Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sandnes

Sentrum - Svært trivelig selveierleilighet med god standard | Midt i Langgata | Parkeringsplass

Langgata 14

4306 Sandnes

Prisantydning: 1 890 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 55 992,-
Totalkostnad: 1 945 992,-
P-Rom: 42 kvm.
Bruksareal: 42 kvm.
Bruttoareal: 47 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 349 kvm.
Antall soverom: 1
Fellesutgifter: 1 745,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Halvard Lea
lea@verdi-eiendom.no
Mob: 46 69 52 64
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Vi har gleden av å kunne presentere en meget trivelig selveierleilighet i et populært boligkompleks i Sandnes. Nærmere sentrum kommer du ikke! Rett ved alt byen har å by på. Du kan kjøpe deilig kaffe på Coffeeberry eller ta trappen ned til nye TI - Spiseri&bar eller hive deg rett på toget til Stavanger. Alt sammen er tilgjengelig rett utenfor balkongdøren din.

- Leiligheten ligger i 2. etasje over Langgata.

- Helfliset bad med varme i gulv. Dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin.

- Pent bad med god skap- og benkeplass.

- I tillegg til sovealkove har man en romslig gang med speilsatt skyvedørsgarderobe.

- God plass til både salong og spisebord i stuen.

- Sameiet leier parkeringsplasser som medfølger.

- Utvendig bod medfølger.

- Det er callinganlegg ved felles inngangsdør til sameiets fellesareal.

Internett leveres av Telenor.

Er du på leting etter en meget trivelig leilighet sentralt plassert i sentrum? Da må du legge turen til visning!

Beliggenhet

Adressen taler her i stor grad for seg selv. Skal du ha leilighet i Sandnes sentrum, blir det ikke bedre enn midt i Langgata. Her kan du ta trappen ned, og være midt i byen på noen sekunder.

Ved å bo i 2.etasje på Langgata 14 kan du handle ferskt brød og ferske kaffe rett i nabolaget. Eller du kan nyte en bedre middag på en av Sandnes` beste restauranter: Ti- Spiseri&bar som du i praksis vil ha i underetasjen. Med diverse spisesteder og muligheten for late timer i sommersolen, er Vågen i Sandnes et meget godt alternativ, hverdags som til fest. Andre dager ønsker du kanskje å nyte stillheten på bryggekanten med måkeskrik som bakgrunnsmusikk.

Du vil her ha nærhet til alt byen har å tilby. Med populære knutepunkter som Vågen, Langgata og Amfisenteret m.m. har du tilgang på alt fra trendy caféer og restauranter, til offentlig kommunikasjon, shoppingfasiliteter og fjorden. I Sandnes sentrum finner du alt du trenger.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

2. etg.: Gang, bad, sovealkove, kjøkken og stue.
Utvendig bod.

Areal

P-rom: 42 kvm
P-rom inneholder:
2. etg.: Gang, bad, sovealkove, kjøkken og stue.

Takstmann opplyser følgende vedr. soverom: Det
opplyses at rom som er definert som soverom har avvik
i forhold til gjeldende forskrifter ved seksjonering, som
gjelder krav til dags lys i rom beregnet for varig
opphold. Det er bl.a. ikke vindu i sovealkoven.

Bruksareal: 42 kvm
Bruttoareal: 47 kvm


Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 15.04.2021 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Hovedkonstruksjon i betong som: Grunnmur, etasjeskillere og leilighetsskille. Yttervegger i tre, utvendig kledt med trekledning.
Takkonstruksjon i tre, flat, tekket med betongtakstein.

For ytterligere informasjon om boligen, se våtromsrapport fra takstmann Rune Sivertsen datert 15.04.2021 vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk.
Varmekabler på bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Sameiet leier p-plass like over Safiren i sentrum. Det foreligger parkeringskort for eier av leiligheten.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk. Private stikkledninger er separert.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Langgata er i konstant utvikling. Det må påregnes at det i fremtiden vil bli bygget flere restuaranter, kontorer og leiligheter i umiddelbar nærhet. Bl.a. bygget på motsatt side av leiligheten (over Langgata) må påregnes at vil bli revet og at nytt bygg vil bli høyere en i dag.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Tidligere eier har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2004/537-1/43 Seksjonering
16.01.2004 Opprettet seksjoner:
Snr: 13 formål: Bolig
Sameiebrøk: 42/989
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 - 16
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

1987/13539-1/43 Bestemmelse om veg 23.12.1987
Med flere bestemmelser Overført fra: 1108-111/423
Gjelder denne registerenheten med flere
Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

Bygningsforsikring, parkeringsavtale, forretningsførsel, drift av heis, strøm i fellesareal samt diverse vedlikehold/drift.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntlig pr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.