Daniel Hjorthaug

Daniel er på vei mot slutten av bachelorgraden sin i eiendomsmegling samtidig som han står på som trainee. Som en del av teamet til Verdi er det en lidenskap og en forpliktelse for Daniel å levere de beste resultatene for kundene sine. Hans mål er å skape en trygg og tillitsfull relasjon med kundene sine gjennom hele boligreisen. Med hans omgjengelighet og målrettede fokus, streber han etter å være en pålitelig rådgiver gjennom hele salgsprosessen. Dedikasjonen, ærligheten og profesjonaliteten er kvaliteter som han bringer til bordet for å sikre at kundens behov og ønsker blir ivaretatt på best mulig måte.

Sandra Tveit Andersen

95 91 86 43
Sandra.tveit@verdi-eiendom.no

Sandra er født og oppvokst i Stavanger. Som eiendomsmeglerfullmektig er Sandra oppmerksom, løsningsorientert, og alltid klar til å hjelpe dem med deres behov og ønsker. Hun vet at det å være megler handler om mer enn bare å selge boliger; det handler om å skape tillit og gi kundene en trygghet gjennom hele prosessen. Sandra har tatt bachelor i Eiendomsmegling, juss og økonomi på Handelshøyskolen BI i Stavanger. Som megler ønsker Sandra å være pålitelig, kunnskapsrik og alltid gå den ekstra milen for å oppfylle kundens boligdrøm.

David Harka

90 75 30 68
harka@verdi-eiendom.no

Hardtarbeidende, oppmerksom, godt humør og en enorm arbeidskapasitet er kvaliteter som kjennetegner David. Høy service-faktor med evne og vilje til å gjøre det som trengs for at du som kunde skal bli strålende fornøyd.

Ærlighet og tilstedeværelse er viktig i alt han gjennomfører og du kan være trygg på at jobben blir gjort skikkelig. David er lett å få tak i når det trengs, og han gjør sitt aller ytterste for å sørge for at du som kunde føler deg velinformert i beslutninger som blir tatt. Du skal kjenne på at du er så involvert i prosessen som du ønsker enten du skal selge eller kjøpe bolig – og med en megler som David blir det neppe et problem å få jobben gjort.

Therese Kane

Eiendomsmegler MNEF
kane@verdi-eiendom.no
47 34 50 33

Therese er proff til fingerspissene og med henne som din megler er du i trygge og erfarne hender.

Hun er utdannet eiendomsmegler på BI og gikk ut med strålende resultat. Therese er serviceinnstilt med et enormt pågangsmot. For Therese er det svært viktig med høy kundetilfredshet. Derfor gjør hun sitt ytterligste for at du som kunde skal være fornøyd til enhver tid. Hennes hovedfokus er å sikre en trygg og sikker handel, slik at både selger og kjøper føler seg ivaretatt og får en god kundeopplevelse. Therese er engasjert, ivrig og kommer til å stå på for å finne den rette kjøper til din bolig. Hun mener at kommunikasjon er nøkkelen til et godt samarbeid, derfor gjør hun sitt beste for å være tilgjengelig til enhver tid.

Emil Husa

Fagansvarlig avd. Stavanger /
Eiendomsmegler MNEF
emil.husa@verdi-eiendom.no
41 52 64 52

Hvis Emil hadde vært kandidat til statsministerposten, ville vi sagt at han etablerer samhørighet med natur, land og folk. Og det kunne jo fort blitt en realitet det der, hvis ambisjonene hadde gått i den retning. Men nå er han heldigvis her. Som eiendomsmegler, sammen med oss. Han er et usedvanlig sterkt kort som relasjonsbygger og forhandler. Så er han også svært grundig og kunnskapsrik, har en intellektuell iboenhet han øser villig vekk av. Han er grei sånn.

Noe intrikat du lurer på, så er det ham du skal snakke med. Han er opptatt av de viktige detaljene, men er samtidig rund i kantene. Poenget er at han aldri overlater noe til tilfeldighetene og setter høye krav til seg selv. Derfor er han også flink til å finne løsninger som alle kan være tilfreds med. Det kan du føle deg fullstendig trygg på. Den fyren vegrer seg ikke for noe som helst og er tilgjengelig 24/7 hvis det skulle brenne.

Therese Nygård

Eiendomsmegler MNEF
therese.nygaard@verdi-eiendom.no
90 87 65 32

Therese er flasket opp med salg og service. Allerede fra barnsben av turnerte hun kundene i farfars matbutikk med den største selvfølge. Siden den gang har hun tatt steget fullt ut, fått sin bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI i Stavanger. Nå lever hun og ånder for jobben sin. Ambisiøs og målrettet, som hun alltid har vært. I vennekretsen blir Therese ofte betegnet som en aldri så liten styre- og bestemmesjef. I positiv forstand, vel og merke. Det er fordi hun går opp i sakene med en nesten skremmende energi. Alltid direkte, alltid ærlig tilstedeværende.

Samtidig er hun omtenksom og lojal, fin å snakke med, morsom og sosial til tusen. Du vet alltid hvor du har Therese. Hun setter kunderforholdet høyt og er tilgjengelig når det måtte være. Når hun først har startet på oppgaven, gir hun seg aldri før det kan avsluttes med ekstra brede smil. Så vet du det.

Morgan Thorsell

Eiendomsmegler MNEF
morgan.thorsell@verdi-eiendom.no
46 89 00 00

Morgan er historien om østlendingen som gjorde rogalending av seg. Det pleier å gå slik når man på død og liv skal innynde seg med jenter fra Stavanger. De er så hjemstedsbundne at det er en fryd. Og vips! så var Morgan også her da, god som noen. Helt siden 1999 har han bodd her, levd for kjærligheten og for jobben. Det er vi særdeles glad for. Han er utdannet ved BI og er både Diplomøkonom og utdannet Eiendomsmegler. At det nettopp er han som er opphavet til Verdi Eiendomsmegling i Stavanger, overrasker ingen. Morgan er en ualminnelig hyggelig fyr, hederlig, nøyaktig og hardtarbeidende.

Setter du Morgan på saken, vil han gjøre alt som står i hans makt for en optimal salgsprosess. Flere hundre boliger i Stavanger og Sandnes er det blitt etterhvert. Og han gjør det på sin erfarne og unike måte, hver gang. Så har han også blitt hedret og kåret som årets megler flere ganger. Det står det respekt av.

Rudi Aadland

Daglig leder Stavanger /
Megler MNEF
rudi.aadland@verdi-eiendom.no
95 83 16 60

Rudi er ektefødt siddis, utdannet i Stavanger, Bergen og New York. Han kan skilte med Master of Business Administration(MBA) og har vært med å starte flere meglerselskap. Rudi går dypt inn i sakene sine, er ydmyk og alltid lidenskapelig tilstede. Han bare elsker jobben sin, det er sånn det henger sammen.

Tilfredse kunder er det største kicket, er omkvedet til Rudi. Hans oppriktige og ærekjære engasjement viser at han mener alvor. Det oppstår fort tette bånd når han er ute i felten, han er en relasjonsbygger av rang. Den desidert største gleden for ham er når kjøper er fra seg av lykke etter å ha kjøpt seg ny bolig, mens selger skåler i sjampanje etter salget. Rudi har fått flere utmerkelser som megler, blant annet som den mest verdsatte og høyest omsettende. Det bor mye i den mannen.