Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Innholdsrik enebolig med sentral beliggenhet - Innenfor bomring - Stor hage, flott takterrasse med utsikt

Misjonsveien 55

4024 Stavanger

Prisantydning: 4 690 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 129 692,-
Totalkostnad: 4 819 692,-
P-Rom: 155 kvm.
Bruksareal: 168 kvm.
Bruttoareal: 187 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 438 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Velkommen til Misjonsveien 55 - en enebolig med sentrumsnær beliggenhet - Stor hage, flott takterasse med utsikt og gode solforhold.

Huset er rommelig og innholdsrikt. Oppført i 1921, men naturligvis med flere oppgraderinger og modifikasjoner i løpet av årene. Blant annet et stort tilbygg med kjøkken og takterrasse satt opp på 80-tallet.

Huset er innredet over 3 etasjer og har en planløsning som åpner for mange forskjellige og kreative bruksområder. I 1. etasje er det stor stue, kjøkken, bad og vaskerom. 2. etasje har 3 soverom og bad. I kjelleren er det godt med lagringsplass, i tillegg til to rom innredet som kontor og kjellerstue. Også loftet er innredet slik at man kan planlegge gode løsninger og en spennende innredning.

Boligen har blitt gjennomgått av takstmann og rapporten danner et bilde av et hus som er holdt godt vedlike gjennom årene. Det er selvfølgelig mange som kan tenke seg å endre og oppgradere boligen og "skreddersy" løsninger tilpasset egne behov. I dette store huset finner man et meget godt rammeverk for akkurat det. Andre kan være fornøyde med mindre inngripen og flytte rett inn.

Vi vil be interessenter gå igjennom bildepresentasjon for en god gjennomgang av huset, og vil raskt oppsummere her:

- Lun og god stue i første etasje. Store deler av etasjen er påbygget oppført på 80-tallet.

- Romslig kjøkken med plass til ekstra spisebord. Godt med benke- og skapplass.

- Meget kjekk takterrasse med flott utsikt.

- Stor tomt med mye grønn plen og trær.

- Koselig peis gir varme og atmosfære i første etasje.

- Romslig loft

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Huset ligger pent plassert på Kampen, nær Byhaugen og Stokka.

Dette er et av de flotteste boligområdene vi har i Stavanger. Beliggenheten er veldig etterspurt, og det er enkelt å skjønne hvorfor. Bor du her har du enkel tilgang til alt av servicetilbud og fasiliteter da man bor sentralt kun noen minutter fra sentrum.

Går man i retning Bjergsted når man fort Bjergstedparken og Stavangers Konserthus.

For den friluftsglade finnes det videre gode rekreasjon- og friluftsområder like i nærheten. Turområder som Lille og Store Stokkavann ligger begge i gangavstand fra egen ytterdør.

Det viktigste for mange er likevel den fine kombinasjonen med av å bo i et etablert boligområde, men også kun en spasertur unna sentrum. Kampen er virkelig et godt sted å bo for folk i alle aldersgrupper.

Vennligst se på nabolagsprofil både på finn.no og i propspekt for inngående informasjon.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Kjeller: Kjellerstue/kontor
Første etasje: Stue, kjøkken, bad, vaskerom, entre/gang
Andre etasje: 3 soverom, bad, gang
Loft: Uinnredet/bod

Areal

P-rom: 155 kvm
P-rom inneholder:
Kjeller: Kjellerstue/kontor
Første etasje: Stue, kjøkken, bad, vaskerom, entre/gang
Andre etasje: 3 soverom, bad, gang

Bruksareal: 168 kvm
Bruttoareal: 187 kvm

BRA pr. etasje:
Kjeller: 18 kvm
Første etasje: 86 kvm
Andre etasje: 51 kvm
Loft: 13 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 21.06.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i gate.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Det foreligger retningslinjer for trehusbebyggelsen.

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten:
Id 2683 - Detaljregulering for sykkeltiltak langs fv. 414 Misjonsveien. Eiganes og Våland bydel
Id 2678 - Detaljregulering for Randabergveien 5.Eiganes og Våland bydel
Id 2682 - Detaljregulering for Christian Bjellands gate. Tasta bydel
Id 2706 - Detaljregulering for Tanke Svilands gate 73. Eiganes og Våland bydel

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for om det er definert som her i denne salgsoppgave. Da megler ikke har mottatt noen tegninger fra bygningsmyndigheter som sier noe om hva rommene i kjeller, 2. etg og loft er godkjent som, mest sannsynlig på grunn av bygningens alder, kan vi heller ikke si noen om dagens bruk av arealene er lovlig. Bruken av rommene i kjeller, 2. etg og loft kan derfor være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.