Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Lys leilighet i tomannsbolig m/gåavstand til sentrum. Ligger i 2.etg m/sørvestvendt balkong, soverom og gjesterom/kontor

Torbjørn Hornkloves gate 1C

4010 Stavanger

Prisantydning: 2 590 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 73 492,-
Totalkostnad: 2 663 492,-
P-Rom: 58 kvm.
Bruksareal: 58 kvm.
Bruttoareal: 64 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 192 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

Lys og sentral leilighet i 2.etasje. I følge tidligere salgmateriell ble huset totalrenovert i starten av 90 tallet, med jevnlige oppgraderinger frem til nyere tid.

Innhold: Gang, bad, kjøkken, stue, soverom, *gjesterom og veranda.


Du får:

- God planløsning som passer til både enslige, par eller som utleieobjekt

- Stor vestvendt balkong

- Lyst kjøkken fra 2003 m/delvis åpen løsning mot stuen.Integrerte hvitevarer,  Bosch induksjons platetopp ny i 2016

- Stort soverom med garderobeskap som medfølger. I tillegg er det et mindre rom med skyvedørsgarderobe som passer perfekt til *gjesterom eller *kontor

- Kjekk og lys leilighet med lite innsyn

- Hele leiligheten malt av fagfolk i 2013

- Tidløst bad fra 2005 med varme i gulv, vegghengt wc, dusj, servant og opplegg til vaskemaskin

- 3 vinduer skiftet i 2013, i stue, soverom og på badet. Takvindu på *gjesterom fra 2008

- Ny taktekking ink undertak som papp, strø og lekter tatt i 2000

- Parkett gang, kjøkken og stue fra 2001, på soverom og *gjesterom fra 2008

- Veranda, gjerder rundt huset + yttervegg mot vest ble malt 2018/19. Resterende husvegger ble malt i 2006

 - Oppgredert el anlegg med flere uttak i leiligheten i 2010

- Varmtvannsbereder ny i 1999

- Lagring i bod på loft. I tillegg er utvendig bod delt med nabo, her er det god plass til sykkel, ski og bildekk.

- Lyse

Arbeid utført frem til 2013 er opplyst av tidligere eiere, da ble det også opplyst at arbeid er utført av fagfolk.

Beliggenhet

Å bo i Torbjørn Hornklovesgate på Våland betyr nærhet til byen og alt den har å by på. Du bor nemlig kun en 5-10 minutters spasertur unna sentrum.

Med populære knutepunkter som Breiavannet, Torget og Vågen har du tilgang på alt fra trendy caféer og restauranter, til offentlig kommunikasjon, skoler, shoppingfasiliteter og fjorden. Torget fungerer også som et samlepunkt for servicetilbud som apotek, posthus, kjøpesenter, butikker og restauranter.

For den som setter pris på frisk luft er det bare å hente fram turskoene og gå en lang eller kort tur i nydelige friluftsområder like i nærheten. Kun få minutters gange fra leiligheten finner man Vålandskogen som er knyttet sammen med Mosvatnet med to gangbruer. Øverst i terrenget i Vålandskogen finner du Vålandstårnet, hvor man kan nyte den flotte utsikten over Stavanger og Gandsfjorden.

Tar du folkestien rundt Mosvatnet og Vålandskogen har du fått deg en fin 4 km tur i lett terreng.

Bussholdeplass like ved.

Vi ønsker deg velkommen til Våland.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

2.etasje: Entre, bad/vaskerom, kjøkken, gjesterom. stue og soverom.

Bod på loft (ikke medtatt i arealberegning pga. lav
takhøyde.

Veranda.

Areal

P-rom: 58 kvm
P-rom inneholder:
2.etasje: Entre, bad/vaskerom, kjøkken, gjesterom, stue og soverom.

Bruksareal: 58 kvm
Bruttoareal: 64 kvm

BRA 2. etasje: 58 kvm

Arealene er oppmålt av Arnt Michaelsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 21.12.20 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.
For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Elektrisk.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Delt oppstillingsplass på tomt. Det gjøres oppmerksom på at siden nabo eier 2/3 av tomten og boligen, har parkeringen blitt benyttet av dem. Enigheten har vært at da må nabo være med å betale 1/3 av soneparkeringsavgiften til denne leiligheten.

Soneparkering i gate etter kommunale regler. Megler oppfordrer alle interessenter til å ta kontakt med Stavanger Parkering for å sjekke at det er mulig å få sonekort.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål.

Plan "Bussvei Haugåsveien-sentrum-Sundekrossen" er under behandling. Se vedlagt reguleringsplankart av reguleringsplaner under arbeid.

Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Det foreligger retningslinjer for trehusbebyggelsen.

Boligen er registrert i SEFRAK- registeret. Det er ikke tillagt spesielle restriksjoner, men registreringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før tillatelse om rivning, flytting eller endring for bygget gis. Konferer gjerne megler for ytterligere informasjon.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1994/14921-1/102  Seksjonering  
13.09.1994 
opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/3

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Gardiner medfølger ikke handelen. Vaskemaskin kan medfølge handelen om ønskelig.

Veranda antatt bygget i 2002 da det foreligger en søknad om dette til kommunen. Det foreligger ikke ferdigmelding på verandaen.

Felles utvendig bod er ikke søkt om.

Vi gjør oppmerksom på at lys i fellesgang går på denne seksjons strøm.

*Det er den faktiske bruken av rommene i boligen på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for hva de er definert som her. Leilighetens bad er utvidet inn i soverom 2, noe som gjør at soverom 2 ikke lenger tilfredsstiller arealkrav. Dagens bruk av rommet er derfor være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen.  Det ble ikke søkt om til kommunen når badet ble utvidet i 2005.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.