Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Sentrumsnær leilighet med vakker utsikt - Romslig med god planløsning - Trappefri adkomst og heis

Kannikbakken 6

4005 Stavanger

Prisantydning: 4 790 000,-
Andel fellesgjeld: 28 291,-
Omkostninger: 129 192,-
Totalkostnad: 4 947 483,-
P-Rom: 97 kvm.
Bruksareal: 98 kvm.
Bruttoareal: 107 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 581 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 3 406,- i Mnd.

Visninger

man. 25.10 | 16.30 - 17.15

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Leilighet med god planløsning midt i Stavanger sentrum. Leiligheten har enkel adkomst fra gågate via heis og utsikt mot Breiavatnet og byen.

Stuen er av god størrelse og har plass til flere sittegrupper. Den har rikelig med vindusflater mot byen, noe som gjør den ekstra lys og gir god romfølelse. Leiligheten har balkong på to sider, med nydelig utsikt over byen. Mye utsyn, lite innsyn.

Badet er nyoppusset og fremstår som meget lekkert. Det er helfliset med varmekabler i gulv og inneholder badekar/dusj samt toalett.

Boligen har to soverom. Det er også et vaskerom i forbindelse med kjøkkenet. Kjøkkenet er adskilt fra stuen og har godt med skap og benkeplass.

- Nydelig utsikt
- Balkong på to sider
- Sentrumsnært
- Porttelefon, automatisk døråpner og heis
- Mulighet for å leie parkering i området
- Vaktmestertjeneste
- Innvendig og utvendig (kjeller) bod

Beliggenhet

Skal du på kino, teater, ut og spise, shoppe eller bare får lyst på jordbær fra torget, er alt innen 5 minutters gåavstand. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet for den som ønsker å bo urbant.

Her har du også en umiddelbar nærhet til kollektivtilbud uansett i hvilken retning ut av sentrum en har behov for å reise. Du når hovedterminalen for buss og tog på under 3 minutter, noe som gjør det enkelt å reise kollektivt.

Du er også et par hundre meter unna motorveien om du velger bil til jobb mot Forus/Sandnes. Jobber du i Stavanger sentrum er det naturligvis ikke lenger behov for bil når du kan du rusle innom en kafé og ta med en kopp kaffe på veien til kontoret.

For rekreasjon og fritid ligger Mosvannet og Vålandsskogen 12 minutter unna. Treningssenter finner du borti gata og badestrand på Godalen i lett sykkelavstand.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.
 

Innhold

5. etg: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, entre/gang, bod

Areal

P-rom: 97 kvm
P-rom inneholder:
Stue, kjøkken, 2 soverom, bad,vaskerom og entre/gang

Bruksareal: 98 kvm
Bruttoareal: 107 kvm

BRA pr. etasje:
5. etg: 98 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 29.08.20 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
 

Parkering

Ingen fast parkering. Parkering kan leies i området.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Det er satt i gang en ny detaljregulering plan 2641 for Olavs gate 11/St. Svithus gate 1. Formålet for planen er å legge til rette for næringsformål som et påbygg til eksisterende næringsbygg, samt parkering og offentlig park. Det legges også til rette for å videreføre eksiterende nabobebyggelse med stor andel boliger. Ny bebyggelse etableres over eksisterende næringsbygg på Kannikbakkens 6 øst-side. Skulle planen bli godkjent slik den står i dag vil leilighetens utsikt påvirkes.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1976/907694-1/102  Seksjonering  
02.07.1976 
opprettet seksjoner:
snr: 7
formål: Bolig
sameiebrøk: 35/1516
 
2015/1059200-1/200  Resek/tilleggssek  
12.11.2015 
nye seksjoner:
snr: 6
formål: Bolig
sameiebrøk: 22/1538
seksjonsameieandeler:
snr: 7
formål: Bolig
sameiebrøk: 35/1538

1976/7521-34/102  Sameieavtale  
30.06.1976 
BEST. OM BRUKS- OG DISPOSISJONSRETT
Gjelder denne registerenheten med flere
1976/7521-40/102  Urådighet  
30.06.1976 
Bestemmelser om overdragelse
Kan fritt pantsettes
Gjelder denne registerenheten med flere

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. betjening av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold,  renovering, vaktmestertjenester, forsikringer, kabel-tv, energi/strøm, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar,tilleggstjenester og administrasjonskostnader.

Andel fellesgjeld

Kr. 28 291,-

Lånenummer: 12136921558, Dnb Nor Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 10.08.2021: 2.95% pa.
Antall terminer til innfrielse: 44
Saldo per 10.08.2021: 2 315 119
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 31.03.2017 ( siste termin 30.06.2032 )

Lånenummer: 60308100424, Nordea Bank ABP filial i Norge
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 10.08.2021: 2.7% pa.
Antall terminer til innfrielse: 8
Saldo per 10.08.2021: 1 243 202
Andel av saldo: 28 291
Første termin/første avdrag: 30.03.2021 ( siste termin 30.06.2023 )

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.