Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Mosterøy

BUD ØNSKES | Stor eiendom på 840 kvm med flott beliggenget. Er dette ditt drømmeprosjekt?

Haugvaldstadveien

4156 Mosterøy

Prisantydning: 1 990 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 62 592,-
Totalkostnad: 2 052 592,-
P-Rom: 0 kvm.
Bruksareal: 0 kvm.
Bruttoareal: 0 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 840 kvm.
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Stor tomt på hele 840 kvm med en idyllisk og landlig beliggenhet med sjø og flott natur som nærmeste nabo.

Dette er en sjelden mulighet, enten for de som ønsker å realisere boligdrømmen på en romslig tomt eller for de som ønsker et spennende prosjekt og gjøre en god investering.

Eiendommen tilhører reguleringsplan 2004 010 (Del av Haugvaldstad) som ble stadfestet i 2007. Her står det blant annet at største tillatte byggehøyde (mønehøyde) er 8,0 meter målt fra gjennomsnittlig ferdig planert terreng. Største tillatte BYA er 25%. I tillegg til garasje på inntil 40 kvm. Se forøvrig reguleringsplan for eiendommen.

Boligens adkomst skjer via offentlig vei. Eier kan opplyse både vann og kloakk er betalt og ført frem til denne tomten.

For mer relevant informasjon om hvordan tomten kan utvikles, se vedlagt reguleringsbestemmelser, reguleringsplankart og ledningskart.

Beliggenhet

Boligen er attraktivt beliggende i idylliske omgivelser på Mosterøy i Rennesøy kommune. Mosterøy er en gjemt perle tilbaketrukket fra trafikk og støy. Her er det sjø i alle retninger og kort vei til oppmerkede flotte turområder.

Boligen ligger i et lite og trivelig boligfelt med kort vei til fine turområder, båthavn, Utstein Kloster, Fjøløy fyr og fort m.m.

Bussholdeplass kun 500 meter unna boligen

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Vei, vann og avløp

Eier opplyser at det er ført frem vann og kloakk til tomten klargjort for tilknytning. Kjøper må selv besørge tilknytning.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål.
Reguleringsplan og bestemmelser ligged vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter og kjøpere oppfordres  å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Tomter har ikke energiattest.

Diverse

Kjøperen er selv ansvarlig for å byggeanmelde samt å fremskaffe bygningsmyndighetenes godkjennelse for den bebyggelse som er tenkt oppført på eiendommen før eventuelle byggearbeider igangsettes. Kostander i forbindelse med byggeanmeldelse, tilknytningsgebyr, grunnundersøkelser, geotekniksk rapport m.m. påhviler kjøper.

Konsesjon: Erverv av tomten er konsesjonsfritt på visse vilkår, ref. egenerklæring om konsesjonsfrihet:
- tomten må bebygges innen 5 år.
- tomten må bebygges slik plansituasjonen forutsetter.
- er tomten for eksempel regulert til bolig, er det ikke nok å sette opp en garasje. Oversittelse av fristen eller oppføring av bebyggelse i strid med plan vil utløse konsesjonsplikt. Ta kontakt med megler for vilkår.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.