Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Jørpeland

Velutstyrt hytte med fantastisk terrasse og utsikt - Jacuzzi - Båtplass og naust under oppføring

Sandvikhaugen 20

4105 Jørpeland

Prisantydning: 3 490 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 100 092,-
Totalkostnad: 3 590 092,-
P-Rom: 82 kvm.
Bruksareal: 82 kvm.
Bruttoareal: 90 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Punktfestetomt
Antall soverom: 4
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Kun 40 min kjøring fra Stavanger er nå et lite stykke idyll til salgs. Her, bare rett over 50 meter fra sjøen, kan du sitte å nyte panoramautsikt fra jacuzzi, ta båtturer fra båtplassen like ved hytta, nyte flotte fotturer i stolt, norsk natur og slappe av på kveldene i en moderne og velutstyrt hytte. Alt dette kan nå bli ditt feriested. Vi ønsker stolt velkommen til Litla Sandvigå og Sandvikhaugen 20.

Bilen parkerer man like ved hytta. Her er det plass til et par biler, i tillegg til felles parkeringsplass langs veien. Når man trer inn på tomten blir det umiddelbart klart hvor fantastisk utsikten er her. Vel inne i hytta er den varme og typiske hyttefølelsen bevart, samtidig som alle moderne bekvemmeligheter er til stede. Hytta er i dag innredet med 8 sengeplasser (2 soverom og to rom på hems). Kjøkkenet har fliser på gulv, flere integrerte hvitevarer og mosaikkfliser over benken.

Badet er helfliset med dusjnisje med dobbel dusj. Vegghengt toalett, hvitt baderomsinteriør (Villeroy & Boch servanter) og vannbåren varme + el. varmekabler i gulvet. Det er i tillegg gjestetoalett og praktisk vaskerom i hytta.

I stuen er det store vinduer langs hele veggen mot terrassen. Her kan man også nyte godt av utsikten mot Jørpeland. Stuen har ellers nydelig peis og fliser på gulv. Hele etasjen har forøvrig vannbåren varme i gulv. Det er i tillegg en romslig hems-stue over stuen. Utsikten her oppe er upåklagelig.

Vel ute på terrassen kommer hytta virkelig til sin rett. Her nyter man sol fra morgen til ettermiddag samt de siste timene av døgnet med vakre solnedganger. Hytta ligger skjermet og usjenert til både for innsyn og vind. Det er bygget en trivelig hagestue på terrassen slik at man kan utnytte utsikt og uteområde til det fulle. På selve terrassen er rommelig og god plass til å boltre seg. I jacuzzien nyter man også fantastisk utsikt, også på kveldstid med lysene fra Jørpeland. Her kan man virkelig få senket skuldrene og nyte livet.

Beliggenhet

Området rundt hytta er meget naturskjønn. Som nevnt er det båthavn for hyttene i området nede ved sjøen hvor båtnaust skal settes opp i løpet av året (kostnader vil påløpe for ny eier, se punkt Diverse). Ellers rundt hele hytta er det skog og natur, vakkert og spennende for både liten og stor. Gitlandsåsen naturreservat ligger bare noen minutters kjøring fra hytta. Dette er Rogalands største naturreservat og består av furuskogområde som strekker seg helt til Refsvatnet ved Preikestolhytta. Ellers byr Ryfylke på en rekke friluftsaktiviteter som dykking, klatring, fisking, flotte områder for fotturer, sykling med mer.

Adkomst

Ta Ryfast fra Stavanger, følg deretter RV13 mot Jørpeland. Etter du passerer Jørpeland ta til høyre i Botne ved skilt mot Idse. Følg veien mot Svines i 5 km og du vil få et postkassestativ på din høyre side. Kjør inn veien og følg den til du møter hytta noen meter fra sjøen. Parkering like ved hytta.

Se kartlenke på Finn.no.

Innhold

1. etg: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, entre/gang
Hagestue på 15 kvm og utvendig bod på 8 kvm.

Areal

P-rom: 82 kvm
P-rom inneholder: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, entre/gang, hagestue.

Bruksareal: 82 kvm
Bruttoareal: 90 kvm

BRA pr. etasje: 1. etg 68 kvm
Hagestue: 14 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 28.04.21 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Se vedlagt tilstandsrapport.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme med varmepumpe (Luft/vann) i hele første etasje. Peis i stue. Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Biloppstillingsplass ved hytten.

Vei, vann og avløp

Privat vei ned til hytten, privat vann og avløp.
Felles nedgravet septiktank med 2 andre hyttenaboer. 1 gratis tømming fra kommunen som inngår i kommunale avgifter.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til fritidsformål. Til info ligger eiendommen i faresone for steinsprang og snøskred.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Hytten kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2006/5044-2/45  Festekontrakt - vilkår  
12.07.2006 
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 4.000
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det er utbygget båtanlegg hvor båtnaust til hver hytte skal settes opp i løpet av året. Anlegget bygges i fellesskap av båtforeningen og det er estimert en kost på ca 30 000,- pr andel for ferdigstillelse av prosjektet. Denne kost kommer på et senere tidspunkt og ny eier vil være ansvarlig og pliktig for denne kostnaden.

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.
Vaskerom er godkjent som bod på bygningstegninger. Bruksendringen fra bod til vaskerom er søknadspliktig, megler har ikke mottatt noen dokumentasjon på slik søknad. Bruken av rommet kan derfor være i strid med byggetekniske forskrifter og mangler godkjennelse hos kommunen.
Oppføring av hagestue og terrassen bryter med reguleringsbestemmelser tilsendt fra kommunen.  Tiltakene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.