Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Vestre åmøy

SVÆRT INNHOLDSRIK ENEBOLIG MED 6 SOVEROM, 2 BAD OG PENT OPPARBEIDET HAGE I BARNEVENNLIG BOMILJØ.

Breivik 20

4152 Vestre åmøy

Prisantydning: 4 890 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 135 092,-
Totalkostnad: 5 025 092,-
P-Rom: 188 kvm.
Bruksareal: 208 kvm.
Bruttoareal: 228 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 773 kvm.
Antall soverom: 6
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

tir. 2.11 | 17.00 - 18.00

Ansvarlig megler

Therese Kane
Eiendomsmegler MNEF
kane@verdi-eiendom.no
Mob: 47 34 50 33
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Velkommen til Breivik 20 på Vestre Åmøy. En romslig og meget praktisk enebolig i et rolig og barnevennlig boligområde. Perfekt plassering for deg som ønsker å bo i et trivelig nabolag på Åmøy.

Boligen har god planløsning og strekker seg over tre innholdsrike etasjer.

Via et hyggelig inngangsparti kommer vi inn i boligens praktiske entré med god plass til å henge fra seg yttertøy og gulvvarme (Gulvarme er ikke i hele gangen, men i inngangspartiet).

Videre har man en romslig vinkelstue i delvis åpen løsning til kjøkken. Her har en nydelig utsikt og store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.
Stuen/kjøkkenet byr på mye plass med flere innredningsmuligheter. Det er god plass til sofakrok, TV-krok, godstoler og spisebord.
Kjøkkenet er fra byggeår og byr på rikelig med skap og benkeplass. Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger handelen. Vedovn og varmepumpe varmer godt på kalde vintersdager.

Fra stue/kjøkken er det dør som leder deg ut til stor terrasse og hage. Her er det godt å sette seg med kaffekoppen, mens man hører fuglene kvitre.
Hagen er perfekt for sommerens helgefrokoster og deilige grillmiddager på terrassen.

I hovedetasjen finner vi to av boligens soverom. Hovedsoverommet med utgang til balkong. Rommet er romslig med god plass til dobbeltseng og rikelig med skapplass.

Bad med vask i seksjon, wc og badekar. Loft innredet i år 2005. Her er det laget loftstue og soverom. Det finnes ikke tegninger eller godkjenning fra kommunen på loftet.

I kjelleretasjen har en praktisk bi-inngang/vaskerom med varmekabler. Rommet ble oppusset i 2014. Her er det god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Videre finner vi boligens andre bad. Badet er romslig med wc, vask i seksjon og dusj.

Vi finner tre av boligens soverom i kjelleretasjen. Disse soverommene er ikke godkjent som soverom på tegninger fra kommunen.

To praktiske boder med mye plass til lagring. En av bodene benyttes i dag som treningsrom.
 

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i et veletablert boligfelt på Vestre Åmøy ca 25 min kjøretur fra Stavanger sentrum. Her ligger eiendommen fint plassert med fin utsikt. Her bor en fredelig i et rolig og barnevennlig boligfelt. Flotte naturskjønne områder i umiddelbar nærhet. Fine turområder og nærhet til sjøen.

På Åmøy har en barnehage og grendehus med diverse tilstelninger. Fra Åmøy er det ca 5 minutter til Askjesenteret hvor en finner dagligvarebutikk og ca 10 minutter til Vikevåg hvor en har dagligvarebutikk, apotek, legekontor mm.

Adkomst

Fra Stavanger følger en E39 nord igjennom byfjordtunnelen. På Sokn tar en av mot Åmøy og tar til høyre i første rundkjøring etter Åmøybrua. En får da Breivik til høyre etter noen hundre meter.
Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Underetasje: Gang, vaskerom/bi-inngang, bad, tre soverom (ikke godkjent som soverom) og to boder.
Første etasje: Entre/gang, to soverom, bad og stue/kjøkken i delvis åpen løsning.
Andre etasje: Loftstue og soverom. (loft ikke godkejnt)

Areal

P-rom: 188 kvm
P-rom inneholder:
Underetasje: Gang, vaskerom/bi-inngang, bad og tre soverom (ikke godkjente soverom).
Første etasje: Entre/gang, to soverom, bad og stue/kjøkken i delvis åpen løsning.
Andre etasje: Loftstue og soverom. (loft ikke godkjent)

Bruksareal: 208 kvm
Bruttoareal: 228 kvm

BRA pr. etasje:
Underetasje: 91 kvm BRA
Første etasje: 99 kvm BRA
Andre etasje: 18 kvm BRA


Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Tilstandsrapport datert 20.09.21 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Enebolig oppført i 1984.
Boligen er oppført med grunnmur av betong.
Trekonstruksjoner i yttervegger over grunnmur, som utvendig er kledd med trepaneler. Tre bjelkelag i etasjeskiller. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein.

Oppvarming

Elektrisk, vedovn, varmepumpe og varmekabler på begge bad og vaskerom/bi-inngang. Det er også gulvvarme i gulvet ved inngangspartiet ved hovedinngangen.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i gårdsrom. Her er det støypt platting (garasje gulv) da selger i sin tid hadde plan om å bygge en garasje her.

Vei, vann og avløp

Vann | Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Avløp | Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Vei | Adkomst skjer via offentlig vei

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål.
Det er regulert inn en frisiktsone i sørenden av eiendommen.
Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:


1983/7626-2/45  Bestemmelse om gjerde  
24.11.1983

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Det er den faktiske bruken av rommene i boligen på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for hva de er definert som her. Tre soverom i kjelleren er på tegninger tilsendt fra kommunen godkjent til hobbyrom og rom for klær. Innredningen av disse er ikke byggemeldt eller byggegodkjent og dagens bruk av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse/bruksendring i kommunen for den aktuelle bruken.

Loftet ble innredet noen år etter byggeår, det er ingen tegninger eller bygge godkjenning fra kommunen på loftet.
Dagens bruk av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse/bruksendring i kommunen for den aktuelle bruken.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.