Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Hundvåg

Stor, fin leilighet i 1. etg, tre soverom, innglasset balkong, Parkering i lukket anlegg. Ingen dokumentavgift

Terje Vigens vei 37

4083 Hundvåg

Prisantydning: 2 175 500,-
Andel fellesgjeld: 222 000,-
Omkostninger: 18 101,-
Totalkostnad: 2 415 601,-
P-Rom: 100 kvm.
Bruksareal: 122 kvm.
Bruttoareal: 131 kvm.
Eierform: Borettslag
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 26699 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 5 999,- i Mnd.

Visninger

ons. 27.10 | 16.30 - 17.30

Ansvarlig megler

Therese Kane
Eiendomsmegler MNEF
kane@verdi-eiendom.no
Mob: 47 34 50 33
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Leiligheten ligger fint plassert i blokkens først etasje i Terje Vigens vei 37. En romslig og trivelig leilighet. Det er balkong/terrasse på begge sider og solfylte dager kan da nytes til det fulle.

En kommer inn i en romslig gang med store garderobeskap, her er det god plass til å henge far seg yttertøy. Stuen oppleves som trivelig med lysmalte vegger, og store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Fra stuen har en utgang til innglasset balkong som blir som en naturlig forlengelse av stuen.

Kjøkkenet er romslig og praktisk. Her har en god plass til spisebord. Fin praktisk kjøkkeninnredning med mye benke- og skapplass til hobbykokkens glede. Fra kjøkkenet er det adkomst til balkong, her finner en også en praktisk utvendig bod. På denne terrassen er det godt å nyte en kopp kaffe på morgenen.

Det er tre soverom i leiligheten. På hovedsoverommet er det stor garderobe som medfølger i handelen.

Bad er flislagt med badekar og vask. Separat toalettrom med wc og vask. . Ellers er det også separat vaskerom i leiligheten.

Når det gjelder tv og internett er det Telia (tidligere Get) som er leverandøren her og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

Beliggenhet

Terje Vigens vei 37 ligger flott plassert i et borettslaget bestående av 233 andeler. Borettslaget har en fin plassering sentralt på Hundvåg med kort vei til både skoler, barnehager og Hundvågkrossen. Hundvågkrossen regnes som sentrum på Hundvåg. Her finner en det meste en trenger til hverdagen. En rekke butikker som Hundvåg Fashion, Boots Apotek, Frisør, Nille og mer. På Hundvåg har et bredt utvalg av en rekke dagligvarebutikker, blant annet Meny, Rema 1000 og Kiwi.

Det er gode bussforbindelser til Stavanger.

I nærområdet finner man flere flotte turområder som Lundeneset, Trollskogen, badeplasser i Breivika og Skeieneset hvor en også har gode bademuligheter og nærhet til sjøen.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.
 

Innhold

Leiligheten ligger i blokkens 1. etasje og inneholder:
Gang, stue, 3 soverom, kjøkken, bad,  vaskerom bod og innglasset balkong.

Areal

P-rom: 100 kvm
P-rom inneholder: Gang, stue, 3 soverom, kjøkken, bad og vaskerom.

Bruksareal: 122 kvm
Bruttoareal: 131 kvm

BRA pr. etasje:
Leiligheten ligger i blokkens 1. etasje med BRA på 122 Kvm Ink. innglasset balkong.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Våtroms rapport datert 16.07.21 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Bygning er oppført med grunnmur av betong. Betong som etasjeskillere og leilighetsskille. Yttervegger i tre, utvendig kledt med tre kledning. Takkonstruksjon av betong, tekket med asfalt belegg.

Oppvarming

Elektrisk.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
 

Parkering

Parkering i lukket anlegg. Fast parkeringsplass plass nr 185. 
Mulighet for installasjon av utstyr for lading av el-bil. Etter styrets retningslinjer.
Eier må selv bære kostnad for slik installasjon

Vei, vann og avløp

Vann | Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Avløp | Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Vei | Adkomst skjer via offentlig vei

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Rune Sivertsen Takstmann har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:
Ingen servitutter/heftelser medfølger andelens grunnboksblad

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.
Det er lovbestemt panterett til borettslaget.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.

Husdyrhold:

Hund og katt er ikke tillatt. De som imidlertid kan dokumentere at de hadde hund eller katt ved innflytting av leiligheten, kan søke om særskilt godkjenning fra borettslaget.

Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan andelseier holde dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for andre beboere i borettslaget. Andelseier skal da søke om godkjenning fra borettslaget.

Borettslaget er i gang med flere vedlikeholds prosjekter. For Terrasseblokkene er det planlagt en utbedring av tak, bytting av ventilasjonsanlegg, rehabilitering av fasade og felles oppgang.

Per i dag er dette en flerårsplan og det er usikkert når utbedringene vil skje.

Styreleder opplyser: Prosjektene skal lånefinansieres. Vi har ikke fått noen totalpris eller byggestart for de to største prosjektene. Så kan dermed ikke si hvor mye vi må låne og hvor mye eller når fellesutgiftene må økes. Styret jobber aktivt for å kutte kostnader for å redusere behovet for å øke fellesutgifter.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. betjening av andel fellesgjeld, utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke GET, Internett GET, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, trappevask og kommunale avgifter.

Andel fellesgjeld

Kr. 222 000,-
Lånenummer:OBBK02-98207792918
Rest løpetid: 17 år og 10 mnd.
Flytene Rente: 1,58

Selskapets total gjeld: 48 038 667,- 

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.