Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Nærbø

Flott og meget innholdsrik enebolig beliggende i populært boligområde | Dobbel garasje | Sol hele dagen | Hagestue

Storhaugsletta 49

4365 Nærbø

Prisantydning: 4 490 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 125 092,-
Totalkostnad: 4 615 092,-
P-Rom: 167 kvm.
Bruksareal: 230 kvm.
Bruttoareal: 250 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 660 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
Morgan.Thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Storhaugsletta 49 har en flott beliggenhet i boligfeltet Motlandsmarka på Nærbø i Hå kommune. Skole, barnehage og togstasjon ligger i gangavstand. Perfekt plassering for deg som ønsker å bo i et trivelig nabolag på Nærbø.

Boligen har en god planløsning fordelt over 2 plan. Planløsningen er praktisk og godt utnyttet.

Innvendig kan vi oppsummere som følger:
Via et hyggelig inngangsparti kommer vi inn i boligens praktiske entré med god plass til å henge fra seg yttertøy i garderobeløsning. Praktisk Bi-inngang/vaskerom. Her er det god plass til vaskemaskin og tørketrommel pluss yttertøy og sko.
Videre har man en romslig vinkelstue med god plass til både salong og stort spisebord. Her kan det dekkes opp til større selskapeligheter. Stuen har lekker parkett og fine lyse veggflater. En dør leder deg ut til stor terrasse og hage med hagestue. Her er det godt å sette seg med kaffekoppen, mens man hører fuglene kvitre og barna leke i gaten. Hagestuen er koselig med varmeovn som holder på sommeren ut over høsten.
Den solrike hagen er perfekt for sommerens helgefrokoster og deilige grillmiddager på terrassen.

Det trivelige kjøkkenet er familiens naturlige samlingspunkt i hverdagen noe som gir rom for både matlaging, lekselesing og gode samtaler. Rommet har gode vindusflater og god plass for å samle familien rundt et spisebord. Den fine kjøkkeninnredningen er fra lokal leverandør Vigrestad Dør og Kjøkken.Innredningen har rikelig med skuffer og skap, og gode arbeidsflater til hobbykokkens glede. Innebygde hvitevarer og stort praktisk kjølehjørne medfølger.

Boligen har to bad, ett i hver etasje.
Bad i 1.etg har dusjhjørne, servant og gulvvarme.
Bad i 2.etg er helfliset med dobbel servant i seksjon, badekar og wc.

Den familievennlige boligen har tre gode soverom og alle plassert i 2. etg.
Alle soverommene fremstår som lyse og innbydende og har god plass til seng og garderobeskap.

Loftstue/Tv-stuen er romslig med utgang til balkong.

I tillegg har en nyere dobbel garasje med praktisk ungdomsrom (loftsrom) og toalettrom. Dette blir som en ekstra lekerom eller kontor alt etter ønsker og behov.

Er du på leting etter en stor enebolig med dobble garasje på Nærbø, så vil jeg på det sterkeste anbefale å legge turen til fellesvisning.

Beliggenhet

Boligen ligger i et barnevennlig området på Nærbø. Gåavstand til Motland skule og barnehager, blant annet Motlandsmarka barnehage, Urhei barnehage og Rosktoppen barnehage.

For de turglade er heller ikke veien lang til den populære fugleparken, og en turløype som strekker seg fra Hattelandstjødnå og opp til Alvaliå.

Liker du idrett og trening, kan Nærbø by på et flott idrettsanlegg Nye Loen hvor man kan delta i aktiviteter innenfor fotball, håndbal, ishockey, isdans, svømming og styrketrening.

I Nærbø sentrum har man et godt tilbud av butikker og tjenester.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

1. etg.:
Gang, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
2. etg.:
Loftstue, tre soverom og bad.
Garasje/hagestue:
I tillegg har en hagestue på 18 Kvm og garasje med  biloppstillingsplass, toalettrom, Åpent rom/lagringsplass.

Gang, vaskerom, uinnredet rom, kjellerstue, soverom og kontor/bod.

Areal

P-rom: 167 kvm
P-rom inneholder:
Arealet er fordelt slik:

Enebolig
P-rom: 147 kvm.
P-rom inneholder:
1. etg.: Gang, vaskerom, stue og kjøkken.
2. etg.: Loftstue, tre soverom og bad.
Bruksareal: 147 kvm.
Bruttoareal: 160 kvm.

Hagestue:
P-rom: 18 kvm.
P-rom inneholder: Hagestue.
Bruksareal: 18 kvm.
Bruttoareal: 20 kvm.

Garasje:
P-rom: 2 kvm.
P-rom inneholder: Toalettrom.
Bruksareal: 65 kvm.
Bruttoareal: 70 kvm.

Sum alle bygninger:
P-rom: 167 kvm.
s-rom: 63 kvm.
Bruksareal: 230 kvm.
Bruttoareal: 250 kvm.
Bruks- og bruttoarealet inkluderer da garasjen og hagestuen ref. vedlagte rapport fra takstmann.

BRA pr. etasje for eneboligen:
1. etg.: 86 kvm.
2. etg.: 61 kvm.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 03.09.20 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Boligen er oppført med ringmur av betong og støpt plate mot grunn, trekonstruksjoner i yttervegger som utvendig er
kledd med trepanel, trebjelkelag i etasjeskiller.
Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Elektrisk og varmekabler på bad.
Vedovn i stuen.

Parkering

Parkering i dobbel garasje og på eget gårdsrom med god plass til flere biler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Alle eiendommer som er tilknyttet offentlig vann og avløp har private stikkledninger, som vedlikeholdes for eiers egen regning. For ytterligere opplysninger om de private stikkledningene tar man kontakt med kommunen.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene

Energimerket

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2004/6624-2/44  Bestemmelse om bebyggelse 22.07.2004 
Tomten skal bebygges av SI Eiendom AS
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjerdeplikt.
Best. om vedlikeholdsansvar for lekeplass m.v.
Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Vedr. hagestuen så har den godkjent byggetillatelse, men selger har ikke bedt om ferdigattest. Dette til orientering.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.