Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sandnes

Stor endeleilighet med gjennomgående høy standard og parkering i garasje med heis. Hagestue på 25 m2 og 3 soverom.

Jærveien 140, U101

4321 Sandnes

Prisantydning: 4 260 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 115 242,-
Totalkostnad: 4 375 242,-
P-Rom: 135 kvm.
Bruksareal: 139 kvm.
Bruttoareal: 148 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 882 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 4 755,- i Mnd.

Visninger

man. 8.3 | 16.30 - 17.15

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
Morgan.Thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Dette er en av sameiets største leilighet som ligger avskjermet til på enden mot friområde. Her får du 25 m2 innglasset hagestue med solen fra vest. Bilen parkerer du trygt i garasjen med heis opp til leiligheten. Ellers er det egen inngang fra bakkeplan.

Innhold: gang, bad, wc/vaskerom, stue, kjøkken og 3 soverom og innglasset balkong/hagestue. God lagringsplass med både innvendig og utvendig bod. 

Alle soverom er av god størrelse, det minste har tilgang til bod/teknisk rom.

Kjøkkenet har utrolig god skap- og benkeplass. Perfekt kjøkken for de som er ekstra glad i matlaging.

TV, internett, vannbåren varme, kommunale avgifter, fremtidig vedlikehold og vaktmestertjenester er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.

Blokken er omkranset av kjekke fellesområder tilrettelagt for lek og hygge.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet like ved Sandvedparken. Blokkens terrasser ligger sørvestvendt som gir optimal plassering i forhold til solforhold.

Ganddal togstasjon kun e spasertur unna. Bussholdeplass finner du 100 meter fra blokken. De gode kollektivtilbudene gjør det enkelt å komme seg rundt i regionen.

Nærmeste butikk er Rema 1000 som ligger kun 400 meter unna.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

U1.etasje.: Entré, wc/vaskerom, bad, bod, stue, kjøkken, 3 soverom og hagestue.

I tillegg kommer bod (oppmålt til 5m2) bod ligger i Jærveien 138, U1. etasje.

Areal

P-rom: 135 kvm
P-rom inneholder:
Entré, wc/vaskerom, stue/kjøkken, bad, 3 soverom, hagestue.

*Hagestue på 25m2 er valgt medtatt som P-rom da dette er innredet som stue og yttervegg er med isolerglass og tett.

Bruksareal: 139 kvm
Bruttoareal: 148 kvm

BRA U1.etasje: 139 kvm

Arealene er oppmålt av Takstmann  Arnt Michaelsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 02.07.20 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Blokkbebyggelse

Oppvarming

Vannbåren oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Det er egen garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Sameie har tilrettelagt for el-bil ladestasjoner. Må
bruke Zaptec-lader som kan bestilles av Rønning elektro
om behov.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål.

Eiendommen vest for boligen er regulert til område for forretning.

Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Ved salg og utleie av boliger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften. Selger har på tross av meglers oppfordring, ikke fremskaffet dette.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2014/865989-1/200  Seksjonering  
09.10.2014 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 137/1977

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Det er påvist mus på terrassen til Jærveien 138 leil. 401. Skadedyrkontroll ble tilkalt og konkluderte med at musa vander rundt omkring i kledningen og på terrassene. Styret har montert museband under kledning etter råd fra skadedyrkontrollen og har håp og tro på at dette har vært et engangstilfelle.

Som ordensregel i sameie skal de som røyker gjøre dette inne i leilighetene evnt utenfor, ikke i hagestuen.

For mer info om sameie se vedlagt info fra styret og vedtekter vedlagt.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. styrehonorar, lønn etc., forretningsførerhonorar, tilleggstjenester, revisjonshonorar, drift og vedlikehold, kabel-tv,  forsikringer, kommunale avgifter, vann og Administrasjonskostnader.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.