Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sandnes

LURA / SANDNES | Flott enebolig med sentral beliggenhet | Lys og innbydende | Barnevennlig område |

Asalveien 2

4314 Sandnes

Prisantydning: 4 990 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 137 072,-
Totalkostnad: 5 127 072,-
P-Rom: 161 kvm.
Bruksareal: 163 kvm.
Bruttoareal: 183 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 376 kvm.
Antall soverom: 4
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Odd Kjetil Larsen Nordahl
nordahl@verdi-eiendom.no
Mob: 93 42 17 60
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Verdi Eiendomsmegling presenterer Asalveien 2 for salg. Boligen har en meget sentral beliggenhet, med kort avstand til næringslivet og det du trenger av fasiliteter. Standardmessig er boligen lys og trivelig, med en klassisk og god planløsning.

Hovedetasjen har et bruksareal på 63 kvm, og inneholder stue, kjøkken, gang og gjestetoalett. Lys og trivelig vinkelstue, med god plass til to "soner". Spisestuen binder stuen sammen med kjøkken på en galant måte. Fra spisestuen utgang til stor terrasse. Flott kjøkken i hvit utførelse, med integrerte hvitevarer. God skap- og benkeplass.

Andre etasje har et bruksareal på 42 kvm, og inneholder 3 soverom, bad og gang. Etasjen inneholder hovedsoverommet, samt to barnerom. En klassisk løsning.

Kjelleren har et bruksareal på 58 kvm, og inneholder stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom, entrè / gang og bod.

Boligen har gode utearealer som er vendt mot sør, med gode solforhold. Romslig gårdsrom med gode parkeringsmuligheter.

Vi kan ønske velkommen til visning i Asalveien 2, en flott og innbydende bolig.

Beliggenhet

Å bo på Lura er synonymt med å bo sentralt. Bydelen ligger som et knutepunkt mellom Stavanger, Sandnes og Sola. Herfra har du kort avstand til alt, med enkel tilkomst til E39. Næringsliv på Forus, Kvadrat, ELIXIA treningssenter, IKEA og mange flere andre butikker finnes alt like i nærheten.

Asalveien er en koselig og barnevennlig gate. Til Lura skole, som er barneskolen, er den en trygg og god skolevei. For noen år siden ble også Lurahammeren ungdomsskole åpnet. Lura har også flere barnehager.

Lura idrettslag er et samlingspunkt for den aktive familie. Idrettslaget som ble stiftet i 1963, er lokalisert på Porsholen. Hovedaktiviteten er fotball, men det spilles også andre ballidretter.

Det er nok nettopp kombinasjonen av en sentral beliggenhet, samtidig som området er veldig barnevennlig, som gjør at Lura stadig øker sin popularitet. Beliggenheten er meget etterspurt.

Bydelen Lura ligger nord for Sandnes sentrum, og grenser i nord mot Stavanger kommue. Lura består hovedsakelig av boligområder, sammen med store næringsområder i næringsparkene Luramyra og Forus.

I tillegg til en betydelig IT- og oljeindustri, er bydelen et senter for handel på Nord-Jæren. Store varehus, i hovedsak IKEA og et av Norges største kjøpesender Kvadrat, ligger begge i umiddelbar nærhet. Hovednæringene i området er altså handel, petroleumsindustri og IKT.

Det er flere dagligvarebutikker på Lura, i tillegg til de som er lokalisert på Kvadrat.

Bydelen har med andre ord en rekke viktige kvaliteter, som samlet sett gjør det helt logisk at folk trives så godt som de gjør. Området perfekt for en barnefamilie som vil ha nærhet til det meste.

Adkomst

Fra Forusbeen ta opp Lindeveien. Når Lindeveien deler seg, hold høyre. Asalveien kommer så som en stikkvei til venstre.

Det vil bli skiltet med Verdi-visningsskilt ved fellesvisning.

Innhold

Innhold første etasje:
- Stue, kjøkken, wc og entrè / gang.

Innhold andre etasje:
- 3 soverom, bad og gang.

Innhold kjeller:
- Stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom, entrè / gang og bod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidpunktet som er avgjørende for om det er definert som soverom / oppholdsrom eller ikke. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og / eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Areal

P-rom: 161 kvm

P-rom første etasje:
- Stue, kjøkken, wc og entrè / gang.
P-rom andre etasje:
- 3 soverom, bad og gang.
P-rom kjeller:
- Stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom og entrè / gang.

Bruksareal: 163 kvm
Bruttoareal: 183 kvm

BRA første etasje: 63 kvm
BRA andre etasje: 42 kvm
BRA kjeller: 58 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler.

Se vedlagt tilstandsrapport, datert 06.09.19, for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Grunnmur er av betong. Yttervegger i tre, med liggende kledning. Taket er tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i plast.

Det gjøres oppmerksom på at bad i kjeller har TG3.

For ytterligere informasjon om byggemåte, henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Oppvarming

- Vedovn.
- Varmepumpe.
- Ellers elektrisk oppvarming.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i garasje, samt i eget gårdsrom.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål.

Reguleringsplan 7203 og 7623, stadfestet 10.10.1977.

Reguleringsplan med bestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler. Intressenter oppfordres på generell basis til å gjennomgå disse dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E.

Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen er registrert som enebolig, og kan leies ut som en enhet.

Det gjøres oppmerksom på at leiligheten i kjeller ikke er byggemeldt og ikke godkjent av kommunen som egen boenhet. Utleie av denne er derfor ikke lovlig. Eventuell utleie av boligen er kjøpers ansvar og ny eier er selv ansvarlig for evt pålegg fra offentlige myndigheter.

Det foreligger pr. 02.09.2019 et leieforhold i kjeller på kr. 7.000,- + strøm pr. mnd.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

Tinglyst 21.03.1983, med dagboknr. 2448
RETTIGHETER IFLG. SKJØTE
- Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for eiendommen i 1983, men det er senere foretatt endringer i boligen som gjør at eiendommen ikke er i samsvar med de godkjente bygningsstegningene. Kjelleren er innredet til boligformål. Slike endringer er søknadspliktige, men endringene er ikke omsøkt eller byggemeldt, og er følgelig ikke godkjent. Det er uvisst om godkjenning vil bli gitt ved en søknad. Kjøper overtar alt ansvar, risiko for eventuelle pålegg fra offentlige myndigheter knyttet til dette.

Rom som er definert som P-rom er ikke sjekket mot kommunens arkiv om disse er byggegodkjent ihht. innredning ved befaringsdato, herav rom i kjeller som ikke tilfredstiller krav lys og alternativ rømningsvei i rom beregnet for varig opphold.

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.