Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sandnes

Skaarlia - Meget tiltalende 3-roms selveierleilighet med ekstra takhøyde, solrik uteplass, eget vaskerom og god standard

Skaramarka 33 B

4326 Sandnes

Prisantydning: 2 650 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 80 322,-
Totalkostnad: 2 730 322,-
P-Rom: 70 kvm.
Bruksareal: 70 kvm.
Bruttoareal: 76 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 2599 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 990,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Jørn Seldal
Eiendomsmegler MNEF
seldal@verdi-eiendom.no
Mob: 48 31 99 91
Tlf: 51 60 82 07

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Leiligheten i Skaramarka fremstår som svært tiltalende både når det gjelder planløsning og innvendig standard. Beliggende i 2. etasje gir med gode solforhold og mye naturlig lys. Den ekstra takhøyden gir også en svært god romfølelse. Leiligheten føles rett og slett større en det arealet skulle tilsi.
Gangen er holdt i lyse farger med eikeparkett på gulvet og god plass til sko og yttertøy.
Badet er romslig med fliser på både gulv og vegg. Det er varmekabler, toalett, dusj og pen baderomsinnredning fra HTH med stor vask.
Begge soverommene har parkett på gulvet og fremstår som luftige med ekstra takhøyde. Begge soverommene har god garderobeplass.
Kjøkkenet er levert fra kvalitetsleverandøren HTH i hvit utførelse med laminert benkeplate i valnøtt utførelse. Det er integrert oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel som medfølger leiligheten. Kjøkkenet har god skapplass og svært god benkplass.
Stuen har en flott vedovn, god takhøyde og store vindusflater mot sør. Fra stuen er det utgang til solrik balkong med flott utsikt. I stuen er det god plass til både stor sofagruppe og stort spisebord.
Leiligheten har eget vaskerom med fliser på gulvet. Eget vaskerom er en detalj som mange kjøpere etterspør.
Utvendig bod i forlengelsen av carporten.

Velkommen til vår visning i Skaramarka 33 B.

Beliggenhet

Boligen i Skaramarka har en flott beliggenhet med tett tilknytning til Skaarlias friområde. En slik beliggenhet i kombinasjon med svært gode solforhold og en lite trafikkert gate gjør at dette er noe som bør tilfredsstille de fleste.
Området er meget barnevennlig og i nærområde finnes meget flotte tur og rekreasjonsområder som Ragnhildsnuten, Melsheia og Vedafjellet. Skoler, barnehager, matbutikk og idrettsanlegg er også i nærheten. Sandnes sentrum ligger ca 5 minutter i bil fra eiendommen. Det er også gode bussforbindelser til området.

Adkomst

Enkel adkomst fra Skaramarka.
Det vil være skiltet med Verdi Eiendomsmegling ved fellesvisningen.

Innhold

2. etasje: Gang, vaskerom, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.
Leiligheten disponerer bod i forbindelse med carporten.

Areal

P-rom: 70 kvm
P-rom inneholder:
Gang, vaskerom, bad, to soverom, kjøkken og stue .

Bruksareal: 70 kvm
Bruttoareal: 76 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 26.08.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Firemannsbolig oppført i tre og mur.
For ytterligere informasjon se vedlagt rapport fra takstmann Rune Sivertsen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt varmekabler i gulvet på bad og i vaskerom.
Det er vedovn i stuen.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i carport.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål.

Reguleringskart og bestemmels i detaljregulering for deltfelt B 14, Skaarlia oppbevares på meglers kontor og intressenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.
 

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2012/820412-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
Tinglyst: 03.10.2012 
Rettighetshaver:VELFORENINGEN FOR AMFIET,  
Org.nr: 995367610
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
 
2012/820412-3/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
Tinglyst: 03.10.2012 
Rettighetshaver:SANDNES KOMMUNE  
Org.nr: 964965137
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

2012/820412-4/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
Tinglyst: 03.10.2012 
Rettighetshaver:LYSE DIALOG AS  
Org.nr: 980335178
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser
 
2012/820412-5/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
Tinglyst: 03.10.2012 
Rettighetshaver:TELENOR ASA  
Org.nr: 982463718
Bestemmelse om telefonledning/telesentral
 
2012/820412-6/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
Tinglyst: 03.10.2012 
Rettighetshaver:SANDNES KOMMUNE  
Org.nr: 964965137
Rett til å ha liggende og skifte ut kantstein på eiendommen
Rett til å ha stående, vedlikeholde og skifte ut trafikkskilt og gatenavnskilt på eiendommen
Med flere bestemmelser
 
2012/820412-7/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
Tinglyst: 03.10.2012 
Rettighetshaver:SKAARLIA AMFI AS  
Org.nr: 989774735
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
 
2012/820412-8/200  Bestemmelse om gjerde  
Tinglyst: 03.10.2012 
Gjerder, beplantning eller annen inngjerding skal plasseres minst 0,75 meter fra vegkant
 
2012/223688-1/200  Seksjonering  
Tinglyst: 19.03.2012 
Opprettet seksjoner:
Snr: 14
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 68/1088

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23.
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Selger har observert skjeggkre i boligen. Se selgers egenerklæring.
Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger.
Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som bringer forekomst av skjeggkre ned på et akseptabelt nivå.
Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende. Se mer på Folkehelseinstituttets sine sider: https://www.fhi.no/nettpub/skadedyrveilederen/smadyr-andre/skjeggkre/

Fellesutgiftene inkluderer

Styrehonorar, forretningsførerhonorar, tileggstjenester, revisjonshonorar, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold og forsikring.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.