Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Finnøy

Lys, moderne selveierleilighet med praktisk planløsning | To soverom | Toppetasje med nydelig havutsikt

Hagatunet 2

4160 Finnøy

Prisantydning: 2 990 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 83 492,-
Totalkostnad: 3 073 492,-
P-Rom: 76 kvm.
Bruksareal: 81 kvm.
Bruttoareal: 0 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 3361 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 2 114,- i Mnd.

Visninger

tir. 1.11 | 16.30 - 17.30

Ansvarlig megler

Therese Kane
Eiendomsmegler MNEF
kane@verdi-eiendom.no
Mob: 47 34 50 33
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Det er med stor glede vi i Verdi Eiendomsmegling V/Therese Kane kan presentere for salg en fin leilighet i Hagatunet 2. Leiligheten har en sentral beliggenhet på Judaberg på Finnøy. Dette er et populært boligområde på Finnøy som ligger ca 40 min kjøretur fra Stavanger sentrum. Leiligheten ligger fint plassert i blokkens toppetasje med lite innsyn, stor romslig balkong og helt fantastisk utsikt.
Leiligheten har en praktisk planløsning, holder en fin standard. Lyse vegger, parkett på gulv, hvitt kjøkken og store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.
Romslig gang. Fint helfliset bad med vask i skuffeseksjon, vegghengt wc, dusj og plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkkenet byr på integrert hvitevarer i form av komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, koketopp og kjøle/fryse-skap.
To romslige soverom
Parkering i garasje og sportsbod i byggets kjeller.

Beliggenhet

Hagatunet 2 ligger fint plassert fantastiske flotte Finnøy, på Judaberg  ca. 40 minutters kjøretur fra Stavanger sentrum. Finnøy er ei lita øy som ligger ytterst i Ryfylket i Rogaland. Øya har fastlandssamband med Rennesøy gjennom tunnel (Finnfast). På øya er det mange fastboende og mange med fritidseiendommer.

Judaberg innbyggertorg er en lokal møteplass i Finnøy kommunedel. Et treffpunkt for møter mellom kommunen, innbyggere, næringslivet og frivillige organisasjoner og lag. På innbyggertorget kan du treffe nye og gamle kjente, gjennomføre og delta på arrangementer og møter, samarbeide med andre og delta i utviklingen av lokalsamfunnet. Dagligvarebutikker Kiwi og Coop Extra finner ikke langt unna. Her bor en fredelig og godt med flott natur og nærhet til sjøen.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Innholdsrik leilighet med, gang, stue/kjøkken i åpen løsning, bad, to soverom og bod.

Sportsbod utenfor boenhet, i byggets kjeller kommer i tillegg.

Areal

P-rom: 76 kvm
P-rom inneholder: Gang, Stue/kjøkken, to soverom og bad.

Bruksareal: 81 kvm

BRA pr. etasje:
Leiligheten ligger i 4 etg med 81 kvm BRA.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 03.05.22 for ytterligere informasjon.

Dersom rapport fra takstmann er eldre enn 12 måneder, bør rapporten fornyes. Ved tilfeller hvor rapporten er eldre enn 12 måneder oppfordres kjøper til å foreta særskilte undersøkelser av eiendommen, gjerne sammen med fagkyndig.

Byggemåte

Bygning/leilighet oppført/ferdigstilt i 2014. Boligen er oppført med grunnmur av betong. Trekonstruksjoner i yttervegger, som utvendig er kledd med tre kledning og betongelementer. Etasjeskiller av betong. Takkonstruksjon i betong, tekket med asfalt belegg.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad. Sameiet har bergvarmesystem, varmepumpe kun varmluft. Felles varmtvann.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i egen garasje.
Det er per d.d ikke installert mulighet for el-bil lader i garasjen.
Det er mulig å installere mulighet for el-bil lader etter sameiets retningslinjer. installasjon av el-bil lader er en kostnad beboer må ta selv. Det vil i tillegge komme en månedlig kostnader på kr 600,- pr.mnd som betales inn via felleskostnader. Dette beløpet kan økes om styre ser behov for det.
Gjesteparkering på felles tomt.

Vei, vann og avløp

Vann | Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Avløp | Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Vei | Adkomst skjer via offentlig vei og privat vei.
Privat vei over Gnr: 126 Bnr: 80 og Gnr: 126 Bnr: 115

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til annet kombinert formål. Sameiet består av boligleiligheter og næringslokaler.
Kommuneplan
ID 120-2019_ KOMPL Kommuneplan for Finnøy Kommune 2019.
Regulert til bolig og næring.
Bolig blokken ligger i sone merket med faresone- ras og skred/ flomfare.

Reguleringsplan
ID: 081-2010-JUDA3
Judaberg III, Finnøy
Området er annet kombinert formål.
Leiligheten er regulert til boligformål.

Regulering under arbeid: ID 2747
FV.519 og FV 4628 Gjennom Judaberg sentrum med tiliggebde areal.
Stavanger kommune varsler om oppstart av regulering for fylkesvegen gjennom Judaberg sentrum, Finnøy kommunedel.
Formålet med planen er å forenkle vegsystemet fra gjeldende plan samtidig som en sikrer gode løsninger for både kjørende, gående og syklende.

Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Takstmann Rune Sivertsen har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

 2013/1004405-1/200  Seksjonering  
19.11.2013 
opprettet seksjoner:
snr: 13
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 82/1860

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen,  tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar og revisjonshonorar.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Det presiseres at dersom en budgiver byr som ledd i næringsvirksomhet og handel er kommet i stand, så kan dette ikke endres til forbrukerkjøp i etterkant - uten selgers godkjennelse. En slik godkjennelse kan ikke påregnes da selgers mangelsansvar er begrenset i medhold av Avhendingsloven § 3-9 første ledd andre punktum ved salg til kjøper som ledd i næringsvirksomhet. 

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.