Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sola

Endeleilighet i 4.etg med balkonger på begge sider, 2 soverom, heis og 2 p-plasser i garasjeanlegg. Bygget i 2018.

Sandesletta 25B

4050 Sola

Prisantydning: 5 890 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 155 992,-
Totalkostnad: 6 045 992,-
P-Rom: 97 kvm.
Bruksareal: 100 kvm.
Bruttoareal: 111 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 629 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 2 706,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Verdi Eiendomsmegling presenterer Sandesletta 25B.

En svært lekker og gjennomgående leilighet beliggende i byggets 4. etasje. Beliggende på enden av bygget med vindusflater på hele tre sider og lite innsyn. 

Innhold:

Gang, wc, bod, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. To balkonger. 

Leiligheten har 2 parkeringsplasser og bod i kjeller.

Utvalgte kvaliteter:

- Attraktiv beliggenhet i Sola sentrum 
- Stor vestvendt balkong, enden er innglasset med en koselig sofakrok
- Rålekkert Norema kjøkken med hvitevarer integrert
- Flott en-stavs parkett
- Stor stue i tidsriktige farger med vinduskarmer man kan sitte i
- Hovedsoverom med egen balkong, bad og skyvedørsgarderobe
- Balansert ventilasjon, fjernvarme, porttelefon og Lyse fiber.
- Tilgang til å leie hybel (500 kr for en helg)
- Gåavstand til sentrum og alt det har å by på

Velkommen!

Beliggenhet

Attraktiv og barnevennlig beliggenhet med kort avstand til butikker, skoler, barnehager, idrettsanlegg og turområder. Kort avstand til Forus, Sandnes og Stavanger.

Kort vei dagligvarebutikker, skoler, barnehager, bussholdeplass, stort idrettsanlegg med fotballbaner, innendørs haller, svømmehall og opplyst tursti.

Gangavstand til Sola sentrum som har et rikt og variert servicetilbud med bl.a butikker, vinmonopol, banker, post, apotek m.m

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

4.etasje: Entre, wc, bod,  bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Kjeller: Egen bod på 6 kvm

Areal

P-rom: 97 kvm
P-rom inneholder: Entre, wc, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Bruksareal: 100 kvm
Bruttoareal: 111 kvm

BRA 4. etasje: 100 kvm

Arealene er oppmålt av Tommy Olsson, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 11.08.21 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Blokkbebyggelse.

Oppvarming

Vannvarme via radiatorovn i leiligheten. Varme i gulv på baderom.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

2 stk p-plasser i lukket anlegg.

Parkering i felles parkeringsanlegg med sameiene i trinn I,II, og III.

En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte sameier.

Vei, vann og avløp

Offentlig  vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Området består i hovedsak av bolig, kontor og forretningsbebyggelse.

Eiendommmen Øst for eiendommen er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse. Reguleringsplan heter "sandesletta sør" med ID 0580. Planen ble nylig vedtatt.

Boligen ligger under støysonen til Avinors lufthavn.

 Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1974/2484-1/44  Bestemmelse om vannledn.  
08.04.1974 
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: 1124-15/486
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1976/1818-1/44  Bestemmelse om vannledn.  
04.03.1976 
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: 1124-15/486
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1529768-1/200  Seksjonering  
09.11.2018 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 14
formål: Bolig
sameiebrøk: 99/1458

2020/3126859-5/200  Bestemmelse om parkering  
05.10.2020 21:00 
rettighetshaver:Knr:1124 Gnr:15 Bnr:486 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:1124 Gnr:15 Bnr:486 Snr:14  
Bestemmelse om to parkeringsplasser
Bestemmelse om vedlikehold

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Mulighet for individuell innglassing av balkong. Må søkes styret. Kontakt styret for informasjon om avtale og pris.

Til nå har kommunale avgifter blitt fakturert via fellesutgiftene. Fremover vil disse bli fakturert den enkelte av kommunen. Avgiftene er anslått å ligge på kr. 2.241,25 per år.

For mer informasjon om styrest arbeid, planer og økonomi, se vedlagt rapport fra gereralforsamlingen vedlagt i salgoppgaven.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke, ekstra p-plass, filteravtale, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar og revisjonshonorar.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.