Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Meget tiltalende leilighet i 6 etasje med utsikt og svært god planløsning

Verven 14B

4014 Stavanger

Prisantydning: 6 190 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 163 492,-
Totalkostnad: 6 353 492,-
P-Rom: 105 kvm.
Bruksareal: 111 kvm.
Bruttoareal: 124 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 2 769,- i Mnd.

Visninger

man. 15.3 | 16.30 - 17.30

Ansvarlig megler

Rudi Aadland
Megler MNEF
rudi.aadland@verdi-eiendom.no
Mob: 95 83 16 60
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Rett og slett en svært bra leilighet med ypperlig beliggenhet.

Det er mye å trekke frem, vi vil nevne følgende:

- Like ved sjøen
- Få minutt gange til sentrum
- Fast parkeringsplass
- Bod i u.etg
- Heis like til egen inngangsdør
- Luftig beliggende i 6. etg
- To erandaer med herlig sjøutsikt
- Meget stort stueareal til flere sittegrupper
- Rikelig med plass til stor spisestue
- Gasspeis i stuen
- Gass på terrassen til grill
- Gjennomgående eikeparkett
- Åpent kjøkken med meget god plass og hvitevarer
- Hovedterrassen i forlengelse av stuen
- Egen soveromsfløy ?To soverom, begge med veranda utenfor og garderobeskap
- Flott helfliset hovedbad med både badekar og dusj, samt wc, vask, varmekabler og spotter
- Romslig gang med speildørsgarderobe
- Separat vaskerom med gjestetoalett
- Separat bod innenfor vaskerom
- Vannbåren varme

Du finner mye god informasjon om Badedammen Vest her:

https://badedammenvest.no/verven14/

 

Beliggenhet

Verven 14 B har en fantastisk beliggenhet i maritime omgivelser like ved sjøkanten på Badedammen Vest. Dette er et nøye planlagt boligprosjekt med gjennomført arkitektur og flott fasade hvor man har vektlagt tilhørighet til sjøen. Blokkene er omkranset av lekeplasser, brygger, benker og pent opparbeidede uteområder med busker og trær.

Når man bor i Verven har man bokstavelig talt Stavanger sentrum for sine føtter. Spennende kafeer, trivelige handlegater, restauranter, museer og ellers alt hjertet måtte begjære venter på deg. Fargegaten, trehusbebyggelse, Breiavatnet, kjøpesenter, gamle spesialforretninger- alt i kort gangavstand. Herlig å rusle hjem etter festivaler i stedet for å stå i timelange taxikøer.

Som et meget godt alternativ til Stavanger Sentrum har man den fremvoksende Bydelen Stavanger Øst. Bydelen er preget av boliger og kontorer, ofte innen design, arkitektur, markedsføring, kunst og kultur. Ostehuset, Basil & Co samt Kaffekanna er eksempler på fantastiske cafeer som er med på å gjøre dette til Stavangers kanskje mest spennende bydel.

For den turlystne er det bare 10 min sykkelavstand før man er på turstien som går fra Breivik og videre gjennom fantastisk kystlandskap mot Rosenli, Strømvig og småbåthavnen i Hillevågsvannet. Denne stien er blant Stavangers fineste turløyper, og langs stien er det flere flotte badeplasser. Ellers ligger "den blå promenade" like utenfor vinduet, en urban og moderne tursti som leder igjennom sentrum, rundt havna og videre til den nye konserthuset.

Alt i alt en fantastisk beliggenhet i sjøkanten, vennligst se nabolagsprofilen for ytterligere informasjon.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

6. etasje: Entré, bad, wc/vaskerom, bod, stue, kjøkken, to soverom
Parkering og bod i underetasje.

Areal

P-rom: 105 kvm
P-rom inneholder: Entré, bad, vaskerom/wc, stue, kjøkken og to soverom.

Bruksareal: 111 kvm
Bruttoareal: 124 kvm

Arealene er oppmålt av Arnt Michaelsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 20.11.20 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Blokkbebyggelse.

Oppvarming

Gasspeis. Vannbåren varme. Elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Denne leiligheten har egen parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Selger har ikke utarbeidet energiattest for boligen. 

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2004/10941-2/102  Erklæring/avtale   29.06.2004  Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a.Personalkostnader, drift og vedlikehold, forsikringer, kostnader sameie, energi/fyring, tv-anlegg/bredbånd, andre driftskostnader, konsulenthonorar, styrehonorar, forretningsførerhonorar og revisjonshonorar.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.