Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Saudasjøen

Vertikaldelt hytte med 4 sov, 2 stuer og 2 bad. Sjønær beliggenhet og 10 minutter fra skitrekk

Honganvik 37

4208 Saudasjøen

Prisantydning: 1 990 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 62 072,-
Totalkostnad: 2 052 072,-
P-Rom: 87 kvm.
Bruksareal: 87 kvm.
Bruttoareal: 96 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 398 kvm.
Antall soverom: 4
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

Eiendommen har en veldig kjekk plassering i Honganvik, kun 10 minutter unna Sauda sentrum. Her ligger den i naturskjønne og rolige omgivelser i et område med spredt hyttebebyggelse. Fra hytta kan man både se og høre den flotte Honganvikfossen, samt sjø og fjord så lang øyet kan se.
 
Dette er en hytte som passer utmerket for de som ønsker en hytte de kan bruke både sommers- og vintertid. Kun en 15 minutters biltur unna finner du snø og alpinanlegg i Svandalen. Om sommeren kan man nyte nærheten til sjøen og flere spennende aktiviteter som Sauda har å by på. En plass som er nydelig og mulighetsrik både vinter og vår.

Det som også skiller denne hytten fra mange andre er den gode planløsningen. Her får du hele 4 soverom, 2 stuer og 2 bad i tillegg til vaskerom. Dette er den perfekte hytta for en familie med ekstra plass til venner/familie.

Gang/entré: Velkommen inn! Åpen og romslig gang med god plass til oppbevaring av klær og sko. Fliser med varme i gulv.

Kjøkken: I åpen løsning mot stue. Tidløst og med lys kjøkkeninnredning og god skap- og benkeplass. Alle hvitevarer medfølger handelen.

To stuer: Åpen stue/kjøkken løsning med flere vinduer, gjør rommet lyst og attraktivt. God plass til sofagruppe og spisebord. Herfra er det utgang til en lun terrasse med utsikt mot sjøen.
 
To bad: Praktisk med bad i begge etasjer. Fliser på gulv med varmekabler. Inneholder servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett og dusjkabinett.

Totalt 4 soverom, hvorav 1 soverom er i 1.etasje. Alle soverommene er i dag innredet med to enkeltsenger som kan enkelt settes sammen til en dobbeltseng. Det betyr at det er totalt 8 sengeplasser. God plass til både en eller to familier.

Uteområder: Terrasse på nordside med utsikt mot sjøen samt en terrasse på sørsiden med fine solforhold.

Selger opplyser at det vil være mulighet for å kjøpe/leie båtplass på sikt etter avtale.

Beliggenhet

Flott beliggenhet mellom Saudas høye fjell med sjøen som nabo.
Det er ca. 10 minutters kjøring ned til Sauda sentrum, med sine aktiviteter, og muligheter for kombinasjon av fjell og sjø. I Sauda sentrum finner du små kafeer, butikker, sentrumsbadet i Saudahallen med sklier og klatrevegg, golfbane og ellers det meste av det du måtte trenge. I nærheten: Vann, turterreng, fiskemulighet, alpinanlegg, sentrumsbad, golf, restaurant, Vinmopol ect,

Sauda skisenter ligger kun en 15 minutters kjøretur unna. Det er et av de største Skisentrene på Sør-Vestlandet. 5 skitrekk med en kapasitet på 5200 personer i timen drar deg 4 km til fjells. Snøkanonanlegg, snowboardanlegg med big-jump og familieområde med nybegynnertrekk og skileik aktiviteter. - Skiinstruksjon, skiutleie m/skihopp og kveldskjøring med flombelyst nedfart på 900 meter. - Eget servicesenter med kafeteria og afterskibar.

Besøk:  www.saudaskisenter.no for mer informasjon.

Flott beliggenhet dersom du ønsker rolige omgivelser men muligheten for fart og spenning, enten i byen eller i trekket!

Adkomst

Ca. 3 timer med bil fra Stavanger og ca. 1,5 time fra Haugesund.

Ta til høyre ca. 3-4 km etter Sauda kommune skiltet .

Følg skogsveien til du ser hyttene på høyre side.

Når Ryfasttunnelen er ferdigstilt tar det kun ca. 2 timer fra Stavanger.

Innhold

1.etasje: Entre/gang, vaskerom, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

2.etasje: Stue, bad og 3 soverom.

Areal

P-rom: 87 kvm
P-rom inneholder:
1.etasje: Entre/gang, vaskerom, bad, soverom, kjøkken og stue.
2.etasje: Stue, bad og 3 soverom.

Bruksareal: 87 kvm
Bruttoareal: 96 kvm

BRA pr. etasje:
1.etasje: 59 kvm
2.etasje: 28 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 10.05.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Betong og tre.
For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Varnekabler i alle gulv i 1.etasje og bad i 2.etasje. Ellers elektrisk.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Privat vei, vann og avløp.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er godkjent til fritidsformål. Den ligger i et uregulert område og det er kommuneplanen som gjelder.

Eier opplyser at det er planlagt hyttebebyggelse på eiendommen øst for boligen.

Eier har fått nabovarsel om at det skal bygges 32 hytter på 2 naboeiendommer, oppstart 2021. Kontakt megler eller eier for mer info

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 1135-4/30
Rettigheter i eiendomsrett
2019/657702-1/200  Bestemmelse om veg  
11.06.2019 21:00 
 
rettighetshaver:Knr:1135 Gnr:4 Bnr:33

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

I følge selger: 
Selger planlegger å lage brygge med 6 båtplasser like nedenfor hyttene ved sjøen. Kjøper vil få en mulighet til å kjøpe/leie båtplass i flytebrygge når bryggen er ferdigstilt. Per i dag er det laget trapper helt ned til sjøen. Megler besitter ikke dokumentasjon på dette og kan dermed ikke bekrefte opplysningene. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen og at selger dermed ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Så lenge selgers kunnskap om boligen er begrenset, oppfordres kjøper til å foreta særskilte undersøkelser før budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.