Det er alltid store følelser i sving når hjem skal selges.

Vi bryr oss

Det er alltid store følelser i sving når hjem skal selges. Eller kjøpes, for den saks skyld. Det er noe vi eiendomsmeglere kjenner sterkt på og vet mye om. Vi blir ganske gode menneskekjennere etterhvert. Kanskje det nettopp er derfor vi alltid snakker så varmt om dette med tillit. I Verdi Eiendomsmegling kjennetegnes dette av høy moral og etikk. Hos oss er du ikke bare en i rekken. Du får fullt fokus gjennom hele prosessen. Ganske enkelt fordi vi bryr oss. Veldig.

Våre løfter og ønsker

Hver dag gjør vi en jobb som har stor betydning for folk og familier. Vi kjenner sterkt på det ansvaret. Og for oss er alle like viktige. Du skal stole på oss, føle deg trygg og ivaretatt. Vit da at vi stiller særdeles høye krav til oss selv, i alle deler av organisasjonen. Kvalitet og kundetilfredshet er førsteprioritet. Vi tror på hardt og ærlig arbeid, på rask og effektiv informasjonsflyt. Dertil skal vi ligge helt i tet når det gjelder produktutvikling og optimal markedsføring.

Bestill rask verdivurdering i dag

Hvor mye kan du putte i den neste boligen din?

Mye bestemmes av hva du får for den boligen du allerede har. Det er sånn det er for de fleste av oss. Fyller du ut skjemaet, gir vi en rask muntlig verdivurdering som gir deg en pekepinn på hva du kan forvente deg. Vi må ha 8 timer på oss, men så er det til gjengjeld fullstendig gratis.

Vi svarer deg innen 8 arbeidstimer.