Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sandnes

Utmerket familiebolig! To stuer, fire soverom, HTH-kjøkken og pent bad | Ligger på enden av rekken i blindgate | Solrikt

Følhusbakken 35

4336 Sandnes

Prisantydning: 4 190 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 106 092,-
Totalkostnad: 4 296 092,-
P-Rom: 107 kvm.
Bruksareal: 113 kvm.
Bruttoareal: 128 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 243 kvm.
Antall soverom: 4
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

søn. 24.10 | 14.00 - 16.00
tir. 26.10 | 16.30 - 17.30

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Kleivane er et nyere byggefelt i tilknytning til Skaarlia som regnes som et svært trivelig sted å bo. Videre ligger eiendommen solrikt til i et rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk som kjennetegnes av et godt naboskap og særdeles trygge oppvekstsvilkår for barn.

Praktisk bolig som går over to etasjer med luftig og flott plassering som grenser til grøntareal.

Kleivane er et nyere byggefelt i tilknytning til Skaarlia som regnes som et svært trivelig sted å bo. Videre ligger eiendommen solrikt til i et rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk som kjennetegnes av et godt naboskap og særdeles trygge oppvekstsvilkår for barn.

Praktisk bolig som går over to etasjer med luftig og flott plassering som grenser til grøntareal.

U. etg.: Gang, bod, to soverom samt en trivelig kjellerstue. Romslig bad med opplegg for vaskemaskin, dusjnisje, vegghengt toalett og spotter i tak. Det er klargjort for badekar.

1. etg.: To soverom samt stue og kjøkken. Kjøkkenet er levert av HTH, har god skap- og benkeplass og har integrert komfyr og oppvaskmaskin som medfølger. Stuen har vedovn sentralt plassert og utgang til solrik terrasse.

Boligen ligger på enden av rekken og i enden av en blindvei uten gjennomgangstrafikk.

Nylig påkostet uteområde med bl.a. asfaltert gårdsrom.
Opplegg for sentralstøvsuger.
Lyser fiber.
Balansert ventilasjon.
Asfaltert gårdsrom.

Beliggenhet

Nå har du mulighet til å skaffe deg en meget lekker bolig i et av Sandnes mest hurtigvoksende og populære byområder. Dette er en del av nyere boligområde som er nøye planlagt hva angår utforming og fasiliteter, noe som gjenspeiles i hvordan boligfeltene er omkranset av fantastisk natur og har lekeplasser og barnehage rett i nærheten. Nye Kleivane skole åpner nå i august og barnehager er etablert i gangavstand fra boligen.

Er man sporty og liker turer er det bare å snøre på seg skoene og tusle opp i belyste løyper i Melsheia som er en av Sandnes` flotteste naturperler. Her kan man ta seg en løpetur for rekreasjon, eller ta med barna for å oppleve god norsk natur. Her har du etterlengtende skiturer om vinteren og en flott lysløype resten av året. Melshei blir også flittig brukt for bær- og sopplukking når tiden er inne. Med naturen og dyrelivet som nærmeste nabo, vil du og familien din trives i Følhusbakken 35.

Det er også kort vei til de fleste arbeidsplasser i regionen. Sandnes sentrum er kun litt over 5 minutter unna med bil og man kommer seg ut på E39 på under 5 min i bil. Herfra når man både Forus og Stavanger på kort tid.

God bussforbindelse til Sandnes.

Innhold

U. etg.: Gang, bad, tv-stue og to soverom. Bod.
1. etg.: To soverom og stue/kjøkken.

Areal

P-rom: 107 kvm
P-rom inneholder:
U. etg.: Gang, bad, tv-stue og to soverom.
1. etg.: To soverom og stue/kjøkken.

Bruksareal: 113 kvm
Bruttoareal: 128 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 25.08.21 13:39 for ytterligere informasjon. Se forøvrig diverse vedr. godkjennelse av bod/soverom i andre etasje.

Byggemåte

Mur og tre.
For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Vedovn i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i carport og på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Takstmann har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:
2018/727693-2/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening   04.05.2018 21:00 
2018/727693-3/200  Bestemmelse om vannledning   04.05.2018 21:00  Rettighetshaver: SANDNES KOMMUNE   Org.nr: 964965137
2018/727693-4/200  Bestemmelse om kloakkledning   04.05.2018 21:00  Rettighetshaver: SANDNES KOMMUNE   Org.nr: 964965137
2018/727693-5/200  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler   04.05.2018 21:00  Rettighetshaver: LYSE ENERGI AS   Org.nr: 915354777
2018/727693-6/200  Bestemmelse om gjerde   04.05.2018 21:00 
Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Det er den faktiske bruken av rommene i boligen på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for hva de er definert som her. Soverommet i andre etasje er på tegninger tilsendt fra kommunen godkjent som bod. Dagens bruk av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse/bruksendring i kommunen for den aktuelle bruken.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.