. Etg: 3 soverom, bad, gang

Bruksareal: 156 kvm
Bruttoareal: 176 kvm

BRA pr. etasje:

Kjeller: 51 kvm
1. Etg: 61 kvm
2. Etg: 44 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 23.01.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.

Oppvarming

Boligen har panelovner (herav 4  programmerbare) og vedovn m/sekundærforbrenning. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Boligen disponerer en garasje med automatisk portåpner og lagringsplass. Garasjene står på grunn eid av feltets Velforening og er oppført av selger sammen med naboer. Rettigheten er ikke tinglyst.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1982/18043-2/102  Best. om vann/kloakkledn.  
17.12.1982 
Elektriske kraftlinjer

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Arealene i kjeller avviker fra de opprinnelig bygningstegningene fra 1981/82 ved at rom i kjeller beskrevet som "Disponibelt rom" er ominnredet til TV-stue. Denne bruksendringen er ikke omsøkt bygningsmyndigheter og kan være i strid med byggteknisk forskrift.

Pliktig medlemskap i velforening. Det er pdd ikke aktivitet i velforeningen.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.