Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Nyere og moderne tomannsbolig med livsløpsstandard over 148 kvm. | To bad og to stuer | Grenser til Vannassen | Solrikt

Solåsveien 17A

4016 Stavanger

Prisantydning: 5 950 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 161 072,-
Totalkostnad: 6 111 072,-
P-Rom: 137 kvm.
Bruksareal: 148 kvm.
Bruttoareal: 173 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 848 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

søn. 24.11 | 14.30 - 15.30

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
Morgan.Thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf: 51 51 03 04

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Vi har gleden av å presentere en innbydende og meget flott halvpart av tomannsbolig med solrike uteplasser og med tilgrensende friareal.
Gjennomgående god standard med lyse farger, god takhøyde og store vindusflater.

Boligen går over to plan og inneholder som følger:
1. etg.:
Gang med fliser og varmekabler på gulv.
Bad med fliser på gulv og vegg samt dushjørne og vegghengt toalett.
Stuen har god takhøyde og store vindusflater som gir masse deilig lys inn i boligen. Det er installert solskjerming mot vest. Fra stuen har du utgang til skjermet, solrik og lun balkong med behagelig utsikt mot friarealet Vannassen.
Kjøkkenet er levert av Marbodal og har integrert komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmasking, kjøl/frys og 90 cm. induksjonstopp - alt levert av Siemens.
Det faktum at man har soverom, bad, stue og kjøkken i en etasje gjør at boligen også har livsløpsstandard.

U. etg.:
Kjellerstue med utgang til overbygget terrasse. I etasjen har man også to soverom, romslig bod samt eget vaskerom og bad.
Badet er meget romslig og holder også her flott standard med fliser på gulv og vegg, badekar med dusj og vegghengt tolaett.

Generelt kan det nevnes at det er 1-stavs eikeparkett eller fliser på gulv på gulvene.

Alarm.
Lyse fiber.
Balansert ventilasjon.
Utvendig bod.
Det er installert lader til el-bil - denne kan medfølge etter nærmere avtale i forkant av budgivning.
Det foreligger også smarhus-løsning som kan medfølge. Konferer gjerne megler for informasjon.

Det er sjeldent slike nyere boliger kommer for salg i dette området, så vi vil anbefale å legge turen til fellesvisning.

Beliggenhet

Fin beliggenhet på Åsen, på en luftig og pen tomt. Dette er et flott startsted for turer og der finnes utallige rekreasjonsmuligheter i nærheten. Vi kan her nevne Vannassen, Vaulen badestrand og Sørmarka. Utmerkede områder for hele familien.
Det er flere spisesteder og shoppingmuligeter i gangavstand, f.eks. Kilden, Bikubå, Patrioten Bistro, HelgøMeny, Coop Obs, McDonalds, China House med mye mer.
Det er både barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skole i gangavstand.
Boligen ligger også nær e-39 som tar deg raskt inn til Sandnes, Forus eller Stavanger.

Innhold

1. etg.:
Gang, bad, soverom, stue og kjøkken. Utvendig bod.
U. etg.:
To soverom, vaskerom, bod, bad og kjellerstue.

Areal

P-rom: 137 kvm
P-rom inneholder:
1. etg.:
Gang, bad, soverom, stue og kjøkken.
U. etg.:
To soverom, vaskerom, bad og kjellerstue.
Bruksareal: 148 kvm
Bruttoareal: 173 kvm

BRA pr. etasje:
1. etg.: 75 kvm.
U. etg.: 73 kvm.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 17.08.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.
For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

1. etg.:
Varmekabler i gang og bad.
U. etg.:
Varmekabler på bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i carport samt biloppstillingsplass til flere biler på tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.
Felles privat avløpspumpe er etablert sammen med nr. 17b. Dette har en årlig kostnad på kr. 2.500,- pr. enhet.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

12.12.2012 
Opprettet seksjoner: snr: 1
Formål: Bolig-tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 155/310
Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23.
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.