Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Røyneberg

Lykken er hytte nær byen like ved sjøen. Idyllisk og maritim perle med båtplass og strandlinje ved Hafrsfjord.

Hafrskro

4052 Røyneberg

Prisantydning: 6 500 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 175 342,-
Totalkostnad: 6 675 342,-
P-Rom: 70 kvm.
Bruksareal: 73 kvm.
Bruttoareal: 79 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 741 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Maiken Busker Larsen
Eiendomsmegler MNEF
maiken@verdi-eiendom.no
Mob: 97 18 34 93
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Denne herlige perlen av en eiendom i Hafrsfjord kan ikke beskrives med ord. Den må oppleves! 

Er den optimale hyttedrømmen i en travel hverdag å være like nær jobben og hjemmet som til hytten?
Denne drømmen kan nå realiseres.

Hafrskro, som parsellen heter, er en idyllisk og maritim perle av de sjeldne like i vannkanten av Hafrsfjord. Eiendommen ligger på Grannes siden og må sies å ligge på den "rette" siden ift. ypperlige solforhold og nydelige solnedganger.

Hytten holder en grei, men noe enkel standard. For å oppnå dagens standard må en nok påberegne en del oppgraderinger.

Beliggenhet

Denne herlige eiendommen ligger på Grannes siden. Unik beliggenhet i vannkanten av Hafrsfjord omgitt av flotte grøntområder.

Adkomst

Hvis du kommer fra Stavanger så følg Grannessletta. Når Grannes skole kommer på venstre side, tar du veien inn til høyre like etter det inn på Hanabergveien.

Ved felles annonsert visning henstilles interessenter til å parkere like ved den første gården ved siloballene og gå inn til hytten. Dette for å unngå bilkaos inne ved tomten.

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Hytten går over to etasjer og inneholder følgende:

1.etg.: Gang, bad, stue/kjøkken og bod

Loft: Gang, 2 soverom, hobbyrom

Areal

P-rom: 70 kvm
P-rom inneholder:

1.etg.: Gang, bad, bod, stue/kjøkken

Loft: Gang, 2 soverom, hobbyrom

Bruksareal: 73 kvm
Bruttoareal: 79 kvm

Arealene er oppmålt av Dag Reimertz, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt boligsalgsrapport datert 28.05.21 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Tre og mur.

Takstmann konkluderer med at boligen er i normalt god stand, etter alder. Det er foretatt en del standardhevninger, men noen bygningselementer er eldre, med noe redusert levetid, derav Tg 2. Krypkjeller bør inspiseres. Badet anbefalt oppgradert til våtrom.

Se forøvrig vedlagt boligsalgsrapport utført av Dag Reimertz datert 28.05.2021 for ytterligere informasjon.

OVERSIKT OVER TILSTANDSGRAD 1, 2 OG 3

Rapporten inneholder 9 Tg 2 og 1 Tg 3

Tilstandsgrad(Tg) 1: Grunn, yttervegg, vinduer, takkonstruksjon, tekking, renner, kjøkken.

Tilstandsgrad(Tg) 2 : Grunnmur, drenering, yttervegg, vinduer, trapp, pipe, etasjeskiller, rom under terreng, terreng.

Tilstandsgrad(Tg) 3: Bad

Det gjøres oppmerksom på at ett avsnitt, f.eks "Vinduer og dører" kan inneholde flere forskjellige tilstandsgrader. Dette pga forskjellig alder og tilstand på bygningsdelene.
Det anbefales alltid at hele rapporten leses. Dette for å gi ett mer helhetlig bilde av boligen/leiligheten. Det anbefales også at teksten på side 3 leses der det står nærmere beskrevet ang bruken av tilstandsgrad 2.

Oppvarming

Peis. Ellers elektrisk.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering på egen grunn like innenfor porten.

Vei, vann og avløp

Veirett over privat vei, vann fra brønn og og forbrenningstoalett.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til LNFR areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag.

I følge opplysninger fra Sola kommune ligger denne eiendommen i en infrastruktursone om framtidig turvei.

Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Energiattest er ikke utarbeidet for denne eiendommen.

Utleie

I utgangspunktet er dette en selveiet bolig som fritt kan leies ut.
Dog sier kjøpekontrakten fra 1958 at eier av denne eiendommen ikke har rett til å leie hytten bort, uten at eier av hovedbruket samtykker til dette.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1923/900060-1/44  Erklæring/avtale  
05.06.1923 
LIVSVARIG BRUKS- OG / ELLER DISPOSISJONSRETT
RETTIGHETSHAVER: EGELAND CECILIE
Overført fra: 1124-37/7
 
1958/1634-2/44  Bestemmelse om gjerde  
22.04.1958 
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
 
2009/797026-2/200  Bruksrett  
22.10.2009 
Rettighetshaver: Lie Elmar

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Ref. tinglyste dokumenter derav kjøpekontrakten signert 08.02.1958 står det at ved evt salg av denne eiendommen skal eier av hovedbruket Gnr.37, Bnr. 7 i Sola ha rett til å godkjenne kjøperen. Nåværende eier av hovedbruket har meddelt at han ikke kommer til kreve det i dette tilfellet.

Eiendommen/hytten selges slik den står, møblert, med unntak av ting som selger anser som personlig. Landstedsbåten på 14 fot med 15 hk motor samt div. krabber/hummer teiner medfølger også i handelen.  Det vil ikke bli ytterligere rengjort og ryddet. Konf. gjerne megler om dette.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.