Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Finnøy

Lekker selveierleilighet med praktisk planløsning. Solrik terrasse. Beliggende natuskjønt område med nærhet til sjøen.

Veslelia 16

4160 Finnøy

Prisantydning: 2 455 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 70 112,-
Totalkostnad: 2 525 112,-
P-Rom: 65 kvm.
Bruksareal: 74 kvm.
Bruttoareal: 82 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 455 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Therese Kane
Eiendomsmegler MNEF
kane@verdi-eiendom.no
Mob: 47 34 50 33
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Leilighet med moderne og luftig beliggenhet. Den har gjennomgående lys og lekker standard fra 2015. Her kan en flytte rett inn.

Romslig gang med god plass til å henge fra seg yttertøyet. Flislagt gulv med varmekabler og god plass til å henge fra seg yttertøy. Videre har en et lekkert romslig bad. Badet er med flislagt gulv og dusjsone, vask i seksjon, vegghengt wc og god plass til vaskemaskin.

Stue/kjøkken i åpen løsning. Kjøkkenet er lekkert og moderne. Her har en mye skap og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin, kjøleskap m/frys, komfyr og koketopp. Stue/kjøkken er lys og luftig med store vindusflater og nydelig utsikt. Rommet byr på flere innredningsmuligheter. God plass til sofakrok, godstoler og spisebord. Fra stuen er det utgang til romslig terrasse med gode solforhold. Her kan en nyte fine sommerdager.

Leiligheten har to soverom å by på. Hovedsoverommet er av god størrelse. Her har en god plass til dobbeltseng, nattbord på begge sider og gode garderobeskap.

Soverom to med god plass til gjesteseng, hjemmekontor eller som barnerom alt etter ønske og behov.

Leiligheten har en innvendig bod og en utvendig sportsbod.

Beliggenhet

Veslelia 16 ligger fint plassert fantastiske flotte Finnøy like før Judaberg og ca. 35 minutter kjøretur fra Stavanger sentrum. Finnøy er ei lita øy som ligger ytterst i Ryfylket i Rogaland. Øya har fastlandssamband med Rennesøy gjennom tunnel (Finnfast). På øya er det mange fastboende og mange med fritidseiendommer.

Judaberg innbyggertorg er en lokal møteplass i Finnøy kommunedel. Et treffpunkt for møter mellom kommunen, innbyggere, næringslivet og frivillige organisasjoner og lag. På innbyggertorget kan du treffe nye og gamle kjente, gjennomføre og delta på arrangementer og møter, samarbeide med andre og delta i utviklingen av lokalsamfunnet. Dagligvarebutikker Kiwi og Coop Extra finner ikke langt unna. Her bor en fredelig og godt med flott natur og nærhet til sjøen.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets toppetasje med inngang fra bakkeplan.
Innhold: Entre/gang, stue kjøkken, bad, to soverom og bod. I tilegg har en utvendig sportsbod.

Areal

P-rom: 65 kvm
P-rom inneholder: Entre/gang, stue kjøkken, bad og to soverom.

Bruksareal: 74 kvm
Bruttoareal: 82 kvm

BRA pr. etasje: Andre etasje: 74 Kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Tilstandsrapport datert 19.02.21 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Bygning er oppført med ringmur/grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur i tre og utvendig kledt med tre kledning. Etasjeskiller/leilighetsskille i betong. Takkonstruksjon i tre, tekket med asfaltbelegg.

Oppvarming

Varmepupe i stuen og varmekabler i gulv på bad og gang.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Utendørs parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Vann | Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger.

Avløp | Privat

Vei | Adkomst skjer via privat vei over 101/34 Dickinson Eiendom AS, 101/48 LHV Tjenester AS.
 

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Det er regulert inn nye boliger i området som ikke er oppført enda. 

Det er igangsett planarbeid vedrørende området rundt Veslelia som kan medføre endringer i nærområdet.

Det er varslet oppstart av arbeid med detaljregulering langs Finnøyvegen for gang- og sykkelveg. Kommunen sier det kun er varslet oppstart av arbeidet her, tilbake i 2016 og at ingenting har skjedd siden. De kan derfor ikke gi noen detaljer om dette kommer til å påvirke eiendommen i fremtiden.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Takstmann Rune Sivertsen har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2015/1068271-1/200 Bestemmelse om veg 16.11.2015
Rettighetshaver:Knr:1103 Gnr:101 Bnr:39 Snr:1
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere.
Rettighethaver har veirett over Gnr 1 Bnr 40. Med veidrett følger også en plikt til å bidra til fellea vedlikehol av veien.

2015/1068258-1/200 Seksjonering 16.11.2015
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/2

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.
Det gjørs oppmerksom på at påbygget terrasse ikke er byggemeldt.
Lyse TV/internett.

Fellesutgiftene inkluderer

Det er ikke faste fellesutgifter. Felles byggforsikring betales i felleskap med seksjonseier av seksjon 1.
Per i dag betales 1230,-  per år som deles likt på begge seksjonseiere.

Andel fellesgjeld

Ingen felles lån for sameiet.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.