Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Randaberg

Flott enebolig med solrik tomt og god standard - Garasje

Klokkelyngveien 12

4072 Randaberg

Prisantydning: 4 740 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 130 822,-
Totalkostnad: 4 870 822,-
P-Rom: 158 kvm.
Bruksareal: 164 kvm.
Bruttoareal: 180 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 383 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

man. 25.11 | 17.00 - 18.00

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

En stilren og lekker enebolig, lettstelt, solrik og moderne, i et barnevennlig og rolig strøk kun en 20 minutters sykkeltur fra Stavanger sentrum. Alt dette beskriver Klokkelyngveien 12. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til hyggelig visning!

I det man går inn i boligen blir det med en gang klart at det har vært fokus på et lyst material- og fargevalg samt store, luftig rom. Entréen er som en stue i seg selv med god boltreplass. I denne etasjen finner vi i tillegg tre soverom, bad, vaskerom og bod. Alle flislagte rom i denne etasjen har gulvvarme. Soverommene er alle tre av meget god størrelse og malt i lyse farger med eikeparkett på gulv. Om ønskelig ville alle tre fungert godt som kontor eller en mindre, ekstra stue. Badet er pent med downlights i tak, fliser på vegg og gulv, hjørnebadekar, dusjhjørne i herdet glass, vegghengt toalett, servant og godt med skapplass - moderne og delikat. Vaskerommet er praktisk med fliser på gulv, et ekstra toalett, utslagsvask og plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

Vi beveger oss opp den heltre trappen til andre etasje og igjen blir førsteinntrykket om en lys og luftig bolig bekreftet og understreket. Stuen er særdeles stor og lys med godt vindusareal. Her får lyset fritt spillerom og gjør rommet til et flott sted å oppholde seg. God plass til både sittegruppe og spisebord med mere finner du her. Det er også utgang til solrik balkong fra stuen.

Kjøkkenet er selvfølgelig ikke noe dårligere enn resten av boligen, snarere tvert imot er dette gjerne boligens flottest rom. En stor kjøkkenøy med pen benkeplate dominerer rommet. I denne finner du integrert platetopp, vask, oppvaskmaskin og godt med skapplass. Bak deg integrert komfyr, mikrobølgeovn og mere skapplass. Kjøkkenet er levert av Sigdal. Rommet har også god plass til enda et spisebord for hverdagene. Igjen finner vi godt med vindusarealer i dette rommet som sørger for mye lys og utsikt med havglimt.

Til slutt må boligens terrasse nevnes. På sørvestsiden av huset rett ved hagen ligger terrassen godt skjermet for innsyn og meget solrikt til. På sommerstid titter solen frem tidlig på morgenen og forsvinner ikke før sent på kvelden. Et uteområde som blir flittig brukt og som man vanskelig kan klare seg uten. Det er også godt med biloppstillingsplasser på tomten samt romslig garasje med el-billading.

Ellers kan det nevnes innlagt Lyse fiber, sentralstøvsuger, varmepumpe og Villavent.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Boligen ligger i enden av rolig gate uten gjennomgangstrafikk hvor man har gangavstand til bussforbindelser, næringsområdene i Dusavik, matbutikk, båthavn, turområder.

Selve nærområdet er krydret med lekeplasser og flotte tur- og oppholdsområder for lek og rekreasjon. Randaberg sentrum er bare noen få km fra boligen og tilbakelegges på et par minutter i bil. Stavanger sentrum er bare ca 15 min unna på sykkel. Barneskole, barnehage og ungdomsskole, svømmehall samt idrettsanlegg er innen kort rekkevidde.

For de golfinteresserte er det golfbane på Tungenes for dem som dyrker denne sporten.

For de som liker shopping er Tastasenteret en kort kjøretur unna.

Randaberg er godt utbygget med kollektivtransport med både direkte buss til både sentrum av Stavanger og arbeidsplassene på Forus/Sandnes. Det er kort gåavstand fra boligen til bussforbindelsene.

En liten biltur unna finner man Tungenes fyr med sin karakteristiske beliggenhet er det et yndet utfartssted. Naturopplevelsene er storslåtte og rike i all slags vær og til alle tider, og med skipsleia like utenfor har en alltid følelsen av at noe skjer her. Dette ligger en fin sykkeltur unna i naturskjønne omgivelser.

Sandstrendene i Vistevika er like i nærheten og innbyr til bad og lek på sommerstid, men også fin som et rekreasjonsområde året rundt. Turområdene er så mange og fine at folk kommer langveis fra for å benytte seg av dem. Rett nede ved båthavnen finner du nydelige turområder langs Byfjorden. Dette er kun noen få minutters gange fra boligen.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

1. etg: 3 soverom, bad, vaskerom, gang/entre, bod
2. etg: Stue, kjøkken
Garasje

Areal

P-rom: 158 kvm
P-rom inneholder:
1. etg: 3 soverom, bad, vaskerom, gang/entre
2. etg: Stue, kjøkken

Bruksareal: 164 kvm
Bruttoareal: 180 kvm

BRA pr. etasje:
1. etg: 82 kvm
2. etg: 82 kvm
Garasje: 27 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 04.10.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad og alle flislagte rom i 1. etg. Varmepumpe. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Garasje og biloppstillingsplasser på tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.
 

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2007/831-1/45  Målebrev  
02.02.2007 
2007/831-2/45  Grensejustering  
02.02.2007 
Gjelder denne registerenheten med flere

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Klatrevegg som er montert på husvegg ute, samt pyntehylle på kjøkkenet medfølger ikke i handelen.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.