Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Rosenli - Tiltalende 2-roms leilighet i 7 etasje med fantastisk utsikt til Gandsfjorden

Rosenli 15

4015 Stavanger

Prisantydning: 2 290 000,-
Andel fellesgjeld: 17 866,-
Omkostninger: 10 507,-
Totalkostnad: 2 318 373,-
P-Rom: 51 kvm.
Bruksareal: 60 kvm.
Bruttoareal: 66 kvm.
Eierform: Borettslag
Eierform tomt: Fellestomt
Antall soverom: 1
Fellesutgifter: 3 571,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Jørn Seldal
Eiendomsmegler MNEF
seldal@verdi-eiendom.no
Mob: 48 31 99 91
Tlf: 51 60 82 07

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Vi har gleden av å presentere en lekker 2-roms leilighet beliggende i 7 etasje.
Leiligheten er tiltalende med svært gode solforhold og en panorama utsikt over Gandsfjorden.
Gangen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten med parkett på gulvet og mye garderobeplass.
Leilighetens soverom er svært romslig med god plass til dobbeltseng. Rommene er malt i tidsriktige farger og med god garderobeplass og herlig utsikt over nærområdet og sjøen.
Badet har fliser på gulv og i dusjsonen, hvite baderomsinnredning.  Leiligheten har separat toalett med fliser på gulvet og lyse overfalter.
Stuen føles luftig med store vindusflater som gir rommet mye naturlig lys. Fra stuen er det en helt fantastisk utsikt som må oppleves. I stuen er det god plass til både sofagruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong med svært gode solforhold og en unik utsikt. Innglassingen kan åpnes og lukkes helt eller delvis, noe som gir mulighet for fleksibel bruk.
Kjøkkenet har god skapplass, hvitevarer som følger leiligehten, laminert benkeplate og fliser mellom benk og overskap.

En spennende og gjennomført leilighet med enestående utsikt, som må oppleves

Velkommen til visning.

Beliggenhet

Rosenli 15 ligger i et meget populært boligområde like utenfor sentrum av Stavanger.
Blokkene er utformet slik at alle leilighetene vender mot en vid utsikt mens heis og trapp vender mot nord.
Området kan blant annet tilby fin arkitektur i de eldre gatene rundt Storhaug.
Fra leiligehten er det kort vei til flotte turmulighet rundt Rosenli og Godalen med strender, friområder og maritimt miljø.
Stille og rolig omgivelser, men ikke lenger unna sentrum enn at man kan benytte det som nærbutikk dersom det skulle være ønskelig.
Leiligheten ligger i blindvei uten gjennomgangstrafikk noe som bidrar til at det er svært rolig og fredelig med kort avstand til sentrum både med sykkel og til fots.
I nærområdet finner man blant mye annet, Breivik båthavn, Ostehuset Øst, treningssenter, apotek, Tou scene samt god bussforbindelse til sentrum.

Adkomst

Enkel adkomst fra Rosenli.
Det vil være skiltet med Verdi Eiendomsmegling ved fellesvisningen.

Innhold

7 etasje: Gang, bad, toalett, kjøkken, soverom og stue med utgang til 9 kvm. stor innglasset balkong.

Leiligheten disponerer bod i byggets kjeller som av takstmann er oppmålt til 2 kvm. I tillegg disponerer leiligheten del av fellesbod i 7. etasje med mulighet for tørketrommel.

Areal

P-rom: 51 kvm
P-rom inneholder:
Gang, bad, toalett, kjøkken, soverom og stue.

Bruksareal: 60 kvm
Bruttoareal: 66 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Våtromsrapport datert 12.05.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Leilighetsbygg oppført i mur.
For ytterligere informasjon se Våtromsrapport fra takstmann Rune Sivertsen, datert 12.05.2019.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Det er varmekabler i gulvet på bad og toalett.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Stor felles parkeringsplass.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål.
Reguleringskart med bestemmelser oppbevares på meglers kontor og intressenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1969/12270-2/102  Bestemmelse om gjerde  
Tinglyst: 23.12.1969 
Gjelder denne registerenheten med flere

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.
Det er lovbestemt panterett til borettslaget.

Diverse

Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.
Eiere i borettslaget har tilgang til å leie selskapslokale, samt to soverom til en billig penge. Se www.rosenli.no/lokaler-til-leie/gjesterom/

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, renter og avdrag på andel fellesgjeld, forsikring av bygningen, tv-pakke, internett, a-konto oppvarming, tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar og kommunale avgifter.
Det betales avdrag på borettslagets fellesgjeld.

Andel fellesgjeld

Kr. 17 866,-
Lånenummer: 96867171387, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 09.05.2019: 4.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 2
Saldo per 09.05.2019: 588 298
Andel av saldo: 1 952
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.09.2019 )
Fastrente 5 år fra 01.10.14 - 4,15%

Lånenummer: 96867155128, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 09.05.2019: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 13
Saldo per 09.05.2019: 4 796 155
Andel av saldo: 15 914
Første termin/første avdrag: 30.09.2010 ( siste termin 30.06.2022 )

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.