Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Vestre åmøy

UTMERKET INNHOLDSRIK ENEBOLIG MED 3 STUER, 3 BAD, 5 SOVEROM, GARASJE | FIN SOLRIK HAGE

Storehagen 6

4152 Vestre åmøy

Prisantydning: 5 975 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 162 212,-
Totalkostnad: 6 137 212,-
P-Rom: 257 kvm.
Bruksareal: 289 kvm.
Bruttoareal: 0 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 448 kvm.
Antall soverom: 5
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Therese Kane
Eiendomsmegler MNEF
kane@verdi-eiendom.no
Mob: 47 34 50 33
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

Boligen ligger i et svært familievennlig boligområde på Vestre Åmøy en kort kjøretur utenfor Stavanger sentrum. Med fin plassering i boligfeltet ligger eneboligen som inneholder alt en barnefamilie kan ønske seg. Garasje, rikelig med lagringsplass, flere gode soverom samt, tre bad og tre stuer.
Videre ligger eiendommen solrikt til i et rolig boligområde, med godt naboskap og særdeles trygge oppvekstsvilkår for barn. Her har en nærhet til naturskjønne omgivelser og sjø.

1. etg.:
Gang med fliser på gulv og stemningsfulle spotter i tak. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy i skyvedørsgarderobe. En hyggelig gang å ønske gjester velkommen.
Vaskerom med bi-inngang fra garasjen perfekt om du har små barn som du ikke ønsker skal ta med skitne støvler inn i gangen.
Helfliset bad med vegghengt toalett, dusj og servant i skuffeseksjon.
Fint kvalitetskjøkken fra HTH med integrert komfyr, dampovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin og ekstra stor koketopp fra Simens. Det er god plass til både kjøleskap og fryseskap. Selger opplyser at kjøleskap kan medfølge handelen, men gjør oppmerksom på at det er en del år og at vanndispenserfunksjonen ikke fungerer lenger. (Fryseskap på kjøkken er ikke integrert og medfølger ikke handelen). Kjøkkenet er praktisk og byr på rikelig med skap/skuffe plass og rikelig med benkeplass til hobbykokkens glede. Benkeplate i stein som tåler mye. 

Det er god plass til spisebord her og direkte utgang til solrik terrasse.  Her er det hyggelig å invitere venner og familie tilbords. Med ekstra takhøyde og store vindusflater er dette er luftig og godt rom.
Stuen har plass til både salong og spisestue. Stuen med store vindusflater som byr på fin utsikt til omgivelsene rundt.
Vedovn er installert og det er spotter i taket.

2. etg.: Gang, soverom hvorav ett har utgang til balkong, bad og stue.
Badet med vegghengt toalett, servant i skuffeseksjon, badekar og dusj. Badet har takvindu som gir fint naturlig lys eller om en ønsker å ligge i badekar og se på stjernene.

U. etg.:
Denne etasjen byr på gang, romslig fint bad, tre soverom, kjellerstue, og bod/teknisk rom.
Soverommene er av god størrelse. De ene rommet brukes i dag som treningsrom.
Helfliset, fint og romslig bad med badekar, dobbel servant i skuffeseksjon, dusj, og vegghengt toalett.
Kjellerstuen er romslig med gode vinduer. Fra kjellerstuen har en utgang til terrasse som er overbygget og trapp opp til hagen.

Boligen holder en standard fra byggeår med vanlig bruksslitasje.
Parkett har noen skraper, hovedsakelig i kjelleretasjen. Dusj i hovedetasje og kjeller har knekket dørhåndtak. For ytterligere informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Utvendig har en fin hage med flere utvendige soner som vil tilfredsstille de fleste behov. Over garasjen har man godt med lagring.

Det kan også nevnes:
  • Vannbåren varmesystem med varme i alle gulv (ikke bod). 
  • Altibox fiber.
  • God plass til parkering i garasje og gårdsrom.
  • Garasje med automatisk portåpner og direkte inngang til Bi-inngang/vaskerom så her går en tørrskodd inn på sure vintersdager.
  • Skaper med verktøybenk i garasjen.
  • Fin belegningsstein i gårdsrom.
  • Varmepumpe på hovedsoverom for kjøling på sommerhalvår.
                
Er du på leting etter en større enebolig hvor man får gjennomtenkte og praktiske løsninger for deg og din familie - da vil vi på det sterkeste anbefale å legge turen til fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i et veletablert boligfelt på Vestre Åmøy ca 25 min kjøretur fra Stavanger sentrum. Her ligger eiendommen fint plassert med fin utsikt. Her bor en fredelig i et rolig og barnevennlig boligfelt. Flotte naturskjønne områder i umiddelbar nærhet. Fine turområder og nærhet til sjøen.

På Åmøy har en barnehage og grendehus med diverse tilstelninger. Fra Åmøy er det ca 5 minutter til Askjesenteret hvor en finner dagligvarebutikk og ca 10 minutter til Vikevåg hvor en har dagligvarebutikk, apotek, legekontor mm.

For ytterligere informasjon om området, se nabolagsprofil vedlagt salgsoppgaven og på finn.no

Adkomst

Fra Stavanger følger en E39 nord igjennom byfjordtunnelen. På Sokn tar en av mot Åmøy og tar til høyre i første rundkjøring etter Åmøybrua. En får da Storehagen til høyre.

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

U-etasje: Gang, stue, to soverom, bad,  og teknisk rom(bod).
1. etasje: Vindfang, bad, sovero, stue/kjøkken, vaskerom (bi-inngang) og garasje.
2. etasje: Stue, soverom, bad og gang.

Areal

P-rom: 257 kvm
P-rom inneholder:
U-etasje: Gang, stue, tre soverom og bad.
1. etasje: Vindfang, Vaskerom (bi-inngang), bad, soverom og stue/kjøkken.
2. etasje: Stue, soverom, bad og gang.

Bruksareal: 289 kvm

BRA pr. etasje:
U-etasje: 128 (ink garasje) Kvm Bra.
1. etasje: 106 Kvm Bra.
2. etasje: 58 KVM Bra.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 05.03.22 for ytterligere informasjon.

Dersom rapport fra takstmann er eldre enn 12 måneder, bør rapporten fornyes. Ved tilfeller hvor rapporten er eldre enn 12 måneder oppfordres kjøper til å foreta særskilte undersøkelser av eiendommen, gjerne sammen med fagkyndig.

Byggemåte

Enebolig oppført/ferdigstilt i 2007. Boligen er oppført med grunnmur av betong. Trekonstruksjoner i yttervegger, som utvendig er kledd med tre kledning. Etasjeskiller av tre bjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein.

Oppvarming

Elektrisk, vannbåren varme, vedovn og varmepumpe.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i garasje, på egen tomt og felles gjesteperkering i gata.

Vei, vann og avløp

Vann | Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Avløp | Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Vei | Adkomst skjer via offentlig vei

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål.
Kommuneplan viser Støysone gul sone inn på eiendommen.
Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Takstmann Rune Sivertsen har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2020/1997479-1/200  Opprettelse av realsameie   17.01.2020 21:00 
Denne matrikkelenhet har andel i:  Knr:1103 Gnr:243 Bnr:133

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer som er integrert i innredning, medfølger i handelen.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Egenerklæring er fylt ut av selger i forkant av bygningssakyndiges befaring. Selger kan ha blitt gjort oppmerksom på nye forhold i etterkant av utfylling og det kan fremkomme ytterligere vesentlige opplysninger fra selger i salgsoppgave eller tilstandsrapport.

Eiendommen eier en del i realsameiet for fellesarealet i boligfelte. Det betales per i dag ikke noe årskontigent/felleskostnader til sameiet. Felles vedlikehold, klipping av hell og gress tas på dugnad etter behov.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Det presiseres at dersom en budgiver byr som ledd i næringsvirksomhet og handel er kommet i stand, så kan dette ikke endres til forbrukerkjøp i etterkant - uten selgers godkjennelse. En slik godkjennelse kan ikke påregnes da selgers mangelsansvar er begrenset i medhold av Avhendingsloven § 3-9 første ledd andre punktum ved salg til kjøper som ledd i næringsvirksomhet. 

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.