Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Eksklusiv toppleilighet på 229 kvm. | Panoramautsikt | Sol hele dagen | Unoform-kjøkken | Garasjeplass til 2 biler |Heis

Bruvikveien 24A

4017 Stavanger

Prisantydning: 20 000 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 54 842,-
Totalkostnad: 20 054 842,-
P-Rom: 229 kvm.
Bruksareal: 235 kvm.
Bruttoareal: 252 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 5 543,- i Mnd.

Visninger

ons. 6.10 | 16.30 - 17.30

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Fra øyeblikket du kommer inn i denne boligen, gjennom egen kode-låst heis oppleves svært høy standard. Romslige rom, meget god planløsning og en slående utsikt mot Gandsfjorden. Dette er en leilighet hvor det ikke er spart på noe - det er kort og godt gjennomgående høy standard og kvalitet i alle rom.

Egen kode i heisen fører deg fra lukket garasje anlegg i underetasjen og opp egen gang. Lukket, avlåst og skjermet. Fliser og varme på gulv.
Det er tre soverom i etasjen. To av de har utgang til balkong hvorav den ene av formiddag- og dagsol, mens den andre har ettermiddag- og kveldssol. Hovedsoverommet vender mot Gandsfjorden og man våkne opp til morgensol og vakker utsikt. Soverommet har også tilgang til eget garderoberom samt lekkert bad med innredning levert av STRAI. Helfliset, varme i gulv, vegghengt toalett og dusjnisje. Det er klargjort for badekar dersom det er ønskelig.
I gangen har man gjestebad. Også dette er helfliset, har varme i gulv og innredning levert av STRAI.

Stort og godt vaskerom med kjekke løsninger som integrert strykebrett - det er fliser på gulv også her.

Stuen er en opplevelse i seg selv. God plass til flere salonger og stort spisebord, stor takhøyde på hele 3,4 meter og utgang via store foldedører til terrassen på 26 kvm. med vakker, usjenert utsikt. Uttak for gass på terrassen. Gasspeis står også sentralt plassert i stuen og kan styres via fjernkontroll eller applikasjon på din mobiltelefon. Det er også satt opp elektriske screens i stuen og hovedsoverommet som styres med fjernkontroll.

Kjøkkenet er levert av Unoform. Stor arbeidsbenk med kompositt benkeplate. Det er integrert kaffemaskin, komfyr og oppvaskmaskin - levert av Miele. Det er rikelig med benk- og skapplass i tillegg til praktiske sokkelskuffer. I tilknytning til hovedkjøkkenet kan leiligheten også skilte med eget grovkjøkken. Et rom som innbyr til stor kokkelering med bl.a. industribenk. Oppvaskmaskin, steketopp og dampovn/stekeovn er installert også i dette rommet. Det er også bod/matbod i tilknytning til grovkjøkkenet.

Stuen nr. 2 ligger mot vest og har utgang til balkong med kveldssol. Stor takhøyde også her og god plass til både salong og spisestue. På balkongen er det også her uttak for vann og gassuttak. Balkongen her er på 16 kvm.

Det er to parkeringsplasser i underetasjen som medfølger.
Bod i underetasjen.
Lyse fiber.

Det skal godt gjøres å få en bedre plassert leilighet enn dette. Så nær sjøen at du kan kjenne saltsmaken på tunga. Så nært til togstasjonen at du er i sentrum før du vet ordet av det. Helt på toppen. Alene. Usjenert.

Til informasjon er det kun dokumentavgift av tomteverdi. Dvs. 2.5% av 1.844.000,-.

Ta kontakt med megler for privatvisning.

Beliggenhet

Dette området er et av de mest attraktive områdene i regionen, med nærhet til alt man måtte ønske.

Området preges hovedsakelig av villabebyggelse, og nabolaget har en sunn demografisk sammensetning.

Her er det flotte frilufts- og turmuligheter i umiddelbar nærhet. I gangavstand langs den nye turveien ved Gandsfjorden ligger det lokale ''Torskaberget'' og Vaulen, en av Stavangers fineste badeplasser. Mot vest ligger Sørmarka, Vannassen og Sørmarka Arena. Dette er områder som er svært populære for barn og familier til alle årstider.

Boligen ligger i kort avstand til et stort antall butikker og shoppingmuligheter, blant annet Helgø Meny og Kilden kjøpesenter. Både på Mariero, Hinna og i Hillevåg er tilbudene mange.

Avstanden til offentlig transport er kort, 5 minutters gange til buss og tog. Det går flere busser direkte til Forus og Stavanger sentrum.

Innhold

5. etg.: Gang v/heis, gang, tre soverom, to bad, omkledningsrom, vaskerom,  samt grovkjøkken, kjøkken og to stuer.
Bod i underetasjen
Felles sykkelparkering

Areal

P-rom: 229 kvm
P-rom inneholder:
5. etg.: Gang v/heis, gang, tre soverom, to bad, omkledningsrom, vaskerom,  samt grovkjøkken, kjøkken og to stuer.

Bruksareal: 235 kvm
Bruttoareal: 252 kvm

Arealene er oppmålt av , og er ikke etterkontrollert av megler.

Byggemåte

Mur og tre.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i gang, begge bad og vaskerom.
Gasspeis i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Det er to faste parkeringsplasser i lukket anlegg.
Den store plassen er i dag markert med et handicap-symbol. Det er 1 HC-plass for denne seksjonen og 1 HC-plass for snr. 16. Ihht. vedtektenes paragraf 3 så er sameiet pålagt å legge til rette for parkeringsplasser dersom man får en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne. Det innebærer at man da må bytte med en annen parkeringsplass i garasjeanlegget.
Ved en slik bytteordning så skal HC-plass tilhørende snr. 16 være den første som skal være gjenstand for midlertidig ombytting, såfremt ikke eier eller leier av snr. 16 ikke selv oppfyller kriteriene for overnevnte bytteordning. Konferer gjerne megler ved spørsmål.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:
Servituttene gjelder for sameiet: 1972/7495-1/102  Bestemmelse om bebyggelse 02.08.1972 
Overført fra: 1103-19/18 Gjelder denne registerenheten med flere
1990/18362-1/102  Erklæring/avtale 12.12.1990 Bestemmelse om vann/kloakkledning VEDERLAGSFRITT FOR STAVANGER KOMMUNE IFLG. ERKL. INNEH.DIV.BESTEMMELSER
Overført fra: 1103-19/18 Gjelder denne registerenheten med flere
2018/870132-1/200  Bestemmelse om veg 11.06.2018 21:00 rettighetshaver:Knr:1103 Gnr:19 Bnr:500 Overført fra: 1103-19/18 Gjelder denne registerenheten med flere

Gjelder for sameiet og leiligheten:
2020/3323052-1/200  Seksjonering 12.11.2020 21:00  opprettet seksjoner: snr: 21
formål: Bolig tilleggsdel: Bygning sameiebrøk: 241/2229

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, trappevask, forsikring av bygningen, eventuelle vedlikehold av fellesareal, styrehonorar, forretningsførerhonorar og revisjonshonorar.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.