Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Bjerkreim

Flott landlig enebolig i Bjerkreim | Carport | Tre soverom | To stuer | Fantastisk uteplass

Langeli 4 B

4387 Bjerkreim

Prisantydning: 2 890 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 85 092,-
Totalkostnad: 2 975 092,-
P-Rom: 126 kvm.
Bruksareal: 130 kvm.
Bruttoareal: 146 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 508 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Jørn Seldal
Eiendomsmegler MNEF
seldal@verdi-eiendom.no
Mob: 48 31 99 91
Tlf: 51 60 82 07

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Verdi eiendomsmegling har gleden av å presentere Langeli 4 B. Her bor man landlig, med kort vei til flott natur. En flott og spennende enebolig over to plan, eiendommen kan blandt annet tilby:

Carport med dirkete adkomst til en stor gang med gulvvarme. Fra gangen er det direkte adkomst til pent bad med fliser på gulv, badet er av god standard og er utstyrt med varmekabler, fin innredning, vegghengt toalett og dusj.

Videre inn i boligen finner man en åpen stue/kjøkken løsning. Her har man god plass til å samle venner og bekjente til en bedre middag. Kjøkkenet har meget god benk og skap plass, og alt er lagt til rette for at man kan brilliere på kjøkkenet. Det er integrert komfyr og koketopp, som vil medfølge handelen. På kjøkkenet er det plass til stort spisebord.

I stuen har man store vindusflater som gir godt med lys inn til stuen, noe som er gjennomgående i hele boligen. I stuen er det også god plass til en stor sofagruppe. Fra stuen er det utgang til en terrasse og hage. Det er også mulighet for å montere vedovn ved pipen i stuen.

I boligens andre etasje har man tre lyse og romslige soverom. Denne etasjen har også en fin loftstue. Loftstuen har direkte adkosmt til en stor takterrasse, der man kan nyte solen og en bedre grillmiddag når været tilsier dette. Fra takterrassen er det fin utsikt over nærområdet. Mellom soverommene og stuen har man også et bad med fin innredning, montert badekar og vegghengt toalett, på dette badet er det også varmekabler i gulv.

Boligen har også to boder, ett inne i første etasje og en utvendig bod ved carporten.

Vi ønsker deg velkommen til visning!

Beliggenhet

Denne boligen er omringet av fantastisk natur. Beliggende i et rolig og avbalansert miljø, der man kan flykte fra hverdagsstresset. Her har man også gode turmuligheter.

Bjerkreimselva finner man rett over veien, her er det flotte muligheter for laksefiske. Det er enkel adkomst til E39, som gjør at turen til både Stavanger og Egersund blir kortere. Etter 5-15 minutters kjøretur mot Stavanger finner du skole, barnehage, matbutikk og andre nødvendige fastiliteter. Skolen som benyttes fra 1-7 klasse er Bjerkreim skole og fra 8-10 klasse er det Vikeså skole som benyttes. Nåværende eier har hatt barn i Røysekatten Barnehage.

Her får du kort fortalt en bolig i et område med gode fastiliteter og en fantastisk natur.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det vil være skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

1. Etasje: Vindfang, bad, kjøkken, stue med utgang til terrasse og hage samt bod.
2. Etasje: 3 soverom, bad, gang og loftstue. Fra loftstuen er det utgang til balkong og takterrasse over carporten.

Boligen har i tillegg en utvendig sportsbod i forlengelsen av carporten på ca. 7 kvm.

Areal

P-rom: 126 kvm
P-rom inneholder: Stue, kjøkken, 2 bad, gang, tv-stue, 3 soverom

Bruksareal: 130 kvm
Bruttoareal: 146 kvm

BRA pr. etasje:
1. etasje: 65 kvm.
2. etasje: 65 kvm.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, tilstandsrapport for bolig og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt  datert 16.09.20 12:30 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Boligen er oppført med ringmur i betong og støpt plate mot grunn.
Trekonstruksjoner som utvendig er kledd med trepaneler.
Trebjelkelag i etasjeskiller.
Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein.

For ytterligere informasjon se Tilstandsrapport bolig, datert 16.09.2020 fra takstmann Rune Sivertsen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Det er montert varmepumpe i stue i 1. etasje. Det er også mulighet for vedovn.
Boligen har varmekabler i gang og begge bad.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i carport.

Vei, vann og avløp

Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.
Vann: Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig nett.
Avløp: Eiendommen har septiktank.

Vann blir tilført fra en offentilg kilde.
Septiktanken tømmes etter vedtak fra kommunen.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål.
Reguleringskart med bestemmelser knyttet til reguleringsplan for Langeli oppbevares på meglers kontor og intressenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2010/886660-1/200 Jordskifte 12.11.2010
Sak 1100-2009-0011 Vinningland
Gjelder denne registerenheten med flere.

2015/1168810-2/200 Bestemmelse om veg 14.12.2015
Rettighetshaver: Knr:1114 Gnr:2 Bnr:41

2015/1168810-3/200 Bestemmelse iflg. skjøte 14.12.2015
Rettighetshaver: Knr:1114 Gnr:2 Bnr:41
Bestemmelse om rett til vedlikehold og oppgradering av teknisk anlegg.

Gnr. 2 Bnr. 41 i Bjerkreim kommune har veirett over Gnr. 2 Bnr. 26 ihht vedlagt kart, Gnr. 2 Bnr. 41 i bjerkreim kommune har rett til å vedlikeholde og oppgradere teknisk anlegg som er anlagt over Gnr. 2 Bnr. 26 i Bjerkreim kommune ihht vedlagt kart. Teknisk anlegg for vannforsyning til Langelifeltet og Gnr. 2 Bnr. 10,11,17,18 & 28 i bjerkreim kommune er installert på Gnr. 2 Bnr. 26 i Bjerkreim kommune og har felles bruksrett og vedlikehold.

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.