Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Start dagen med et bad! Enebolig med stor, herlig uteplass og meget bra solforhold i første rekke mot Badedammen.

Ramslandssmauet 4

4014 Stavanger

Prisantydning: 4 490 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 125 092,-
Totalkostnad: 4 615 092,-
P-Rom: 93 kvm.
Bruksareal: 97 kvm.
Bruttoareal: 0 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 142 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Rudi Aadland
Megler MNEF
rudi.aadland@verdi-eiendom.no
Mob: 95 83 16 60
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Beliggenhet

Noen få meter fra ytterdøren finner du Badedammen som er et utsøkt oppholdssted på fine sommerdager. Det er et pent opparbeidet område med mulighet for grilling, soling, en avkjølende dukkert, og beachvolleyball. Finn frem piknikkurven og solkremen, for et mer avslappende og fint sted skal man lete lenge etter. Trenger man en avkjølende is eller grillmat så ligger dagligvarebutikken Coop Prix i umiddelbar nærhet.

Fra Verven kan man følge den Blå Promenade som strekker seg helt inn til sentrum. Det vil si at man har gåavstand til kafeer, bakeri og restauranter, store kjøpesenter og små nisjebutikker, et yrende folkeliv og uteservering, koselige gågater og mye mer. Her har du alt du trenger. Hva er bedre enn å våkne en søndagsmorgen og kunne spasere bort på Kanelsnurren for å kjøpe ferskt brød til frokost?

I motsatt retning av sentrum finner man Stavanger Øst. Dette er en bydel som virkelig har blomstret den siste tiden når det kommer til servicetilbud. Tou Scene er velkjent med over 400 arrangement i året. Det arrangeres både konserter, forestillinger, marked og foredrag m.m. Ved Tou Scene finner man også ølbaren ØST og ForTou med sin trendy streetfood-inspirerte mat. Skal man nyte et måltid så finnes både Ostehuset Øst og Romsøe conditori.

Området ligger maritimt til og man kan kjenne den friske sjøluften i egen hage. Er man glad i sjø og natur så kan vi anbefale at man legger spaserturen til vakre Godalen. Her er det virkelig flotte turløyper og joggeløyper for de som er glad i å være ute. By, sjø og natur, hva mer trenger man?

Denne beliggenheten bør være god nok til å tilfredsstille den mest kresne.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Anneks: Utestue og bod.
Bolig:
1. etasje Entré med trapp, kjøkken, stue, vaskerom/dusjrom, wc, yttergang/hagestue.
2 etasje: Gang, bad og 2 soverom.

Areal

P-rom: 93 kvm
P-rom inneholder:
1.etasje: Entré med trapp, kjøkken, stue, vaskerom/dusjrom og  wc.
Loft:Gang, bad, 2 soverom

Bruksareal: 97 kvm
Bruttoareal: kvm

BRA pr. etasje:
1.etasje: 67 kvm
2 etasje: 31 kvm
Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 14.04.21 for ytterligere informasjon. Arealene er for hovedhus og anneks.

Byggemåte

Mur og tre.
For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Soneparkering etter kommunale regler. Selger opplyser om at det er mulig å etablere parkering på egen tomt..

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene. Del av trehusbyen i Stavanger.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:
1960/3397-1/102  Best. om vann/kloakkledn.  10.09.1960
Eventuelle dokument på saker oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.