Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Hafrsfjord

Svært innholdsrik og godt vedlikeholdt enebolig beliggende i etablert villastrøk | 297 kvm. | 5 sov./3 stuer

Kong Haralds gate 34

4041 Hafrsfjord

Prisantydning: 7 885 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 209 962,-
Totalkostnad: 8 094 962,-
P-Rom: 297 kvm.
Bruksareal: 328 kvm.
Bruttoareal: 0 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 482 kvm.
Antall soverom: 5
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Vi kan ønske hjertelig velkommen til Kong Haralds gate 34. Boligen har hatt en eier og fremstår som godt vedlikeholdt. Boligen vil allikevel trenge oppgradering for å tilfredsstille dagens moderne standard og vil legge grunnlaget for at drømmene om en stor villa på Madla skal kunne gå i oppfyllelse. Nå har du muligheten!

- Boligen går over tre plan og har over 300 kvm. boflate
- Svært god planløsning mtp. barnefamilier og deres behov
- Egen foreldredel med soverom og bad i tillegg til flere stuer, bad og soverom
- Nydelig opparbeidet hage med strålende solforhold
- Carport samt biloppstillingsplass til flere biler i gårdsrom
- Lyse fiber

Er du på leting etter en stor familiebolig i ett av Stavanger mest attraktive boligområder - hvor du kan sette ditt eget preg på tilværelsen? Da kan dette være noe for deg.

Beliggenhet

Boligen har en meget attraktiv og etterspurt beliggenhet.
Svært etterspurte og populære skoler er i umiddelbar avstand og er en av hovedgrunnene til hvorfor mange barnefamilier drømmer om å bo nettopp her.

Turområder som Sørmarka, Mosvannet og Store Stokkavann ligger som naturlige alternativ for beboerne her. Det er ca. 20 minutters gange til Møllebukta, en flott og populær badestrand. I dette populære og velrenommerte boligområdet er det enkelt å skjønne at folk trives. Spiller du golf er det kort vei til golfbanen, mens Universitetet ligger et litt langt steinkast unna.

Her bor en ved et stort utvalg av servicetilbud, butikker og restauranter. Madlakrossen ligger kun få minutter unna. På Madla Amfi er det et rikt utvalg dagligvarer, spesialbutikker og shopping, her er også treningssenteret Elixia lokalisert. Er du interessert i hockey, kan du fra gaten spasere til DNB Arena, hvor Oilers spiller sine hjemmekamper. Universitet er kun 20 min. gange unna. Bussholdeplass kun 2 minutt unna.

Beliggenheten er sentral i forhold til de fleste arbeidsplasser i regionen. Det er enkelt tilkomst til hovedårene (Sentrum, Tananger, Jåttåvågen, Forus og Dusavik). Boligen ligger 4,5 km fra Stavanger sentrum. Kollektivtilbudet med Flybuss er også svært bra siden en av byens hovedårer, Madlaveien, ligger like i nærheten.

Innhold

1. etg.: Hall, gjestetoalett, kjøkken, grovkjøkken, bad, soverom og stue.
2. etg.: Gang, fire soverom, bad og stue.
U. etg.: Gang, entré, vaskerom, bad og kjellerstue. Bod.

Areal

P-rom: 297 kvm
P-rom inneholder:
1. etg.: Hall, gjestetoalett, kjøkken, grovkjøkken, bad, soverom og stue.
2. etg.: Gang, fire soverom, bad og stue.
U. etg.: Gang, entré, vaskerom, bad og kjellerstue (hobbyrom).

Bruksareal: 328 kvm

BRA pr. etasje:
U. etg.: 115 kvm.
1. etg.: 124 kvm.
2. etg.: 89 kvm.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 13.03.22 12:00 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.
For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

1. etg.:
Peisovn i stue.
Varmekabler på grovkjøkken og bad.
2. etg.:
Varmekabler på bad.
Vedovn på loftstue.
U. etg.:
Varmekabler i gang, vaskerom og hobbyrom. Til informasjon er det ikke varmekabler i hele kjellerstuen.
Vedovn i gang.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Carport samt biloppstillingsplasser på tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Takstmann har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:
1982/3462-1/102  Best. om vann/kloakkledning. 15.03.1982  rettighetshaver:Knr:1103 Gnr:38 Bnr:3023 - rett til vann/avløpsledning.
1982/3461-1/102  Bestemmelse om bebyggelse   15.03.1982  rettighetshaver:Knr:1103 Gnr:38 Bnr:3023   - rett til å bygge nærmere grense.
Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Overbygg på terrassen er ikke søkt om til kommunen.
Det er den faktiske bruken av rommene i boligen på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for hva de er definert som her. Kjellerstuen er på tegninger tilsendt fra kommunen godkjent til "Hobby". Dagens bruk av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse/bruksendring i kommunen for den aktuelle bruken.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Det presiseres at dersom en budgiver byr som ledd i næringsvirksomhet og handel er kommet i stand, så kan dette ikke endres til forbrukerkjøp i etterkant - uten selgers godkjennelse. En slik godkjennelse kan ikke påregnes da selgers mangelsansvar er begrenset i medhold av Avhendingsloven § 3-9 første ledd andre punktum ved salg til kjøper som ledd i næringsvirksomhet.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.