Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Randaberg

Flott 2-roms leilighet i 2.etasje med god standard. Skjermet balkong og parkering i garasjeanlegg. Ingen dokumentavgift.

Visteleet 2

4073 Randaberg

Prisantydning: 1 195 000,-
Andel fellesgjeld: 1 133 106,-
Omkostninger: 10 607,-
Totalkostnad: 2 338 713,-
P-Rom: 47 kvm.
Bruksareal: 47 kvm.
Bruttoareal: 51 kvm.
Eierform: Borettslag
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 6235 kvm.
Antall soverom: 1
Fellesutgifter: 7 785,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

En innbydende og arealeffektiv leilighet med gjennomgående god standard.  Den inneholder gang, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong. Leiligheten ligger i et rolig område med flotte turområder i umiddelbar nærhet.
 
Kvaliteter:

- Skjermet balkong på ca. 11 kvm som er overbygget    

- Kollektivt tilknyttet Lyse kabelnett

- Direkte adkomst til lukket garasjeanlegg via heis

- Mulig å nedbetale andel fellesgjeld når fastrenteavtale utløper i 2022.Da betales kun fellesutgifter på ca. 1916,- (i følge opplysninger fra BATE, kan avvike).

- Dagens fellesutgifter inneholder bl.a. betjening av andel fellesgjeld, vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke og kommunale avgifter
- Tilrettelagt for å installere egen ladestasjon til el-bil

- Flott eikeparkett på gulv i samtlige rom eksl. bad

- Bussholdeplass 200 meter vekke

- 5 minutters spasertur til båthavnen hvor det er mulig å leie båtplass

Beliggenhet

Leiligheten ligger ca. 5 minutter med bil unna Randaberg sentrum, og ligger i fin avstand til de servicetilbud man måtte trenge i hverdagen. Nærområdet er krydret med lekeplasser og flotte tur- og oppholdsområder. Barneskole, barnehage og ungdomsskole, svømmehall samt idrettsanlegg er innen kort rekkevidde. Golfbane finner man på Tungenes for dem som dyrker denne sporten. Randaberg har et meget rikt kultur- og idrettstilbud, så her er det noe for folk i alle alderstrinn.

Sandstrendene i Vistevika og ved Sandevika er like i nærheten og innbyr til bad og lek på sommerstid, men også fint som et rekreasjonsområde året rundt. Turområdene er så mange og fine at folk kommer langveis fra for å benytte seg av dem. En sykkeltur unna finner man blant annet Tungenes fyr, et yndet utfartssted. Naturopplevelsene er storslåtte i all slags vær og til alle årstider, og med skipsleia like utenfor har en alltid følelsen av at noe skjer her.

Bussholdeplass 200 meter fra døra hvor bussen tar deg direkte både til Stavanger, Forus og Randaberg sentrum.

Viste strand er populær badeplass og ligger kun 500 meter unna.

Dette området byr med andre ord på god variasjon. Nærhet til sentrum, og nærhet til natur. Folk trives på Viste/Randaberg

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

2.etasje: Entré/gang, bad/vaskerom, soverom og kjøkken og stue med balkong.

Bod i kjeller på 5 kvm.

Areal

P-rom: 47 kvm
P-rom inneholder:
2.etasje: Entré/gang, bad/vaskerom, soverom og kjøkken og stue.

Bruksareal: 47 kvm
Bruttoareal: 51 kvm

BRA 2. etasje: 47 kvm

Arealene er oppmålt av Arnt Michaelsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 02.11.20 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Blokkbebyggelse.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Egen p-plass i lukket anlegg.

Tilrettelagt for å montere egen ladestasjon. Kontakt styret for mer info.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål.

Området Øst for boligen er regulert til felles grøntareal.

Område på andre siden av Goaveien (nord for boligen) er regulert til landbruks-, natur- og froluftsområder.

Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Heftelser/servitutter

Det er lovbestemt panterett til borettslaget.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.

Borettslaget har vedtatt mulighet for innglassing av balkong. Dette må gjøres ihht. retningslinjer.

Borettslaget har IN-ordning, men det er ikke mulig å betale ned på fellesgjelden før fastrenteavtalen utløper (2022).

Kollektivt tilknyttet Lyse kabelnett.

Det ble vedtatt på generalforsamlingen i mai at det skal undersøkes muligheter for å sette oppp støygjerdet mot Goaveien. Så dette er en sak som styret jobber med og vil mest sansynlig blir tatt opp igjen til neste generalforsamling i følge styret.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. betjening av andel fellesgjeld, utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar og kommunale avgifter.

Andel fellesgjeld

Kr. 1 133 106,-
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 135581171, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.10.2020: 2.48% pa.
Antall terminer til innfrielse: 42
Saldo per 27.10.2020: 60 688 067
Andel av saldo: 622 264
Første termin: 30.03.2013Første avdrag: 30.03.2020 ( siste termin 30.09.2041 )
Fastrente fra 01.10.12 i 10 år på 2,485 %
IN-lån. Fastrente fra 01.10.12 i 10 år på 2,485 %.

Lånenummer: 135579399, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.10.2020: 2.48% pa.
Antall terminer til innfrielse: 42
Saldo per 27.10.2020: 52 401 986
Andel av saldo: 510 843
Første termin: 30.03.2013Første avdrag: 30.03.2020 ( siste termin 30.09.2041 )
Fastrente fra 01.10.12 i 10 år på 2,485 %
IN-lån. Fastrente fra 01.10.12 i 10 år på 2,485 %.

Fastrente til 01.10.2022. Ingen mulighet til å innfri fellesgjeld i perioden. Mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld to ganger i året etter 01.10.2022.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.