Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sola

Stor fin leilighet med tre soverom, stor balkong, parkering i lukket anlegg.

Sandangersvingen 7

4050 Sola

Prisantydning: 3 400 000,-
Andel fellesgjeld: 53 734,-
Omkostninger: 95 062,-
Totalkostnad: 3 548 796,-
P-Rom: 93 kvm.
Bruksareal: 96 kvm.
Bruttoareal: 106 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 667 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 3 720,- i Mnd.

Visninger

tir. 9.3 | 18.00 - 18.30

Ansvarlig megler

Therese Kane
Eiendomsmegler MNEF
kane@verdi-eiendom.no
Mob: 47 34 50 33
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Sandangersvingene 7 er en pen og romslig selveierleilighet med tre soverom. Med leiligheten følger parkering i lukket garasjeanlegg og det er god lagringsplass med både innvendig og utvendig bod.

Leiligheten har en standard fra byggeår 2010, og fremstår godt vedlikeholdt. Praktisk planløsning med god romfølelse. Her kommer inn i en romslig gang med god plass til å henge fra seg yttertøy i store romslige skyvedørsgarderobe. Her er det godt å komme hjem og hyggelig å ønske gjester velkommen. Stue/kjøkken i åpen løsning. Her har en store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys og skaper den gode romfølelsen.

Kjøkkenet er lyst, lekkert og tidløst fra kvalitetsleverandøren Norema. Kjøkkenet har rikelig med skap og benkeplass, og en praktisk kjøkken-øy. Her er det enkelt å samles for raske måltider eller julebaksten. På kjøkkenet har en integrert, oppvaskmaskin, koketopp og komfyr. Et praktisk og godt kjøkken til hobbykokkenes glede. Kjøkken-øyen er fra IKEA og ny i 2013.
Boligen har flere innredningsmuligheter, alt etter ønsker og behov.  Det er god plass til sofakrok, spisebord, godstoler eller kontorhjørne om en skulle ønske det. Fra stue/kjøkken har en utgang til balkong med tak over. Her kan man sitte ute å nyte fine sommersdager.

Fint, tidløst og helfliset baderom med dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, vask i seksjon og vegghengt wc.

I denne praktiske familievennlige leilighet har en tre gode soverom. Alle soverommene fremstår romslige og luftige med parkett på gulv. God plass til garderobeskap og seng. Hovedsoverom av meget god størrelse, kan eventuelt benyttes som ekstra Tv-stue om en ønsker det.

Alt i alt en meget praktisk og fin leilighet hvor en kan flytte rett inn.

Beliggenhet

Sandangersvingene ligger i et barnevennlig og meget attraktivt område på Skadberg i Sola kommune. Her bor en sentralt med lett tilkomst både til Sola, Forus, Sandnes og Stavanger. Raskt og enkelt kommer en seg ut på E 39 om en skulle ønske å dra nord eller sørover. Like i nærheten ligger det barnehager, barneskoler, dagligvarebutikk og idrettshall. Gangavstand til Sola sentrum, med alt det har å by på. Som bl.a et utall butikker, vinmonopol, restauranter, og apotek m.m. Like ved finner en et meget pent opparbeidet område. Her er det lekeplasser, flotte grøntområder og turstier. En liten kjøretur unna finner en den nydelige Solastranden og andre fine turområder.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Gang, gjestetoalett, Stue/kjøkken, bad, tre soverom og bod.

Areal

P-rom: 93 kvm
P-rom inneholder: Gang, gjestetoalett, Stue/kjøkken, bad og tre soverom.

Bruksareal: 96 kvm
Bruttoareal: 106 kvm

BRA pr. etasje: Leiligheten ligger i byggets andre etasje og har BRA på 96 Kvm.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Tilstandsrapport datert 16.12.20 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Bygning er oppført med grunnmur av betong, trekonstruksjoner i yttervegger av heltre elementer, som utvendig er kledd med trepaneler/fasadeplater, etasjeskiller/leilighetsskille i heltre elementer.
Takkonstruksjon i tre, tekket med trepanel.

Oppvarming

Fjernvarme.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Fast parkering i felles parkeringsanlegg.

Vei, vann og avløp

Vann | Eiendommen er tilknyttet offentlig vann.

Avløp | Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett.

Vei | Adkomst skjer via offentlig vei.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Det er barnehage i første etasje av bygget.
Bygget er plassert i et område under utvikling. Her vil det komme endringer og mer bebyggelse fremover. Det bygges i disse dager boligblokk like ved siden av Sandangersvingene 7. Dette vil påvirke solforhold på leilighetens balkong.
Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Takstmann Rune Sivertsen har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.
Sameiet/forretningsfører skal informeres om leiligheten leies ut.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2010/783787-1/200  Seksjonering  
12.10.2010 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
sameiebrøk: 99/1998

2016/215433-6/200  Erklæring/avtale  
11.03.2016 
Gjensidig rett til bruk av rømningsveier
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/1017370-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
23.12.2010 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. betjening av andel fellesgjeld, utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, energi fellesområde og revisjonshonorar.

Styreleder informerer om at de har planer om å øke felleskostnader noen fra 2022 for å bygge egenkapital.

Andel fellesgjeld

Kr. 53 734,-
Lånenummer: 12135818923, Dnb Nor Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 10.12.2020: 3.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 20
Saldo per 10.12.2020: 548 280
Første termin/første avdrag: 30.06.2018 ( siste termin 30.09.2025 )

Styreleder informer om at det jobbes med å ta opp nytt felleslån på totalt kr 300 000,- p.g.a vedlikehold for samiet.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.