Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sandnes

Sandnes - Tiltalende hjørneleilighet i 5 etasje med flott kjøkken, solrik balkong og mulighet for 2 soverom

Haakon 7s gate 4

4306 Sandnes

Prisantydning: 1 650 000,-
Andel fellesgjeld: 245 912,-
Omkostninger: 10 507,-
Totalkostnad: 1 906 419,-
P-Rom: 69 kvm.
Bruksareal: 69 kvm.
Bruttoareal: 75 kvm.
Eierform: Borettslag
Eierform tomt: Fellestomt
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 5 267,- i Mnd.

Visninger

man. 4.11 | 17.00 - 17.45

Ansvarlig megler

Jørn Seldal
Eiendomsmegler MNEF
seldal@verdi-eiendom.no
Mob: 48 31 99 91
Tlf: 51 60 82 07

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Leiligheten som er beliggende i 5. etasje har en svært god plassering i bygget og vender mot Sandvedparken. Noe som gir en pen utsikt samt gode solforhold på balkongen.
Leiligheten er en to-roms hjørneleilighet som originalt var bygget med to soverom og med enkel grep kan tilbakeføres til en 3-roms leilighet dersom det skulle være ønskelig.

Leiligheten gir et svært godt inntrykk med store gode rom, pent nytt kjøkken av god kvalitet og mye naturlig lys.

Leiligheten har en romslig gang hvor det er satt inn mye nye skaper for sko og yttertøy.

Det nye kjøkkenet er svært tiltalende med mye skap og benkplass, integrert komfyr og induksjonstopp, samt nytt gulv.

Badet har dusjkabinett, pen innredning og toalett. Borettslaget har i fellesskap utført utbedringer på avløpsrør i 2018.

Stuen er lyst og innbydende med store god plass til stort spisebord og sofagruppe. Stuen er malt i lys farge og har eikeparkett på gulvet.  Fra stuen er det utgang til solrik balkong med flott utsikt mot Sandvedparken.

Ved å dele av dagens stue og tilbakeføre leiligheten til original planløsning vil få mulighet til å ha to soverom i leiligheten.

Leiligheten har bodplass i byggets lofts og kjelleretasje.

Beliggenhet

Haakon 7s gate ligger i rolige omgivelser samtidig som du bokstavelig talt har Sandnes sentrum for dine føtter.
Dermed kan du la bilen stå og nyte alle byens fasiliteter som flere spennende butikker, anerkjente restauranter, trivelige cafèer og et ellers et omfattende servicetilbud i et urbant bymiljø. Hva med å ta seg en shoppingrunde på Amfi Vågen, en kaffekopp på Coffeeberry, en matbit
på den kritikerroste restauranten Mondo, en forfriskende treningsøkt på Evo eller bare nyte en is i det sola går ned i maritime omgivelser rundt Vågen? Her kan du velge fra øverste hylle.

Om du ønsker å trekke deg vekk fra bybildet kan du ta deg en tur i "Sandnes grønne lunge". Et friluftsområde som strekker seg 3,5 km langs vassdraget Storånå fra like ved boligen til Stokkalandsvatnet i Ganddal. Her har du blant annet sandvolleyballbane, lekeplass og idylliske rasteplasser. For lengre turer i fri natur har du flere populære topper som Lifjellet, Dalsnuten og Bynuten for å nevne noen.

Kollektivtilbudet er meget dekkende. Det er kun kort gange til nærmeste busstopp og togstasjon like i nærheten.

Adkomst

Enkel adkomst fra Haakon 7s gate. Det vil være skiltet med Verdi Eiendomsmegling ved fellesvisning.

Innhold

5 etasje: Gang, kjøkken, bad, soverom og stue.
Leiligheten ble opprinnlig bygget med to soverom og kan med enkle grep tilbakeføres til opprinnlig løsning.

Leiligheten disponerer en bod i kjelleretasjen, samt en loftsbod.

Areal

P-rom: 69 kvm
P-rom inneholder:
5. etasje: Gang, kjøkken, bad, soverom og stue.

Bruksareal: 69 kvm
Bruttoareal: 75 kvm


Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Våtromsrapport datert 03.04.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Boligblokk oppført i mur.
For ytterligere informasjon om eiendommen se våtromsrapport fra takstmann Rune Sivertsen, datert 03.04.2019.

Oppvarming

Det er oppvarming via radiatorer som betales via fellesutgiftene.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Det er mulighet for garasje - Konferer megler for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål.
Megler har reguleringsplan for området tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, renter og avdrag på andel fellesgjeld, a-konto vannbåren oppvarming om vinteren, forsikring av bygningen, tv-pakke, internett, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar og kommunale avgifter.

Andel fellesgjeld

Kr. 245 912,-
Lånenummer: 82105603289, Dnb Nor Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 02.04.2019: 2.12% pa.
Antall terminer til innfrielse: 116
Saldo per 02.04.2019: 12 760 087
Andel av saldo: 245 912
Første termin: 30.03.2018Første avdrag: 30.03.2019 ( siste termin 30.03.2048 )
Lånet delutbetales, total låneramme kr 29 000 000,-.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.