Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Ålgård

Enebolig med nydelig utsikt og stor tomt - Mulighet for 3 soverom - Garasje

Huldreveien 17

4330 Ålgård

Prisantydning: 3 690 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 104 572,-
Totalkostnad: 3 794 572,-
P-Rom: 132 kvm.
Bruksareal: 143 kvm.
Bruttoareal: 168 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 655 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

tir. 5.11 | 16.30 - 17.30

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

Vi har gleden av å kunne presentere en flott enebolig beliggende i gangavstand til alt som sentrum av Ålgård har å tilby. Boligen ligger på en høyde med flott utsikt og meget romslig tomt. Tilbaketrukket men sentrumsnært, og skikkelig barnevennlig.

Eiendommen er ellers flott opparbeidet med trivelig hage og stor terrasse på tre sider.

Innvendig kan vi oppsummere som følger:

U.etg.:

Romslig kjellerstue med fliser og varmekabler i gulv - utgang til terrasse. Det er også et soverom i etasjen som i dag er benyttet som kontor/soverom. Ellers er det flislagt bad med badekar og varmekabler her, tillegg et praktisk vaskerom. 

1. etg.:

Åpen og luftig stue med meget god utsikt. Soverom med samme gode utsikten like ved. I stuen er det vedovn og meget pen parkett på gulvet.

Boligens kjøkken ligger også her. Det er plass til et ekstra mindre spisebord ved kjøkkenet, i tillegg til spisestuen like ved. Selve kjøkkenet har godt med benke- og skapplass. Fliser over benkeplate.

Til slutt kan det nevnes at boligen har egen garasje like ved inngangsdøren. Eiendommen er også helt inngjerdet og med port med tanke på barn eller kjæledyr.

Dersom du ser etter en enebolig med sentral plassering på Ålgård, ønsker deg en romslig tomt og fin utsikt er dette midt i blinken.

Hjertelig velkommen!

Beliggenhet

Boligen har en fin beliggenhet, nært sentrum av Ålgård. Her har du butikker, til både dagligvarer og shopping, innen kort gangavstand. Både Amfi og Norwegian Outlet like i nærheten. Nyinviet Kommunehus med blant annet bibliotek. Det er også offentlig kommunikasjon innen kort avstand fra boligen. Edlandsvannet, med populære "Perlå" må også nevnes. Her finner man både brygge og sandstrand med mulighet for å nyte lange late dager i solen.

Det kan også nevnes at torget på Ålgård har fått kanal, aktivitetspark og egen strandlinje. Torget er like i nærheten og er å regne som en av sentrums samlingsplasser. Det er hele 7 matbutikker i nærområdet på Ålgård. Coop Mega på Amfi senteret, Coop Extra, to Kiwier, to Rema 1000 og en Joker. Dette er enkelt og greit beliggenheten for deg som vil ha nærhet til alt.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

U.etg: Gang, bad, vaskerom, kjellerstue/arbeidsrom, soverom, to boder
1. etg: Vindfang, gang, kjøkken, spisestue, stue, wc, soverom
Kryploft

Areal

P-rom: 132 kvm
P-rom inneholder:
U.etg: Gang, bad, vaskerom, kjellerstue/arbeidsrom, soverom
1. etg: Vindfang, gang, kjøkken, spisestue, stue, wc, soverom

Bruksareal: 143 kvm
Bruttoareal: 168 kvm

BRA pr. etasje:
U.etg: 66 kvm
1. etg: 77 kvm

Arealene er oppmålt av Asbjørn Frafjord, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 24.09.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler på gulv i kjellerstue, gang og bad. Vedovn i stue. Varmepumpe. Ellers elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Egen garasje like ved på kommunal eiendom. Denne retten er tinglyst på eiendommen.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen ligger i område som i kommuneplanen er satt av til boligbebyggelse. Det er ikke reguleringsplan for eiendommen. Megler har reguleringsplan og kommuneplan for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1982/8676-1/43  Best om garasje/parkering  
25.11.1982 
rettighetshaver:Knr:1122 Gnr:5 Bnr:455  
rettighetshaver:Knr:1122 Gnr:5 Bnr:456  
rettighetshaver:Knr:1122 Gnr:5 Bnr:457  
rettighetshaver:Knr:1122 Gnr:5 Bnr:458  
rettighetshaver:Knr:1122 Gnr:5 Bnr:459  
rettighetshaver:Knr:1122 Gnr:5 Bnr:465  
rettighetshaver:Knr:1122 Gnr:5 Bnr:466

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

På godkjente bygningstegninger tilsendt fra kommunen er det tegnet inn en redskapsbod i u.etg. Denne boden er fjernet og er nå en del av kjellerstuen. Det er også satt inn terrassedør i rommet, samt bygget terrasse utenfor huset. Disse tiltakene er søkndaspliktige men megler har ikke mottatt noen godkjente søknader/tegninger. Tiltaket kan derfor være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen.
 
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.