Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sirevåg

Fin enebolig i rekke med havutsikt - Ingen boplikt - Solrike terrasser - Vinterhage - Nær sandstrender og togstasjon

Nylund 42B

4364 Sirevåg

Prisantydning: 3 490 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 100 092,-
Totalkostnad: 3 590 092,-
P-Rom: 127 kvm.
Bruksareal: 147 kvm.
Bruttoareal: 166 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 258 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

søn. 10.10 | 14.00 - 15.00

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Nylund 42B ligger fint plassert i et koselig nabolag på Sirevåg i Hå kommune.

Dette er perfekt bolig om du er på jakt etter et sted å bo eller om du ønsker deg en feriebolig. Med havutsikt, nærhet til sjø og fine turområder er dette en plass det er lett å trives. Boligen strekker seg over to plan med praktisk planløsning.

Denne boligen har en rekke gode kvaliteter å by på, det kan nevnes:
 • Stor stue/kjøkken med stor vindusflater og ekstra takhøyde
 • Kjøkken med mye skap- og benkeplass
 • Tre romslige soverom alle av god størrelse
 • Fint bad med dusj og badekar
 • Vaskerom
 • Toalettrom
 • Garasje
 • Gode solforhold
 • Fantastisk fine uteområder
 • Vinterhage
 • Mye lagringsplass i innvendig og utvendig bod
 • Nærhet til togstasjonen
 • Vedovn og varmepumpe
 • Altibox fiber

Beliggenhet

Nylund 42B ligger fint plassert i et koselig nabolag på Sirevåg i Hå kommune. Sirevåg er et lite tettsted i Hå kommune med ca 668 innbygger og mange ferieboliger. Dette er et fantastisk sted om du ønsker et feriested eller en fast fin plass å bo. Med sjø og fine turområder er det enkelt å trives i Sirevåg. Her har en togstasjon så det er enkelt å komme seg både nord og sørover.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Første etasje: Vindfang, toalettrom, soverom og stue/kjøkken.
Underetasje: gang, to soverom, bad, vaskerom, bod og vinterhage.

Areal

P-rom: 127 kvm
P-rom inneholder:
Første etasje: Vindfang, toalettrom, soverom og stue/kjøkken.
Underetasje: gang, to soverom, bad, vaskerom og vinterhage.

Bruksareal: 147 kvm
Bruttoareal: 166 kvm

BRA pr. etasje:
Første etasje: 71 Kvm ink. garasjen
Underetasje: 76 Kvm. Ink vinterhagen.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Tilstandsrapport datert 20.07.21 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Enebolig oppført/tatt i bruk i 2009. Boligen er oppført med ringmur/grunnmur i betong og støpt plate mot grunn, trekonstruksjoner i yttervegger som utvendig er kledd med trepaneler. Tre bjelkelag i etasjeskiller. Tak i trekonstruksjon tekket med asfaltbelegg.

Oppvarming

Elektrisk, vedovn, varmepumpe og varmekabler på bad og vaskerom.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt, i tillegg er det felles gjesteparkering like ved boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp
Alle eiendommer som er tilknyttet offentlig vann og
avløp har private stikkledninger, som vedlikeholdes for
eiers egen regning. For ytterligere opplysninger om de
private stikkledningene tar man kontakt med
kommunen.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.
Det er regulert inn noen boligtomter i norvest.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Rune Sivertsen Takstmann har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

Andel i realsameie
2008/544787-1/200  Opprettelse av realsameie    03.07.2008 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:1119 Gnr:95 Bnr:494

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.
Selger har ikke bebodd eiendommen som fast bolig, men brukt den som en fritidsbolig og kan derfor mangle spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Endring ombygging av carport til garasje er søkt kommunen med godkjenning, men det foreligger ingen ferdigattest på denne endring.
Fasadendring flytting av utvendig trapp er ikke byggemeldt til kommunen.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.