Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

STAVANGER SENTRUM / VESTRE PLATÅ | Innholdsrik selveierleilighet | 1. etasje og kjeller | BRA 85 KVM | Meget sentralt |

Brønngata 19, snr. 1

4008 Stavanger

Prisantydning: 2 490 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 70 572,-
Totalkostnad: 2 560 572,-
P-Rom: 79 kvm.
Bruksareal: 85 kvm.
Bruttoareal: 100 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 90 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Odd Kjetil Larsen Nordahl
nordahl@verdi-eiendom.no
Mob: 93 42 17 60
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Vi kan ønske velkommen til Brønngata 19.

Leiligheten består av første etasje og kjeller. En innholdsrik leilighet, med totalt bruksareal på 85 kvadratmeter.

Innhold første etasje, BRA 54 kvm:
- Stue, kjøkken, to soverom, bad og entrè / gang.

Innhold kjeller, BRA 31 kvm:
- Stue og bod.

Boligen fremstår som lys og trivelig. Spennende planløsning over to plan, som gir leiligheten et ekstra oppholdsrom i kjelleren. Romslig stue med god plass til både spise- og sittegruppe. Fint kjøkken med god skap- og benkeplass. Badet er flislagt på gulv og vegg.

Dette er leiligheten for deg som ønsker en romslig leilighet til en fornuftig pris. Velkommen til visning.

Beliggenhet

Leiligheten har en særdeles sentral beliggenhet, med få minutters gange ned til Vågen.

Alle byens fasiliteter og servicetilbud er tilgjengelige på en super måte.

Med en beliggenhet som dette har du kort avstand til alt.

Adkomst

Brønngata kommer som en stikkvei fra Løkkeveien. Det vil bli skiltet med Verdi visningsskilt ved fellesvisning.

Innhold

Innhold første etasje:
- Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og entrè / gang.

Innhold kjeller:
- Stue og bod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidpunktet som er avgjørende for om det er definert som soverom / oppholdsrom eller ikke. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og / eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Areal

P-rom: 79 kvm

P-rom første etasje:
- Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og entrè / gang

P-rom kjeller:
- Stue

Bruksareal: 85 kvm
Bruttoareal: 100 kvm

BRA første etasje: 54 kvm
BRA kjeller: 31 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport, datert 02.10.19, for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Grunnmur er av stedlig fjell / lødd stein og tegl stein. Yttervegger er i tre, liggende maskinlaft som hovedkonstruksjon. Taket er tekket med teglstein.

TG3:
Synlig inndrev av vann gjennom grunnmur i bod i kjeller.

For ytterligere informasjon om byggemåte, se vedlagt tilstandsrapport.

Oppvarming

- Vedovn
- Ellers elektrisk oppvarming
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

En parkeringsplass på felles tomt, som fra og med denne overdragelsen skal tilhøre snr. 1.

Sameiet har felles tomt, og seksjoneringsbegjæringen sier ikke noe om rettighet til parkeringsplassen. Nåværende eier, av både snr. 1 og snr. 2, vil definere at parkeringsplassen tilhører snr. 1. Dette vil bli tatt inn i kjøpekontrakten, men ikke tinglyses.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til boligformål.

Registrert med: Bevaring kulturmiljø.

Det gjøres oppmerksom på at det er reguleringsplaner under arbeid på motsatt side av Løkkeveien.

Reguleringsplan med bestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler. Intressenter oppfordres på generell basis til å gjennomgå disse dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G.

Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

Tinglyst 08.01.2004, med dagboknr. 299
SEKSJONERING  
- Opprettet seksjoner:
- Snr: 1
- Formål: Bolig
- Sameiebrøk: 55/90
- Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
- Gjelder seksjon nr. 1

Tinglyst 08.01.2004, med dagboknr. 299
ERKLÆRING / AVTALE
- Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Grunnet at begge seksjonene i sameiet pr. dags dato har samme eier, betales det ikke noen felleskostander. Dersom sameiet ender opp med to forskjellige eiere, bør dette vurderes av nye eiere. Hvis ikke avtale om månedlige felleskostnader opprettes, vil uansette begge være forpliktet til å betale utvendig forsikring ihht. sameiebrøk.

Kjelleren er innredet til boligformål, og dette fremkommer ikke på tegninger. Slike endringer er søknadspliktige, men endringene er ikke omsøkt eller byggemeldt, og er følgelig ikke godkjent. Det er uvisst om godkjenning vil bli gitt ved en søknad. Kjøper overtar alt ansvar, risiko for eventuelle pålegg fra offentlige myndigheter knyttet til dette.

Rom som er definert som P-rom er ikke sjekket mot kommunens arkiv om disse er byggegodkjent ihht. innredning ved befaringsdato, herav rom i kjeller som ikke tilfredstiller krav lys og alternativ rømningsvei i rom beregnet for varig opphold.

Boligen brukes i dag av en eier og har dermed åpen løsning i trapp mellom 1. og 2. etasje. Endres bruken til å være tomannsbolig med uavhengige seksjoner, så må det påregnes å etablere tilfredstillende brann og lydskille hvor dør er plassert idag. Dersom sameiet ender opp med to forskjellige eiere, vil nåværende eier besørge dette før overtakelse.

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet.

Budgiver må også informere megler muntlig pr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.