Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Hel tomannsbolig over fire etasjer med nyere kjøkken og høykvalitets hvitevarer | Tre kjøkken

Cort Adelers gate 3

4010 Stavanger

Prisantydning: 4 250 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 118 572,-
Totalkostnad: 4 368 572,-
P-Rom: 141 kvm.
Bruksareal: 201 kvm.
Bruttoareal: 238 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
Morgan.Thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf: 51 51 03 04

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Hel tomannsbolig i mur som opprinnelig var bygget på begynnelsen av 19-tallet. Tidligere eier opplyser at den ble betydelig oppgradert på 80-tallet, mens nåværende eier har oppgradert momenter som nytt sikringsskap og helt nytt kjøkken i 1. etasje.

Vi kan kort oppsummere følgende:
- Boligen går over fire etasjer og har tre kjøkken.
- Sentral beliggenhet med kort vei til sentrum og offentlig transport.
- Det er leilighet på loftet som ikke er byggegodkjent for utleie.
- Tre sikringsskap og en strømmåler for hele huset.
- Tre varmtvannsberedere. En for hver etasje.
- Kjøkken i hovedetasjen var nytt i 2019 og har kvalitetshvitevarer som oppvaskmaskin, damp- og stekeovn med sous vide-funksjon, kjøl/frys, Siemens steketopp samt Røros ventilator.

Boligen inneholder som følger:
U. etg.: Diverse boder samt vaskerom hvor samtlige varmtvannsberedere er plassert. Det er en stikkontakt for hver etasje slik at strømmen for vaskemaskiner blir ført til hvert sitt sikringsskap. Det er egen inngang i etasjen.

1. etg.: Gang, bad med fliser på gulv og vegg, dusnisje og varmekabler i gulv. Soverom samt to stuer. Det er god takhøyde i etasjen. Kjøkkenet er som nevnt over nytt og har høykvalitets hvitevarer integrert og som medfølger handelen. Nærmere informasjon om kjøkkenet kan også fås ved henvendelse til megler.

2. etg.: Gang, to soverom, kjøkken og stue i tillegg til et helfliset bad med varmekabler på gulv.

3. etg.: Disponibelt rom, kjøkken/stue samt et stort bad med fliser på gulv og vegg. Etasjen er ikke godkjent for utleie og er heller ikke utleid pr. dd.

Get er installert i boligen.

Boligen har av dagens eier vært benyttet som enebolig og fremstår som svært innholdsrik.

Vi ønsker hjertelig velkommen!

Beliggenhet

Cort Adelers gate 3 har en fenomenal beliggenhet på Våland. Her kan du bo tilbaketrukket i en sidegate med lite gjennomkjøringstrafikk samtidig som du enkelt kan spasere ned til Stavanger sentrum og alt denne spennende byen har å by på.

Dagligvarehandelen gjøres enkelt med Coop Prix Storgaten beleilige 1 min. gange unna boligen din. Disponerer du ikke bil trenger du ikke fortvile da det går buss fra Kannikgata til næringsområdet på Forus, Universitetet i Stavanger, Sola Lufthavn og flere andre viktige destinasjoner.

Bor du i Cort Adelers gate har du bokstavelig talt Stavanger sentrum for dine føtter. Spennende kafeer, trivelige handlegater, anerkjente restauranter, pulserende utesteder og ellers alt hjertet måtte begjære venter på deg ved dørterskelen din. Dersom du vil ta deg en kopp kaffe kan du spasere ned til Fargegaten, en trivelig liten gate med tradisjonelle trehus farget i alle regnbuens farger som gir en helt spesiell atmosfære. Et naturlig tilholdssted for byens urbane kjerne. Når sommeren kommer arrangeres Gladmatfestivalen; en folkefest hvor det serveres de lekreste retter fra alle verdenskanter og byen oser av liv, latter og glede. For øvrig arrangeres flere spennende festivaler i løpet av året som blant annet Den store Norske Humorfestivalen, Kammermusikkfestivalen, litteraturfestivalen Kapittelfestivalen, MaiJazz, World Tour Sand-volleyball og Xplosif Hiphop-festival. Stavanger har ikke bare et rikt musikk- og kulturliv, shoppingmulighetene er også meget gode. Her har du en rekke populære handlegater med mange spennende spesialforretninger, samt flere kjøpesentre i området rundt Vågen og nord for Breiavatnet. Stavanger storsenter (tidligere Arkaden/Torgterrassen) i Klubbgata er det største kjøpesenteret i sentrum.

Ønsker du å trekke deg tilbake fra det urbane har du naturskjønne rekreasjonsområder med Vålandsparken og Mosvannet i gangavstand unna. Her kan du ta deg en rolig søndagstur eller herlig joggetur rundt det yndige Mosvannet , fortsette videre inn i Vålandsskogen og avslutte turen på Vålandstårnet hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over Stavanger og ryfylket med en kopp kaffe fra en meget trivelig søndagsåpen cafè ved tårnet.

Innhold

U.etg. Grovkjeller med diverse boder og vaskerom.
1.etg. Entré, trapperom, gang, bad, kjøkken, et soverom og to stuer.
2.etg. Entré, gang, bad, kjøkken, stue og to soverom.
Loft. Loftstue med kjøkken, bad og hobbyrom.

Areal

P-rom: 141 kvm
P-rom inneholder:
1. etg.: Gang, bad, to stuer, kjøkken og soverom.
2. etg.: Gang, bad kjøkken, stue og to soverom.
Bruksareal: 201 kvm
Bruttoareal: 238 kvm

BRA pr. etasje:
1. etg.: 59 kvm.
2. etg.: 57 kvm.
3. etg.: 25 kvm.

Arealene er oppmålt av Svein Tore Torgersen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 06.08.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Soneparkering i gate etter kommunale regler. Megler oppfordrer alle interessenter til å ta kontakt med Stavanger Parkering.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.
Det foreligger retningslinjer for trehusbebyggelsen. Disse kan fås ved hendvendelse til megler.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen er registrert som to-mannsbolig.
Det er leilighet på loftet men denne er ikke byggegodkjent av Stavanger kommune.
Boligen kan leies ut som en enhet. Hybelen/leiligheten er ikke byggemeldt, og kan trolig heller ikke påregnes godkjent som selvstendig boenhet etter någjeldende forskrifter. Ved utleie etter overtakelsen, påtar kjøper seg ansvaret for evt. pålegg fra offentlige myndigheter.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:
Ingen tinglyste servitutter for eiendommen.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Til orientering foreligger det plantegninger for underetasjen, 1. etasje og loftetasjen. For 2. etasje foreligger det ikke plantegninger fra kommunen. Dette til orientering.
Loftetasjen er innredet som en leilighet. Denne etasjen er i de kommunale papirene registrert som "kleskammer". Det betyr i praksis at etasjen ikke er godkjent som "rom for varig opphold", men må anses som lagringsareal for boligen. Konferer gjerne megler for spørsmål.
Til informasjon så medfølger ikke taklampen i den ene stuen mot Cort Adelers gate.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.