Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Ærverdig villa med herskapelig sus | Flott tomt på hele 1015 m² med fin utsikt | Leieinntekter

Lagårdsveien 133

4011 Stavanger

Prisantydning: 10 500 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 275 342,-
Totalkostnad: 10 775 342,-
P-Rom: 337 kvm.
Bruksareal: 340 kvm.
Bruttoareal: 380 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 1015 kvm.
Antall soverom: 6
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Maiken Busker Larsen
Eiendomsmegler MNEF
maiken@verdi-eiendom.no
Mob: 97 18 34 93
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

I 1914 ble Lagårdsveien 133 oppført som direktørboligen for Hillevaag Fabriker. Boligen er en ærverdig og staselig villa med en smakfull kombinasjon av moderne løsninger og herskapelig, original stil omkranset av en nydelig hage.

Boligen går over hele 4 etasjer og et bruttoareal på 380 m²
  
  • 1.etg.: Vindfang, hall, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, wc
  • 2.etg.: Gang, bad, soverom , soverom m/bad, soverom m/bad, 2 garderober, kott
  • Loft: Gang, 2 pikerom
  • Underetg./utleid hybel: Vindfang, gang, bad, 2 soverom, hobbyrom, kjøkken

Våland er kanskje et av de mest populære bostedene i Stavanger, dette mye takket være den sentrale beliggenheten og nærheten til det meste.
Eiendommen  på 1015m²  ligger noe tilbaketrukket og oppe i høyden fra Lagårdsveien med fin utsikt mot bl.a. Gandsfjorden og Lifjellet

Beliggenhet

Våland er kanskje et av de mest populære bostedene i Stavanger, dette mye takket være den sentrale beliggenheten og nærheten til det meste. Området er preget av eldre og spennende trehus- og murhusbebyggelse, gatene er sjarmerende med mye sjel og historie.

Eiendommen ligger noe tilbaketrukket og oppe ihøyden fra Lagårdsveien med fin utsikt mot bl.a. Gandsfjorden, Lifjellet og Hommersåk. Fra boligen har man kort vei inn til Stavanger sentrum. Her har du tilgang på alt fra trendy caféer og restauranter, til offentlig kommunikasjon, skoler, shoppingfasiliteter og fjorden. Alternativt har man kjøpesenteret, Kilden, innen gangavstand fra boligen.

For den som setter pris på frisk luft er det bare å hente fram turskoene og gå en lang eller kort tur i nydelige friluftsområder like i nærheten som  Mosvannet, Vålandstårnet, Hillevågsvannet og Godalen badeplass. Jobber du på sykehuset, er dette kun en koselig spasertur fra huset.

I umiddelbar nærhet har man Paradis togstasjon og meget gode bussforbindelser til steder som f.eks Universitetet, Stavanger sentrum, Forus, Hundvåg, Sola Flyplass.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til annonsert fellesvisning. Det anbefales å parkere på Kiwi, like bortenfor boligen, under fellesvisningen.

Innhold

Underetg./utleid hybel: Vindfang, gang, bad, 2 soverom, hobbyrom, kjøkken

1.etg.: Vindfang, hall, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, wc

2.etg.: Gang, bad, soverom , soverom m/bad, soverom m/bad, 2 garderober, kott

Loft: Gang, 2 pikerom (denne etasjen er trolig ikke godkjent for varig opphold da det ikke foreligger tegninger fra kommunen)

Areal

P-rom: 337 kvm
P-rom inneholder:

Underetg./utleid hybel: Vindfang, gang, bad, 2 soverom, hobbyrom, kjøkken

1.etg.: Vindfang, hall, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, wc

2.etg.: Gang, bad, soverom , soverom m/bad, soverom m/bad, 2 garderober, kott

Loft: Gang, 2 pikerom

Bruksareal: 340 kvm
Bruttoareal: 380 kvm

Arealene er oppmålt av Dag Reimertz, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt boligsalgsrapport datert 11.06.21 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Tre og mur.

Takstmann konkluderer med at boligen har hatt større oppgraderinger på 80-tallet. Kjøkken og 3 bad er fra 2002. Boligen er i normalt god stand, etter alder. De fleste Tg 2 er basert på alder. Se forøvrig vedlagt boligsalgsrapport utført av Dag Reimertz datert 11.06.2021 for ytterligere informasjon.

OVERSIKT OVER TILSTANDSGRAD 1, 2 OG 3

Rapporten inneholder 13 Tg 2 og ingen Tg 3

Tilstandsgrad(Tg) 1: Grunn, grunnmur, vinduer, tekking, trapp, toalett, kjøkken, VVS, terreng.

Tilstandsgrad(Tg) 2 : Drenering, yttervegg, vinduer, takkonstruksjon, renner, overlys, pipe, etasjeskiller, rom under terreng, bad, vaskerom, kjøkken, VVS

Det gjøres oppmerksom på at ett avsnitt, f.eks "Vinduer og dører" kan inneholde flere forskjellige tilstandsgrader. Dette pga. forskjellig alder og tilstand på bygningsdelene.
Det anbefales alltid at hele rapporten leses. Dette for å gi ett mer helhetlig bilde av boligen/leiligheten. Det anbefales også at teksten på side 3 leses der det står nærmere beskrevet ang bruken av tilstandsgrad 2.

Oppvarming

Varmepumpe i stue, vedoven i stue og gang og varmekabler på vaskerommet/bi inngang, i spisestuen og deler av kjøkkenet og på badene. Ellers elektrisk.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

I carport og i gårdsrom.

Vei, vann og avløp

Offentlig, vann og kloakk. Privat stikkledning ut til offentlig nett.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål ihht. til reg.plan 1330

I følge opplysninger fra Stavanger kommune er reguleringsplan2731,  2623 og 2716 under arbeid for gjeldende område.

Videre opplyses det at Lagårdsveien 133 ligger innen for de estetiske retningslinjene for trehusbebyggelsen i Stavanger. Konf. megler for ytterligere informasjon.

Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet. I tillegg har boligen en hybel i underetasjen som pt. blir leiet ut for kr.7.500,- + strøm.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1955/3664-1/102  Best. om vann/kloakkledn.  
18.10.1955 
rettighetshaver:Knr:1103 Gnr:56 Bnr:1926  

1955/3677-1/102  Bestemmelse iflg. skjøte  
19.10.1955 
rettighetshaver:Knr:1103 Gnr:56 Bnr:1924  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Gjelder denne registerenheten med flere

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen. Side by side kjøleskapet medfølger i handelen.

Selger har hatt en radon måling i 2013 og opplyser om at måleverdiene var under tiltaksnivå.

I følge selger har de hatt et forbruk av strøm på rundt 30.000 kw pr. år.

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.